28

Анонимен

преди 3 години

Оставка бе,.покемон тлъст!

27

Анонимен

преди 3 години

Тече ли тихо и полека държавен преврат в България? Кой всъщност е външен министър дамата от пазарджишкото с. Бошуля Екатерина Захариева или видният патриот с найлонова торбичка в ръце Красимир Каракачанов? И не е ли време премиерът Бойко Борисов да обясни от кого зависи външната политика на България?

26

Напиши коментар

преди 3 години

Върховенството на закона стана удобен повод да бъдат "изправени до стената" неудобните и несъгласните с политиката на европейски парламент. А от изказването, което е цитирано, личи, че нашата страна не е сред неудобните. Има обаче и друга основа за оценка на работата на правосъдната система - тази на инвеститорите. А след скандалното дело по закона R.I.C.O., насочено срещу нашата страна, тази оценка падна рязко надолу. Проличава огромна разлика между тяхната оценка и на властващата в ЕП партия.

25

Анонимен

преди 3 години

Вече официално е потвърдено, че при специална операция на военното разузнаване са били иззети сървърите на Dominion във Франкфурт, така че гответе се за обрат, а пък нашта Тиква дето бързаш да поздравява нелигимитимен президент не ми се мисли какво го чака.

24

Наблюдател

преди 3 години

Позициите на Борисов са винаги ясни и последователини. Но само в рамките на 24 часа.

23

Герб стадо

преди 3 години

Мазен дебел крадец, на последно място по всичко, на първо само по корупция и кражби

22

баба Меркел

преди 3 години

Който слуша ще папака .боко тикво от Банкя ти съгласен ли си с еднополовите бракове ? -Да бабо Меркел само пари да има .А с това едни да вземат заеми а българите да ги връщат ? -Да бабо Меркел *** съм ги .Те пак ши гласуват за мене .Само пари ми дай .Браво дебелогъзото ми тикв.ениче .Тебе най си те обичам още от както ти набутах ония германски фотоволтрици десет пъти по скъпи от китайските и три пъти по неефективни от тях ,ама нали българите плащат и не питат ;) Еви ги българите

21

Анонимен

преди 3 години

Дори ,не знаеш ,коя дата е !И не те интересува !И ,не ни интересува !

20

попа

преди 3 години

поръчал е вече по-големи чекмеджета..

19

Анонимен

преди 3 години

Ще хвърля пари от джипа още 4+4 години по време на кабинетите Борисов 4 и Борисов 5

18

Анонимен

преди 3 години

До крадлив и ..Защото някой недисциплиниран *** но е заразил.

17

Опитах

преди 3 години

Бойко като види Меркел и пълни гащите.

16

Анонимен

преди 3 години

охо великите българи имат ясна позиция по отношение на чуждата софра на която са се наредили мутрите милионери и чакат да присвояват парите на европейците и да си купуват джипове аудита вобще не са нагли нали?

15

Крадлива

преди 3 години

СИК-аджиска бухалко,стратегията ти я знаеме - каквото кажат "големите началници" това и правиш,колко Ф-16 "купи" тази година, че да те оставят на трона "големите началници" ?още веднъж няма ли да ни сложиш КПП-та, да ни опазиш от ужасяющия вирус

14

Ужасът

преди 3 години

Бойко е като просяк, пълен резил. Никаква национална гордост няма този ***.

13

Арбайтен

преди 3 години

Имаме ясна и последователна позиция за бюджета на ЕС - ходим при Меркел да просим евраци.

12

крадлив и ..

преди 3 години

като си дисциплиниран ,защо се зарази от корона господин Борисов

11

ПРОССТИ И БЕДНИ

преди 3 години

РАЗДЕЛИЛ СИ Е МОЗАКО НА ДОБРИЯ ДЕДО КОЛЕДА И БАНКЯНЗКАТА МУТРАНЕТА !ЗАТУВА КОТУ ГУВОРИ СИ КРИВИ ТИКВАТА У ЛЕВО !/НАЧИ ЛАЖЕ !/

10

този

преди 3 години

Тои говори за себе си. Защото той не беше дисциплиниран и не спазваше мерките. Този ББ,колко пъти беше без маска и се разболя даже. Сега обяснява как сме не дисциплинирани.

9

Анонимен

преди 3 години

"Резултатът след 11 години е скромен. ГЕРБ е на власт почти непрекъснато от 2009 г. насам. Елитите са си същите. Корупцията процъфтява с нови методи за присвояване дори на парите на ЕС."