14

Анонимен

преди 3 години

1. Максимум 20% чужденци на терена2. Подобрени детски и младежки школи3. Премахване на връзкарите и4. Дисциплина и безкомпромисни и стабилни наказания за играчите при своеволия, закъснения и появавания на терена след запой. ( Не съм чул тука някой да си е изпатил за подобни неща)И евенуално след 10г. може и да има резултат.Иначе наблюдаваме как "златното" поколение на българския спорт - Перуката, Костадинов, Лечков, С. Костадинова и т.н. го затриха.

13

фигурант

преди 3 години

И Гуардиола или Моу да дойдат начело на национала с тия дървета толкова.

12

1

преди 3 години

Емо ти си разочарован от националния отбор,но кой те блъска по главата,за да назначиш дерменджиев за треньор,той за селски треньор не става,според него сме били добре.

11

Ром"с

преди 3 години

ЕЙРЕ ИГРА С МЛАДЕЖИТЕ ,за да си направят добър мач ,щото ако бяха пуснали всичките си титуляри,то едва ли щяхме да направим и равен мач.Но нашите и на почти втория състав на Ейре не можаха да вкарат гол.Аз нашите не гледам от 20 години и не мисля,че ще гледам нцц отбор по футбол още 20 години .

10

Анонимен

преди 3 години

balerinite na kuku tv sa po-dobri...

9

Умен българин

преди 3 години

Дерменджиев не е добър треньор, просто няма хал за такъв. Може би Гочето, ако не беше на възраст и не беше умишлено пренебрегван, можеше нещо да направи. Навремето с три различни клуба спечели шампионата.

8

Отличник

преди 3 години

Не разбирам защо има очаквания за друго, никога не сме били футболна сила. Това 94-та беше съвкупност от добро поколение, късмет и подценяващи ни противници (тук говоря главно за Аржентина и Германия). Нигерийците излезнаха готови да се борят и ни напълниха кошницата, Италианците в борбата за финала не ни подцениха и ни победиха.

7

Мнение

преди 3 години

За мен като непрофесионалист и неспециалист ми е ясно, че резултатите не са добри. За професионалистите би трябвало да са катастрофални и трагични...

6

Спрете с това.......

преди 3 години

"лъвовете". Ако е за подигравка съм съгласен, но иначе БГ футболът е жалка картинка !Напъни за нищо, харчене пари на вятъра = също за НИЩО !

5

Анонимен

преди 3 години

Значи е недоволен и от себе си като управник.Оставка

4

Анонимен

преди 3 години

Който гледа БГ футбол,няма нищо е главата.....куха е като топката,дето уж гонят тези позьори....

3

Сандо

преди 3 години

проблема не е в селекционера а в материала които го има за селекция. За нищо не стават! Това е истината! Не тичат, не се борят, няма го дyха на победителя в тях! Прeдали са се преди да е изтеглен избора с/у кои ще играят

2

Хич

преди 3 години

На никой не му пука за този скапан бг футбол. В него се събраха всички най-гнусни символи на прехода - чалгарство, поза, елементаризъм, меркантилност, дълбока посредственост и нисък стандарт. Изпраха се едни пари преди 10 години в него и край. Закривай!

1

4epa

преди 3 години

КОИ ГО КАЗВА- ЕДИН ОТ ВИНОВНИЦИТЕ ДА Е В ТАКОВА СЪСТОЯНИЕ БГ ФУТБОЛ !!!!!!!