36

Анонимен

преди 3 години

СМЪРТТА НЕ Е СТРАШНА! СЛАДКО Е ДА УМРЕШ ЗА БЪЛГАРИЯ!От дневника на Борис Дрангов, намерен в него след смъртта му.

35

Димитър

преди 3 години

Великан! Така трябва!

34

Trial

преди 3 години

До АнонименЧе са еничери, еничери са. Само дето не съм на 100% сигурен, че са българи. По паспорт и име може, но не по самосъзнание.

33

Der alte Spinner

преди 3 години

България беше миналата година на (разпадащия се) ЕС. Ама не съм видял нито една картина в Берли, напомняща това събитие. Вероятно нашият посланник се е срамувал да предлага такива идеи ...

32

Анонимен

преди 3 години

Немците ще ни продават македонско мурафети - ха ха ха

31

Анонимен

преди 3 години

Немското посолство да рисува в Берлин, нямат работа тук особено по артистични въпроси и чрез платени НПО та..

30

Анонимен

преди 3 години

До ЗапознатЗа жалост има една полулегална група , която обикаля тайно нашите исторически паметници и ги разрушава или полуразрушава.Пример-камъка, на който е седял Иван Вазов до Сопот-горната част е отчупена и изчезнала.И това са българи,които за шепа пари са готови и майка си да продадат

29

бг

преди 3 години

Тези които искат заличаването на лика на героя не са българи и трябва незабавно да бъдат отзовани .Аман от предатели!

28

До доктор сър Пичук

преди 3 години

Докторе, Р. Дрангова е внучка на героя полк. Борис Дрангов. Дъщеря е на сина му Кирил Дрангов - също герой като баща си. При опит да бъде арестуван от комунистическите милиционери след 09.09.1944г. е убит, но преди това успява да застреля няколко от тях. Всичко за България!

27

Дипломат

преди 3 години

"Българи от посолството на Германия"? Това могат да бъдат само служители от техническия и обслужващия персонал - чистачки, шофьори, градинар, секретарки и т.н. Те получават заплатата си от германсската държава в лицето на посланика и правят, каквото той им нареди. И тъй като на посланика му е неудобно да прави такива провокационни предложения, наредил е на тях.

26

Запознат

преди 3 години

....тях ще ги лекуваме от болестта им. а другите да внимават, че ще трябва и тях да лекуваме...

25

Запознат

преди 3 години

Из България обикалят подготвени, платени, обучени марионетки на Сорос. Те следят улиците, заведенията, обществото, субкултурите. Те са вече с промити мозъци, казано им е че създават нов прекрасен свят, микс между социална утопия и вечно благоденствие. Те варват в това. Таргетирани са групите на: скейтъри, рапъри, млади активисти, артисти, художници и тн. Тези групи трябва да внимават. В капана са вече групите на гейовете, които преди 15 год пълниха има няма една дискотека. Тях ще ги лекуваме.

24

Изгрев

преди 3 години

В пощенската си кутия, освен спам-а с хиляди брошури на магазини и оферти на брокери, открих и едно книжле - отчет какво е свършила общината през последната година. Кратко текстче, плюс снимчица.Останах с много добро впечатление да ви кажа. Очевидно кметът ни е пич !

23

Анонимен

преди 3 години

Кой е тоя дето искал да рисува отгоре бе, име и адрес ?

22

Анонимен

преди 3 години

Да се нарисуват травестит и гей - символи на Европа! Какви са тия ми герои от войните?

21

Анонимен

преди 3 години

Браво на този кмет!

20

Анонимен

преди 3 години

Браво. Но внимавайте дрогирани антифари да не го оцапат са лай**а

19

До 13

преди 3 години

Какво значи Европа се срамува от ПСВ? Може би Франция заличава всичко свързано с Фош, Жофър и т.н.? Аман от кухи хипи ***, аман от платени национални предатели, аман от НПО мишоци, но всичко се връща, ще има подобаващ отговор и за вас.

18

Анонимен

преди 3 години

пазете се от този , много безпардонно и безскруполно с-во ! Вяра му нямайте никаква !

17

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

Защо никой не каже нищо мръснaтa лъжкиня и предателка и ортодоксална комунистка райна дрангова, дъщеря на Борис Дрангов, която е станала агент кремена от държавна сигурност... Сега тази райна е във вмро заедно с агент иван с голямото шкембе...