8

пенсионер

преди 3 години

наричайте ме Расист или каквото искате - На ци, но стомаха ми се обръща и ми се повръща като погледна Обамовица! съмнявам се, че има Бял Мъж, който се чувство различно. От друга страна Мелания ми повдига настроението и ме кара да се усмихвам!!

7

Трансжендръ

преди 3 години

Майкъл Обама - лъже Отново!

6

Васко Клеца

преди 3 години

фънки мънки

5

Презирам я.

преди 3 години

Застана най-отгоре на САЩ най-силната държава в светът и почна да се оплаква от расизъм.Ето затова белите хора мразят *** в САЩ.*** наглятите.Що не каже защо не нарече далечният братовчед на мъжо и в Кения като беше предложил няколко кози в замяна на дъщеря и че му трябвало свежо месо за разплод що не пищя за сексизъм?Защото е черен и е от нейният цвят на кожата следователно е добър и фактът че иска да праска малолетната и тогава дъщеря е ОК.Ако беше бял обаче щеше да каже ,че е сексист.

4

Анонимен

преди 3 години

Биг Майк проговори, това е прекрасно.

3

Първо на първо

преди 3 години

изборите в САЩ НЕ СА СВЪРШИЛИ !!!има още избирателни колегии, които не са обявили край на броенетов 6 щата бюлетините още се пре-преброяват на ръкакрая на изборите ги обявяват избирателни колегии, а не юдо-масонските масмедий !!!има все още шанс - не голям но го има все пак, справедливортта да победи и жалката глобалистка марионетка Байден да остане с пръст в ггъз

2

Анонимен

преди 3 години

Това статия за запълване ли е...

1

Анонимен

преди 3 години

Джо джо дали ще изкара мандата знаейки кой е и какво работи. Май тъмнокожото семейство лека полека пак идва на власт