29

haha

преди 3 години

Това което става ясно от статията е, че децата в крайна сметка са починали от корона вирус-ЪТ. Или поне It's COVID related.

28

Анонимен

преди 3 години

Той с пълно шкафче с пачки на свобода, тя без деца и убийца.

27

Анонимен

преди 3 години

Много хора изперкаха в последно време особено през 2020. И ако си мислим, че здравната с-*** е в окаяно положение, то ситуацията с психиатричните клиники е многократно по-зле.

26

анонимен

преди 3 години

Докарали са жената да полуда, нормален човек и то майка да направи това е невъзможно! Какъв ли *** е съпругът и?!

25

Анонимен

преди 3 години

Тиквата да каже защо хората си трепят децата от страх от неадекватната му администрация.

24

Анонимен

преди 3 години

Тестване, карантиране, отнемане на свобода, отнемане на деца, принудителна политика. Държавата е на прав път. Съвсем скоро всички проблеми ще свършат.

23

Анонимен

преди 3 години

А българофобът румен радев взема 15000 к заплата докато майки трепят децата си, бащи хвърлят от мостове синовете си, криза, мизерия, глад, нищета, пандемия, безработица, безпътица, беззаконие, анархия, президетснки тоталитаризъм! Оставка на виновника радев, довел България до пълен разпад!

22

nimportequi

преди 3 години

Трябва да се направи задължително преглед при психолог на всички жени след като родят повечето имат психични проблеми това от личен горчив опит.

21

Елемаг

преди 3 години

Ето вземете пример вокално инструменталната изпълнителка, другарката Райна от Сандански и народният тробадур Константин.Не се получи м-у тях.Тя като македонка искаше да е гола и той да се храни върху голото и тяло.Ревнива и себеична.Коцето искаше като нормален мъж ,да си *** тази или онази и да си продава бело.Логично не се получиха и там нещата защото тя е луда македонка.Смешно ви изглежда,ама не ви трябва маке у къщата.За това всичко се разселва във вътрешноста пръснати.А всичко останало парк

20

Анонимен

преди 3 години

Елемаг е някакъв *** опитващ се да набеждава хората и цели региони.Когато държавните институции са намесени в нещо такова и се вижда, че не са помогнали, а са каталузатор на случилото се.

19

11

преди 3 години

Не са читави хората в този най-западен край на България, ни на север, ни на юг. Примитивни, мързеливи и крайно агресивни.Според мен отлично са знаели близките, че е луда, но са си траели, "за да не станат за резил".Скoтoве!

18

Анонимен

преди 3 години

Сега се очаква Карбовски да направи фирм за майката и да се възмущава.

17

Анонимен

преди 3 години

Смятайте как е паднал морала в тая държава щом има хора който защитават майката

16

Анонимен

преди 3 години

До 17 АнонименКай управлява държавата ? Всеки случай не е радев , нали ? А прекаленото широко отваряне на устата може да доведе до необратими здравословни изменения ...

15

Елемаг

преди 3 години

Преди време сте забравили,онзи баща в Гоце Делчев ,дето си закла двете момчета ,че ходели на "интернет клуб", пак прави и здрави.Казвам ви,там имат дълбоки проблеми,които българското общество ги прикрива.Омешано с помаци с традиционен ислям и ето ви проблем.От Благоевград надолу, трябва да се влезе с много хора и психолози ,да се оправи този район.Тези различия се крият десетки години....

14

Анонимен

преди 3 години

Едни са оставени да умират по стълбите, други сплашвани до полуда, третиоставяни без вода половин година по време на пандемия Хубаво ни управляват

13

Анонимен

преди 3 години

Ама вие , като ги пишете тези статии, четете ли ги? Хем живеели на семейни начала, хем щели да се развеждат.

12

Анонимен

преди 3 години

Близките и не са разчели ранните симптоми на лудостта... А и намесата на родителите често е много вредна.

11

Коментар

преди 3 години

Ужас!Женското подивее ли няма нищо на света което да го спре!

10

Тоест

преди 3 години

Когато при развод децата остават при майката, всичко е в реда на нещата, ала ако съдът ги присъди на бащата, жената ще ги убие, но не и да ги даде.