36

Косово

преди 3 години

Най-големият мъж интелигентен наш приятел завинаги,Най-добрият президент,Бог да го благослови Бог да благослови Съединените щати Америка,С любов от косовските народ

35

До 37

преди 3 години

Много сте забавни, тръмпоидите. Страдате от колективно тежко делюзивно разстройство. Как се гърчите в живота, по този начин! Опасни сте! За себе си и останалите...

34

Аз

преди 3 години

Тоя дядка ще доживее ли да си изкара мандата :)

33

noFreeman

преди 3 години

Тръмп вече те издухва старче вмирисано... вече в два щата са спрени крайните резултати, виновните до дни са на съд и на 14 декември Върховния съд няма да може да обяви победител... а теб старче и камала мъжа харис ви очаква, ако не бесилка то затвор!!!

32

баба мара

преди 3 години

всичките сте еднакви какво ще направят демократите с вируса нищопърво си признаите че пуснахте вируса от лаборатория и за какво са наПентагона 748 милиарда бюджет

31

много интересно

преди 3 години

Защото Тръмп препоръча на ВПК на САЩ ВМЕСТО РАКЕТИ И СНАРЯДИ ДА ПРОИЗВЕЖДА ХЛАДИЛНИЦИ И ТЕЛЕВИЗОРИ КАТО ЯПОНЦИТЕ,И ИМ ОТКАЗА ДЪРЖАВНИ ПОРЪЧКИ,И ТРЪМП МОМЕНТАЛНО СТАНА БЕЗОТГОВОРЕН!?Защото 100 млн кравари зависят от войните на САЩ!Сбъркана бандитска държава!

30

остави това

преди 3 години

До Анонимен 16По-добре ТИ обясни защо не харесваш Тръмп!?

29

...

преди 3 години

Баси фарса. Демократите загубиха в сената и конгреса, загубиха щатските избори, губернаторски места и щатските парламенти ама незнайно как взеха та спечелиха президентските. ЧУДО! Изглежда избирателите отиват, взимат бюлетината, цъкат навсякъде републиканци, но за президент - ДЕМОКРАТ!

28

Иван

преди 3 години

Повторното преброяване на гласовете в Джорджия е фалшифицирано както и първото.Не са се проверявали подписите на бюлетините по пощата и няма отхвърлени невалидни.Не са били допускани наблизо наблюдаващи.

27

Анонимен

преди 3 години

Добре че демократите загубиха!!

26

Анонимен

преди 3 години

Джо Биден ще е президент когато цъфнат налъмите.

25

Анонимен

преди 3 години

Като каза "откак убиха Садам и Кадафи", та се сетих, че някъде прочетох, че на Лукашенко през лятото са му готвели съдбата на Садам, Кадафи и Чаушеску.

24

Джо

преди 3 години

2 седмици чакаме, *** видяхме само лудостта на Тръмп и съучастниците му...

23

Анонимен

преди 3 години

Избраният според шopocoидните медии за президент на Пиндостан байДжо критикува инатящия се бай Дончо. Съвсем забравиха за Бацко и за Белорусия.

22

Рашко

преди 3 години

До ахахаЕдва ли, Втората попаравка, която защитава правото да се съхранява и носи оръжие е точно за това - за да не позволи на някой нарцис като Тръмп, да изправи войската серещу беззащитното население по примера на някои диктатори от третия свят.

21

реално

преди 3 години

е то ако говорим за морал той като цяло го няма в поведението и политиката на Америка в международен план , винаги са намесени във конфликти войни винаги е там където имат материални интересни винаги говорят за човешки права и свободи а всъщност погледнато отвисоко и мащабно в Ирак и Либия гражданите не живеят по-добре откак убиха Садам и Кадафи да не говорим за невинните които неизменно падат жертва докато свалят един неприятелски режим Кадафи или Садам или Башар Асад и т.н.

20

Анонимен

преди 3 години

Бай Дончо безотговорно оспорва манипулираните избори и заплашва с Бумеранг байДжо.

19

ахаха

преди 3 години

пък един разправя че Тромпета събирал армията и щял да обяви вота за фалшифициран и невалиден и да въведе извънредно положение в Америка може ли да стане така той все още е действащият президент всъщност

18

Рашко

преди 3 години

До ВижтеИма и доста клипчета, в които такива изобличители си признават, че лъжат. Тръмп страда от пълна липса на морал, такива са и повечето му последователи. Не биха се посвенили да излъжат, но както се видп това не помогна на оранжевия нарцис.

17

Вижте

преди 3 години

Интересно ми е дали Тръмп ще покаже доказателствата за нагласени избори в отделните райони на САЩ. Ако не сте наясно, пишете Project Veritas в YouTube. Има няколко клипа за пощальони, които изобличават шефовете си за това, че в изборния ден са се приемали само бюлетини за Бай Дън.