9

Stalinista

преди 3 години

Тръмп ги предупреди, че и Коледата ще им забранят! В Австрия няма да има коледни пазари, в Германия няма да има. Честит им нов демократичен президент!

8

Анонимен

преди 3 години

Малко им е на тия вечерен час да им наложат задължително поголовно носене на маски под страх от смъртно наказание те това заслужават звездите от този небезизвестен либерален щат. Всички кинозвезди и известни певци с маски всеки ден и всеки час докато започнат да мислят и те като нас. Да им сложат и КППТ и също да излизат от тях с СМС-и, но задължително с маска и глоба на мига или затвор за калифорнийския отбор на либералите и демократите. Маски до гроб за тея лица от щата на либералите.

7

Анонимен

преди 3 години

Либерастите от големите градове сами си го търсиха!Да опитат да наложат същото в Тексас? Ще хвърчат глави.Там дори няма и да стане, защото са само републиканци.

6

славянин

преди 3 години

Глобалната власт тъпо и упорито си проси кървава война срещу нея, а както е казано в една книга: ''който търси - намира''!

5

баба мара

преди 3 години

късно е либе за китка шветският модел се провали с гръм и трясък

4

Анонимен

преди 3 години

Защо им позволяват? Къде е мутрата бойко да защити местните им барове? Къде е полуидиота мангъров да обясни за грибчето и чайчетата?

3

гражданин

преди 3 години

Аха, значи проблемът с препълнените болници не е само у нас. А, хейтъри?

2

мм

преди 3 години

и кой е този вечерен час?

1

Анонимен

преди 3 години

Commiefornia