108

Тези

преди 3 години

са за съд. Но и това ще стане.

107

Мунчо

преди 3 години

Аз, като учител, никога няма да задължавам учениците ми да носят маски! Всеки да решава сам! Между другото маските предпазват от вируси точно толкова, колкото гащите задържат пръднята!

106

Анонимен

преди 3 години

Спомняте ли си 4 "Д" - дезинфекция, дистанция, дисциплина, витамин Д?!Нещо там ги няма маските?Маските имат две функции:1. За измамно вътрешно успокоение, че сте защитени.2. За да мълчите, както ви каза убития Милен Цветков

105

Анонимен

преди 3 години

Образованието ще е на ниво не със стреснатите даскаля!

104

Анонимен

преди 3 години

Мангъров е по-скоро опасен.

103

Анонимен

преди 3 години

До славянин И 19% да е - пак има смисъл, ясно!?

102

ОХ

преди 3 години

ИСКАМ ДА ВИДЯ КАК МАНГЪРОВ ПРИЕМА ПАЦИЕНТИТЕ СИ?КОЙ Е С МАСКА И КОЙ - НЕ!

101

славянин

преди 3 години

Вчера сутринта публикуваха датско изследване в което се казваше, че маските пазят в най-добрия случай само 20 %!

100

Анонимен

преди 3 години

Тоя път Мънгара е прав, вместо онлайн маски, то е същото ако си болен вместо на лекар да отидеш в кръчмата.

99

Анонимен

преди 3 години

Всички тия да не ми се правят на големи познавачи, а да идат да работят 1 месец в Ковид отделение. Да видим после какво ще мислят.

98

Анонимен

преди 3 години

Доц мангър & мангърчетата.

97

До 86

преди 3 години

Ти ако си мислиш, че като са присъствено не е същото, който иска да научи нещо седи и слуша в часа и съответно изкарва по-добра оценка. Останалите само седят за присъствие и съответно на теста учителката пак им пише четворки за да не се занимава с родителите понеже им вижда колко им е умственият багаж по отрочетата, които са пратили на училище

96

Анонимен

преди 3 години

То идеята не е само да пазим учителите, но и огромна част от хората пътуващи заедно с учениците в градският транспорт, както и родителите на тези деца, които ги издържат.При положение, че има възможност за неприсъствено обучение да кълчиш пръсти и да се чудиш как да набуташ децата по задушните и нехигиенични сгради си е престъпление. С дистанционото обучение ще се намали смесването на потока на хора в транспорта, където е едно от основните места на неконтролируемо и не проследимо заразяване.

95

До 102

преди 3 години

В Източна Европа затвориха училища и университети изцяло,след бума,докато на 01.09. бяха отворени.Германия обмисля,но там затвориха заведения,спортни центрове,забраниха групови събирания.Малко е странно,че Германия затвари бизнеси,а оставя ултрагъстотата с училищата с хиляди ученици,а болните растат.Тук е безмислено да се отварят училищата,учениците са пълно безхаберие,ни маски,ни дистанция,ни родители ги интересуват,ни учители.Щом може он лайн добро или лошо,да си стоят в къщи.

94

Анонимен

преди 3 години

В Европа не са затворени заведенията, нито училища, нито детски градини, да, затворени пространства с маски, но не и децата

93

мангъзов

преди 3 години

нали си изяде кетапите, къде е тръгнал пак да зарибява пътечки?

92

Анонимен

преди 3 години

Браво на Алианса !! Свободни хора !!! А не зомбирани офци !!!

91

До 92

преди 3 години

Само да ти кажа, че мой близък роднина лекар още през март ми каза, че каквото и да правим, всички ще го минем вируса и колкото повече се изолираме, толкова по зле. Не съм фен на Мангъров, но така се говорело между лекарите. Те затова напускат, тези които работят в частни клиники и центрове, си остават там? Що да се разболяват от стрес и болести в болниците. Нали до скоро ги обвиняваха, че са убийци,спомнете си случая от декември! Разпънаха ги, и аз да съм и аз няма да искам да умра.без уважение

90

Как Сийка

преди 3 години

Излиза,че кохортата на Мънгъров от 12 човека може да сее недоразумения и противо-здравни мнения и ние трябва да изпълняваме техните предначертания ?! Мангъровщина та явно черпи опит от партията столетница,която винаги и при всякакви обстоятелства беше ПРАВА ?!Медиците от цял свят препоръчват носенето на маски,а тия хубавци се извъдиха най-умните и " най-прогресивните" та да си стоиме ей,тъй и да чакаме коронки те да ни понесът на ... крилете си ?!

89

Един съгласен

преди 3 години

Напълно съм съгласен с вас. Трябва да затворим и заведенията, както в др.европейски страни, иначе няма никакъв смисъл! А училищата ги затвориха заради заведенията, защото Ричи рева ли рева, а сега продължава да иска да работи на 08.12.! Тогава какъв е смисълът заведенията да работят, а учениците да са вкъщи? Няма да спрем вируса, все още има хора, които не вярват в него! Всички ще го преболедуваме и който оцелее, така ще стане, естественият подбор ще действа за съжаление!Мутафчийски беше прав!