137

Анонимен

преди 3 години

...суперспредъри (свръхразпространители)Според писателката (авторката) чуждицата е в скоби! О боже слез на земята и си събери вересиите, не пазаруваните дипломирани!Ако беше написано в оригинал superspread нямаше да е толкова дразнещо, но трябва да се превключи клавиатурата, ама как с купена журналистическа диплома?

136

Простотията не оди

преди 3 години

По гората... Как ще се чувствате ако след такава парти почине ваш близък, майка, баща, баба или приятел? Ако вие пострадате сам или умрете си е ваш избор, но за близките ви ще драма дори този ваш избор, за едното пиене, мятане на гюбеци, кълчене и ЧЕСАНЕ на его. Дали имате кураж дА поемете този риск за да се само величаете и да ви завиди някой ваш приятел комплексар?

135

До 138

преди 3 години

*** не си на 20 и злобееш дОма.

134

Лили

преди 3 години

Много ясно, ако аз бях на 20+сега 100% щях да ходя. И отдавна съм се сетила, че за частно парти няма забрана, балъци 🤣 Супер зле стее, и лечението, и мерките, и пак ви умират хората пред болниците, *** скапани. За нищо не ставате, затова не ви вярват хората и не изпълняват, защото няма как да правя нещо, което ми казва някой, очевидно доста по-необразован и умствено изостанал 🤣

133

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 129Кой нормален ти седи да учи у петък вечета уе

132

Чичолина за премиер

преди 3 години

Илона Сталер известна като Чичолина италианско-унгарска порно звезда, политик и певица. ТАКАВА НИ ТРЯБВА за ПРЕМИЕР и ГЛАВА на НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО.Това е такава жена трябва да управлява България в следващите 10-20 години и всичко ще потръгне и ще се оправи в тази наша м и з е р у в а щ а България.

131

Буба Лилана

преди 3 години

Това е изкуство диждейове, мейове, музиканти, певци култура му се вика и е много важно за психичното здраве на хората и цялото население. Има и европейски програми за съхранение на културата обществото. Имам клубове, студия, ИТ фирма. Като жена, бизнес дама и фолк певица и бивша моделка се справям с много други проекти мога и по-добре да управлявам държавата, ако ме изберат.

130

Виктория Викито

преди 3 години

Вместо да психясваме от медии и мерки най-добре да лудеем по купони ... къчене, кючек и ... зууум-ба зууумба бумба ... задните ми части треперят и танцуват в ритъм с музичката ... Трябва да има данъчни облекчения и още помощ със средства пари и де-де-се-та и за певците и за клубовете.

129

Свобода за здравите!

преди 3 години

Хайде пуснете ги здравите млади хора да си живеят живота, че после в бъдеще ги чака мизерията на пенсионната система с минимални пенсии. СЕГА МУ Е времето танци, манци, флирт, купони, а не после като остареят.

128

Ориенталска държава

преди 3 години

Музичка, ракийка, биричка, радост за окото и ръка да пипне танцуващи кючек студентки и ученички. Само така ще се оправим психическото здраве от измислените мерки и ограничения.

127

Анонимен

преди 3 години

В нашата квартална кръчма паролата е:Я сипи едно големо.Напоследък обаче петък и събота е пълна, пука се по шевовете. Има жива музика и от селата около София идват доста хора да празнуват.За тях панелното гето е, като Холивуд.

126

Анонимен

преди 3 години

Ех милите деца, които не могат да стоят вкъщи и да учат, а че и с маски искат да ги тормозят.Ето, батковците и какичките им, които без маски и присъствено пораснаха и се изучиха. Какви слънца станаха. Чудо и приказ!Щот точно маските бяха най-големият проблем на тая държава, а не малограмотните родители!

125

До 127

преди 3 години

Не е бил 2 часа, а 30 минути.Не е бил без проблемен, а на хемодиализа с липсващ бял дроб.Като има проблем - търсиш решение, а не правиш клипче.Като свършва кислорода, търсиш решение, а не пускаш пост във Фейсбук.Ама българинът, освен да е бияч и мрънкач и клюкарка, какво друго да е

124

Анонимен

преди 3 години

Изхвърлен от линейка, 2 часа на стълбите с кислородна бутилка (кислородът свършва), няма носилка, няма инвалидна количка, няма асансьор. Няма нищо. Няма живот.И пише, че е бил в реанимация. А не е билНе ги интересува. Това са престъпници в бели престилки. Друго не мога да кажа. Днес, на рождения му ден, аз трябва да го погребвам", казва вдовицата на починалия. Трима министри, сред които не е този на здравеопазването, дефилират по телевизиите след тази история от реалността ни. Нещо за Северна Македония дъвчат. И спорт

123

до: 114 555

преди 3 години

Пловината трябва да ви затворят в затвор за ***.ци...!!! Само дето ще стане обратното, за съжаление :)))

122

Анонимен

преди 3 години

"...суперспредъри (свръхразпространители)" - що за супер простотия!!! Как се става суперспредър :))), а миниспредър :))), а нормаспредър :)))

121

Шопа

преди 3 години

Няма нужда да се ходи по Бояна и Драгалевци. В студентски град просто смениха часа. Всеки уикенд съм на парти от 11 сутринта, верно намаляха студентките, но пак има, даже и за по малко се пускат от преди. Пък кефа да гледам как кършат стройни тела на ориенталски ритми и да мятам салфетки си заслужава.

120

мангър парти

преди 3 години

ляляляляляляляляляляаз съм суперспредърляляляляляляляяляляискам ви без маскиляляляляляляляляи после кислородчеляляляляляляляляляна СТЪЛБИТЕляляляляляляляял

119

Анонимен

преди 3 години

Шишо, ти си за освидетелстване и жълта книжка!

118

Шишо шишарката

преди 3 години

Музиката, кючека, дискотеките са живот и радост. Поп фолка е музиката за душата така трябва да лекуваме психиката на стресираните хора.