13

Анонимен

преди 3 години

България също се откупи като Швейцария, като служеше на Германия за тилова база. Защо САЩ бомардираха България защото карала одеяла и провизии на Германия, а Швейцария която финансира цялат ВСВ никой не бомбардира?

12

Анонимен

преди 3 години

"До Швейцария Ми краткия отговор е защото се е откупила"Да финансираш избиването на десетки милиони хора в Русия "откупване" ли му се казва?

11

пенсионер

преди 3 години

аз съм чел стохотворението на Иван Вазов Ж и д о в Г р о б, а Вие чели ли сте го?! Алеко Константинов също е писал по темата, може да го прочетете и него.

10

Анонимен

преди 3 години

Швейцария е мафиотска държава без никаква икономика и производство която живее от пране на пари днес. А през втората световна война финансираше Германия.

9

Анонимен

преди 3 години

До Швейцария Ми краткия отговор е защото се е откупила, но тя не участва във войната, тя е неутрална страна, както и нашата съседка Турция мисля също тогава е била неутрална, но за съжаление не и сега, хора бдете всичко което е било не трябва да се повтаря, всички хора имат право на живот и свобода. Не допускайте да ви отнемат свободата и правата, не на лъжата да си отстояваме правата и свободата. Мир и любов за хората по света завинаги. Нека да няма войни нито вируси, кови прокови са лъжа и измама.

8

Анонимен

преди 3 години

Ако не беше Швейцария чрез банките да финансира Германия втората световна война просто нямаше да се състои. Как така Германия дори не пипна Швейцари? Историците пазят странно мълчание по въпроса!

7

Анонимен

преди 3 години

Нацистите са измислени 60те години, през 30те никой не е говорил за нацисти. Хитлер е бил уважаван политик в цялия свят, човек на годинат на списание Тайм. Избран убетително с демократични избори. Цялият западен свят е наливал пари в Германия за да започне война с Русия и да я унищожи.

6

Анонимен

преди 3 години

Русия и Китай ще повишават стандарта си на живот, САЩ и ЕС ще продължават да обедняват!

5

Смърт на евреите!

преди 3 години

И тогава и сега продължават с още по-голяма сила да ни побъркват евреите! Дори днес по новините Рудо Джулиани бившия кмет на Ню Йорк и сегашен адвокат на Тръмп се оплаква от Сорос и неговите сатанински финансирания на демократическата партия! Това предсказва, че Байдън за четири години доста бели в услуга на евреите ще направи, включително войни!

4

Анонимен

преди 3 години

75 години след Нюрнберг, все още се занимаваме с несменяеми диктатори, които искат да правят хилядолетни мафиотски райхове. България, Беларус и Русия са фашистки държави с тоталитарни лидери, които мислят, че са над законите.

3

Анонимен

преди 3 години

На въпроса на съдията как са постигнали хитлеристите всичко това един от техните лидери мисля Гьоринг отговаря много лесно просто трябва да уплашите хората, е те това и сега стана със ковиддеветнайсе. Медиите и щаба непрекъснато плашиха хората и те паднаха в капана на страха, каквото ида им кажат не реагират гледат им сеира. Може да има вирус, ми лекарите са за това да лекуват хората, а не да ги страхуват, всичко друго са инспирации и манипулации. Не се страхувайте, просто спазвайте дистанция ..

2

Швейцария

преди 3 години

Швейцария защо не е съдена на Нюрнбергсия процес?

1

бай Танас

преди 3 години

Колко пък оцелели да има от Нюрнбергския процес преди 75 години?Питам я и отговор не ща!