42

Анонимен

преди 3 години

трябва да ги вземем тия в ЕУ, та да може и Европата да им гледа сеира ... :)

41

Анонимен

преди 3 години

Отнемане на български паспорти,това трябва да стане с античките,които ги имат. Подпалвачите на българското знаме,да бъдат обявени за персона нон грата в България.

40

Анонимен

преди 3 години

Лицата от клипа да се заснемат, да се намерят там, или като дойдат в България да се накажат както се подобава, с бухалки. Дето после не се събужда една седмица

39

мдаа

преди 3 години

Докато не озаптят всички сръбски помаци -агенти на Сърбия които пречат на разбирателството по принципа РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ в услуга на Масква и Белград. Няма шанс за членство в ЕС лустрация това птрябва да направят за да се оттърват от агентите на сръбската държавна сигурност , които дърпат конците там. А ако не желаят да се оттеглят и преселят в Сърбшя надявам да е останало нещо комитско у мадкедонците

38

Mitko-UK

преди 3 години

Няколко идеи как да се отговори политически и коректно на гаврата на северномакедонците:1. Официално разследване от тяхна страна с видими резултати и осъдени ефективно2.Официално извинение3.Невалидизиране на българските паспорти за македонските граждани и уважаване на желанието им да се върнат в прекрасната си страна4.Въвеждане на визи за македонци,които искат да посетят България5.Отказване на всякаква военна,политическа, икономическа или културна помощ.Тази токсична връзка трябва да спре

37

Додо

преди 3 години

Ma как да не е. от Скопие направо плакаха за изгорения трибагреник! Сега само се представяме каква жестока присъда ще получи извършителя!

36

Анонимен

преди 3 години

На този БГ-либерал трябва да му се назначиопекун и да го превежда по пешеходнитепътеки, той е опасен за самия себе си първо.Голяма част от бг политиците са именно такива.Заради тях България се срина през прехода.

35

Анонимен

преди 3 години

Който гори Българското знаме после му гори държавата хубаво няма да видят !

34

Анонимен

преди 3 години

Мисля, че е крайно време Динко да се намеси.

33

поп Георгиева

преди 3 години

се се питам,македонците Христиени ли са ил не са,кажувайте ми

32

Шопо

преди 3 години

У затвор вкаран има ли ??? Нема,нали???

31

Анонимен

преди 3 години

До ТошоМи то май по-скоро България ги отсвири тия. Имаме си по-важни грижи от това, че някакви объркани хора ни били мразели за нещо дето сами са си виновни.

30

Анонимен

преди 3 години

Предостатъчно е да обявите за невалидни издадените български пасморти на младежите от младежката организация на ВМРО-ДПМНЕ, ако има издадени такива. На шамара се отвръща с шамар.

29

Тошо

преди 3 години

Македония скоро няма да е в ЕС......Скопие осъди акта, а София.......?!? Това значи ли че не им обръщаме никакво внимание на тия,.....дори и да се самоподпалят сами там, никой няма да ги забележи.....!Май пътят им ще е дълъг до вратата на ЕС!

28

ОО

преди 3 години

Либерал не значи да нямаш себеуважвние. Ако си склонен на всякакви компромиси не си либерал а си л....

27

Когато историята

преди 3 години

се извращава в полза на политически реалии, тя ТРЯБВА да стане предмет на политически преговори. Абсолютно обективна история не може да има. Тя винаги обслужва актуалната политическа парадигма.

26

Анонимен

преди 3 години

До БГ-либералА ти не си ли българин?

25

Българска роза

преди 3 години

ОК! Ще се съгласим да ги приемем в ЕС!!Ама това означава на другаря "Чанта Била" да му секнат регуларните доходи от продажба на български паспорти. Една партия, която хвърля пиратки по мирни граждани, облива ги с вода от петия етаж от страх да не ги нападнат..с голи ръце - КАКВО ДА СЕ ОЧАКВА!!! Очаква се управление на имоти в центъра на София, Гърция, Италия и Франция - накуп и заедно!!

24

а бе,Кире

преди 3 години

До БГ-либералТи от както откри тоалетната хартия и голям либерал стана!Или там каквото беше!

23

квото беше беше

преди 3 години

Не ви вярваме!