37

До3 2

преди 3 години

На кого се оплакваш?Я погледни кой се е подписал под реформата- Ами Стойчо Кацаров.Той беше тогава зам.министър.

36

Анонимен

преди 3 години

Д-р Стойчо Кацаров е от Дупница.Да отиде доброволец.Може и организация да създаде.Понеже е ,,експерт,,.А Мая Манолова става за санитарка.Да слиза от метлата и да почва да почиства ковидзоната.Има грехове да изплаща.Грехове към софиянци.Ме много *** направи през лятото.Болницата в Дупница изнемогва.Стойчо се скатава.Позор.

35

доктор

преди 3 години

До АнонименЩЕ *** --ПРИЕТО Е ПРЕДЛОЖЕНИЕТО НА ДАРИТКОВА--ГЕРБ В НОВИЯ ЗАКОН ЗА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО ДА ОТПАДНЕ ДУМАТА--ЛЕЧЕНИЕ----ЩЕ НИ ПРИЕМАТ ЗА ЛЕКУВАНЕ ПОПРЕЦЕНКА НА---ДОКТОРА Е ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИТЕ ПОДИГРАВКИТЕ НА ДОКТОРСКАТА МАФИЯ ---ОРЪЖИЕТО ЗА УНИЩОЖЕНИЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО В ТЕРИТОРИЯ ВСЕ ОЩЕ НОСЕЩА ИМЕТО--БЪЛГАРИЯ СЛЕД 5 ГОДИНИ ЩЕ Е ДРУГО ИМЕ НЕ СПЕТЕ

34

Анонимен

преди 3 години

Фокусникът Кацаров иска в мътната вода да лови риба и шарани. Той лобира за закриване на общественото здравеопазване, приватизация на болниците и застрахователно финансиране.Такива като него казват: Недоволни сте? Сега ще ви направим един фокус - абра-кадабра, откраднахме болниците. Пак ли сте недоволни? Е, вие сте вечно недоволни. Сега ще плащате по нашите цени, или ще *** на стълбите.

33

безсрамник

преди 3 години

Доктор Кацаров, много е лесно да си шеф на център за защита на някого си. И да дава акъл от далече. Нали си доктор, докажи се, *** в болницата и лекувай болни, недей да дрънкаш само по телевизиите и радиото. За Бога, или отиде да лекуваш, или замълчи. Нямаме нужда от вашите съвети, а от реални лечители. Безсрамник, акъл ще дава!

32

Народен Съд

преди 3 години

Не са виновни лекарите не не са те. Те бяха превърнати в счетоводители и първо да мислят за пътеки итн.. а след това да бъдат лекари .Виновниците са политиците .ТЕ СА *** които избиват хорат . Всички последните 30г

31

Анонимен

преди 3 години

Изхвърлен от линейка, 2 часа на стълбите с кислородна бутилка (кислородът свършва), няма носилка, няма инвалидна количка, няма асансьор. Няма нищо. Няма живот.И пише, че е бил в реанимация. А не е билНе ги интересува. Това са престъпници в бели престилки. Друго не мога да кажа. Днес, на рождения му ден, аз трябва да го погребвам", казва вдовицата на починалия. Трима министри, сред които не е този на здравеопазването, дефилират по телевизиите след тази история от реалността ни. Нещо за Северна Македония дъвчат. И спорт

30

баба мара

преди 3 години

това е резултат от появата на сдс на хоризонта всичко унищожено хаиде отиваив ковид отделение и не приказваи повече

29

ТО ВЕЧЕ ИМА ТАКИВА

преди 3 години

СЛУЧАИ - САМО ВЧЕРА В НОВИНИТЕ -- ЖЕНА ИЗПИСАНА УМИРА СЛЕД ЧАСОВЕМЪЖ ИЗПИСАН - УМИРА СЛЕД ДВА ДЕНАКОВИДА Е ДЪЛГА БОЛЕСТ ЕДИН МЕСЕЦ Е ЛОШО, ДО ШЕСТ МЕСЕЦА ПОСЛЕДИЦИАМНА ТОВА БОКО ТОЛУПОВ НЕМА ДА ВИ ГО КАЖЕ ПО ТИВИТО;)

28

ЛЕКАРИТЕ

преди 3 години

бяха едни от първите, които си мислеха, че като бутнат СОЦИАЛИЗМА и ще станат всички МИЛИОНЕРИ. Някои станаха, - като оня дето купи сградата на 4 км, фамилия СТАЙКОВИ с хотел ХЕМУС - 400 стаи на 2 линия на СЛЪНЧЕВ БРЯГ и 100% запълняемост по линията на здравната каса. Малко останаха истинските лекари по призвание, но се срещат.

27

Анонимен

преди 3 години

Реформа на седесарската реформа?Не! Кощунство! Създаденото от г-н Костов и доразвито от г-н Борисов е свещено и недосегаемо. Търговията не бива да се ограничава!

26

Анонимен

преди 3 години

Защо са ни лекари като ще ни остават да измираме по тротоарите? И разбира се, няма да има никой виновен. С такива лекари или без лекари все тая.

25

БГ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО

преди 3 години

е ТЪРГОВСКО ДРУЖЕСТВО. Целта е МАКСИМУМ ПЕЧАЛБА при най-малко вложения. Да се благодарите на СДС и скачащите с пяна на устата КОМУНИЗМЪТ си отива и КОЙ не скача е ЧЕРВЕН...

24

Анонимен

преди 3 години

Всички лекари мафиози от болницата дето оставиха хората като кучета да бъдат тикнати в кауша. Таквиз лекари на нас не ни трябват.

23

Анонимен

преди 3 години

Ние нямаме лекари. Ние имаме бизнесмени, еднолични търговци.

22

На времето си

преди 3 години

Москов тръгна да прави реформа в посока по-добро проследяване на случаите и ориентиране на системата към резултат за здравето на пациента, а не към усвояването на пътеки. Обаче следващия министър на служебното на Радев - Семерджиев - земята изрови за да заличи всяка реформа - нарушавала правата на гражданите. Москов казва, че в здравеопазването има големи икономически интереси - сигурно е така - от време на време виждаме перка на акула.

21

Анонимен

преди 3 години

Систeмата наистина трябва да се реформира всички доктори които се занимават със политика във момента и не спасяват човешки животи да бъдат дисциплнарно уволнени и да им се забрани да упражвяват лекарска професия на Територията, да си търсят държава със правилна политика Не знам ако тоя е в САЩ и каже че Тръмп е виновен тълпата дали няма го линчува. Да живее президента Тръмп. Тия лeкари имат сметка да не лекуват никой, колкото по-дълго продължи кризата толкова по-дълго ще вземат по хилядарка.

20

Анонимен

преди 3 години

След пандемията ще стане наистина страшно. Държавните помощи ще свършат, нови заеми няма да има. Глад и мизерия, а икономиката рухнала, политиците все по-настървено ще крадат да си запазят стандарта на живот ... Лошото тепърва предстои. Това е само началото.

19

Анонимен

преди 3 години

Бойко Борисов прокара закон, според който лекарите са всьо и вся, специална привилегирована каста с лизенз за убиване, а те са си обикновени грешници, като всички останали - дай му власт и му гледай сеира. Вероятно отдалече е планирал заробването на населението с помощта на лекарската мафия, която му осигурява научно оправдание.

18

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

Бялата мафия разбира "РЕФОРМА", като повече ПАРИ.А как се справят другаде , и без добавки?"Шепа лекари"??България е на 8 място в ЕС по брой лекари на 100к,т.е. 20 страни са след нас.но се справят!!Ясно е, че е трудно, но това не е повод за печалбарство!!