830

дебългаризация==маке

преди 3 години

в Южна Македония се проведе кървава дебългаризация - руските мекерета от БКП мълчаха. За да насърчи Сърбия руският агент Георги Доомитров насилствено македонизира българите в Пиринска Македония и развърза ръцете за най-мракобесната антибългарска политика на Балканите. След 1944 г. бе създадено македонско малцинство у нас, а българите изчезнаха както от Южна така и от Сежерна Македония.Русиея не желае Балканите да са НАТО-вска територия и заповяда на БСП/БСП, ГЕРБ, ВМРО, Атака, ДПС да ги спрат.

829

До Заев

преди 3 години

"Нямаме никакви претенции към България - нито териториални, нито малцинствени"... Абе сега нямате, но за после не се знае !

828

До 870

преди 3 години

По-точно Югозападна, както си е в действителност!

827

ффффф

преди 3 години

Ще ви призная езика като македонски и нацията като македонска, когато във вашите учебници по история официално почнете да преподавате на гражданите си, че и двете възникат през 1945 година с политическо решение, а преди това сте си били българи и сте говорили български. Така че за история, нация и език може да претендирата от 1945 година насам.

826

Сан Чопанса

преди 3 години

Заев, Заев, че кой твърди, че няма македонци и македонски език? Просто не искаме да лъжете, че преди не сте били българи и не сте говорили български.

825

Анонимен

преди 3 години

немците казват че не може двустранни проблеми между две държави да се решават от ЕС и че България прави лошо -------Съвсем очевадно е, че България се опитва да реши някакви свои измислени проблеми през общоевропейския интерес. Българската политика е в най-висша степен йезуитска и долна, злоупотребява с членството си в ЕС и взима за заложник цяла Европа. А проблемите, които уж решава, са де факто вътрешнополитически - хунтата, заграбила властта корумпира народа си и трупа точки за изборите

824

Щирлиц

преди 3 години

Скрийте го тоя сърбоман със сръбско име,и гнуссна физиономия.

823

Колев

преди 3 години

Можем да Ви признаерм като марсианци, говорещи на изкуствено създаден български диалект!

822

Вие

преди 3 години

Вие ще се окажете обикновен лъжец, г-н Заев, най-обикновен дребен балкански лъжец! Лъжете и Европа, лъжете и своя народ!

821

Бабата на Заев

преди 3 години

Па шта си ти?- БЪЛГАРКА!

820

Winkel

преди 3 години

Говорят си един известен български политолог и един македонски политик, на маса. Политологът казва:- Чакай да ти кажа нещо за Александър Македонски...-И не, не отпушта, знам што е ми кажеш дека не е македонец. То е Македонец! То е Македонец, а ас сум Македонец и ние сме негови наследници!- Абе, чакай нещо да ти кажа бре!- Те молам, нема да те слушам, ти велам - то е Македонец, а ние сме негови наследници!- Абе ей, ти знаеш ли, че е бил ***?!- Па, сите Грци се такви!

819

Анонимен

преди 3 години

853 Защо отнемате правото на самоопределение на Гоце Делчев, като той навсякъде се е определял, като българин?Във всички документи се е написа българин, а не "македонец".Че Гуевара, като е умрял в Боливия, като революционер, да не би, да е боливиец?Той е аржентинец.

818

Анонимен

преди 3 години

България не изпълнява ултиматуми, особено, когато защитава национални те си интереси.

817

Анонимен

преди 3 години

Заев, помни си думите щото да поискате в друг момент в Северна България да се преименувате!

816

Анонимен

преди 3 години

зайо байо кукушинка,върти дупе на машинка..

815

До Александар

преди 3 години

Задал съм ти точни и ясни въпроси, на които не ми отговаряш ! А дали е Масква или Белград, или манипулираният ти объркан мозък, все тая..!

814

северомакедонец

преди 3 години

До Aлександар Унче малце болен. В петък - погребение.

813

северомакедонец

преди 3 години

До Aлександар Виж, македонския етникум (народ) в СРМ е факт. Просто е по-млад и се е образувал от бивши българи. Няма страшно и българите са се образували от други народи в 9в. Просто в досегашните ваши преброявания няма определение българин. И освен откровенни лъжи за факти и атрефакти има отрицателна конотация в учебниците ви за българите като врагове и че са ви асимилирали насилствено. В учебниците пишете че двата милиона потомци от Илинден тези в Пиринско са асимилирани македонци.

812

северомакедонец

преди 3 години

До Aлександар Да и в ЕС. коридор 8 е европейски проект.

811

северомакедонец

преди 3 години

До Aлександар Просто Малески знае че ще стане по-неспасяемо и за Заев и за Македония, та сондира за някакъв компромис. Е награкахте го и се почна. А в България много не се интересуваха от въпросите, ни от ЕС , та бозите на Заю и Борисов минаваха. Но сега вече ще трябва и ние да обясняваме, пък нашето твърдоглавие е повече от вашето и ще ни е лесно, Гърция направи прецедента пък и не ратифицира договора. А югоносталгиците сънуват как да ви блокират за ЕС. Сърбия преговаря вече. Вие не.