22

Анонимен

преди 3 години

До 15Ляво, дясно или изцяло ти е мозъчната ампутация?Вируса до няколко часа преживява и след това вече не може да е активен! Така го изследваха! Ако не е така, значи лъжат и не необходимо да инфантилчиш и да обиждаш другите! Ако искаш да се фукаш, че не работиш за жълти стотинки, фукай се, но не обиждай! Има вероятно хора с по високо образование от твойто, ако си го купил в България!

21

Програмист

преди 3 години

До КандидатстващАз питам за заплатата, и ако ми заговорят че "тяхната политика не позволява да казват сумата на тоя етап" просто им казвам къде да си заврат политиката и не отивам.

20

Кандидатстващ

преди 3 години

Като се явявам на интервюта за работа. Много робовладелци не казват какви пари плащат питат кандидатите да се състезават кой по-ниска заплата да каже. КАКВО ПРАВИМ с ТАКИВА ???

19

Анонимен

преди 3 години

До 15 "до 5 "Добре бе може да си лекар или зъболекар никой не ти пречи но защо трябва да обиждаш жената това ми е първия въпрос а втория е че като си толкова важен и висококвалифициран защо висиш по форумите, които са арена на безработните и пенсионерите, работещи хора особено с професии не пишат по форумите, нещо не ти се връзва коментара а също и това че обиждаш, културните хора не обиждат и са любезни и възпитани.

18

Анонимен

преди 3 години

Ролята на медиите трябва да бъде в защита на хората а то у нас поне от двайсе години е точно обратно. Ми като има такива обяви защо само ги разказват защо не вземат страна в съответствие с правата на хората а не с правата на мутрите. Повечето медии водят антинародна и античовешка политика от много години насочена срещу народа и в подкрепа на работодатили , мутри и налагане на либералната демокрация идеология чужда на народа но той не схваща това и медиите го карат по инерция и за пари разбира се

17

Не се подчинявай

преди 3 години

Лесно е: не кандидатсвайте на такива места. След като сами видят, че никой не се обажда, сами ще премахнат изискванията за теста. Ако се подчинявате ще бъде по-зле и по-зле.

16

славянин

преди 3 години

Цензорите ми изтриха поста!

15

до 5

преди 3 години

Това, че бачкаш за жълти стотинки в някакъв склад "в чужбина" и квалификацията ти е на дете втора група от детската градина и пееш как в ЕС нямало такива тестове, си е твое виждане. Аз работя квалифициран високоплатен труд и, за да се виждам с хора, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО отрицателен PCR. Задължително ръкавици, маски. А в коптора, където ти работиш, е нормално да няма мерки.

14

Анонимен

преди 3 години

Фашизъм! Тотален бойкот на такива.

13

Анонимен

преди 3 години

koi ste plasta zaplata? koga, v kolko chasa? kade? kolko? kakav vid razplastane? kolko zaplati sa v edna kalendarna godina?

12

Анонимен

преди 3 години

kakva tarifa za 60 minuti?

11

Анонимен

преди 3 години

За работа с минимално заплащане ли става въпрос

10

Анонимен

преди 3 години

Естествено, че ще се появяват. Масово дори всеки, който работи с хора, трябва да си прави 1 път седмично PCR.

9

ммм

преди 3 години

Бавно, но сигурно ни затягат примката около врата. Заплахи, ограничения, изнудване. Новия фашистки ред настъпва.

8

Програмист

преди 3 години

Те и свидетелство за съдимост изискват от кой трябва и не трябва. Просто некомпетентни служители си измислят документи за кандидатстване, нищо че има наредба дето казва за какви длъжности е изискуем един документ. Ако изискват нещо, което не е задължително по наредбата - моля да си поемат разходите за издаване на съответният документ.

7

123

преди 3 години

После и с ваксината ще е така. Който не се ваксинира няма да може да почне работа. Изнидват хората меpзавците.

6

Въпрос

преди 3 години

А тез фирмаджии що не си опаковат сами буклоците дето ще продават а търсят Аб дали?

5

Анонимен

преди 3 години

Това само в България го има. Живея в чужбина и ежедневно докосвам хиляди артикули стигащи до болници, болни хора, бебета е как не ни задължиха с ръкавици да работим и един тест не ни направиха. Сама се смачква тази държава още повече. От простотия и негативизъм ще се самоунищожи този народ. Всяка седмица тестове. Вчера говорих с една фирма в България, служителка настинала и се оплаква, че сигурно е корона. Страх, ужас. Почти зима е, настинки, грипове. Нормално е.

4

Хепа Актив

преди 3 години

На времето са казали мъдро където е Цивилизация там е и Сифилис една от най-сериозните полово предавани болести. В офиси хората са социализирани и си бъркат по дупките също трябва и за хепатит да се проверяват и да имат групови интимни контакти само ограничено в работната група от хора.

3

Анонимен

преди 3 години

Освен това не в желателно да пишете в CV -то позитивна и комуникативна личност.