38

Анонимен

преди 3 години

До ЕС се разпадаабе тоя ЕС като една мушмула бе. Колкото повече "загнива" толкова по-сладък става.

37

Анонимен

преди 3 години

Унгарците и Поляците май забравиха как ги газиха съветските танкове. ЕС ги спаси да не им се случи пак, но накъдето са тръгали ги чакат руските танкове. Всеки сам си избира съдбата. Господ дава, но в кошара не вкарва.

36

ЕС се разпада

преди 3 години

ЕС се разпада !!!! До 5 години няма да го има !!!!

35

МММ

преди 3 години

Жалко за нас ,ние никога няма да имаме лидер като унгарците....

34

Анонимен

преди 3 години

Браво на унгарецът. Дано и ние имаме такъв лидер.

33

Диана

преди 3 години

Вижте какво открих в и-нет: на 22.03.2017 Ищван /Унгария/, вице в комисията за транспорт и туризъм на ЕС, казва така:...време е прагматичния интернационализъм да застане над процедурната строгост." Ето за подобни позиции вероятно Унгария има проблеми в ЕС ...

32

Диана

преди 3 години

До ветровеКакви милиони в Лили Иванова - тя пееше до 100 години защото нямаше пари за хляб! Някога, през 80-те Лили теглеше заеми от банката...Парите никога не стигат, особено ако имаш редки пръсти...

31

от 21

преди 3 години

До ДианаЕто ти го и на български, че може да те е мъряло да учиш английски на времетоhttps://europarl.europa.eu/news/bg/press-room/20201016IPR89551/eu-us-visa-reciprocity-the-commission-must-defend-the-rights-of-all-eu-citizens

30

Диана

преди 3 години

До надежда нейскиСпоред мен, нищо не може да стопли едно мъртво сърце, но за някои полуживи - може и да се топлят в илюзията на парите, наистина...Понякога парите са тежко наказание, но ще разбереш това накрая или наследниците ще изкупуват греховете...Бог дава на всеки каквото е заслужил и всичко, за което не си оторизиран от Него е илюзия с тежки последици...

29

Диана

преди 3 години

До от 21Това не ме интересува толкова много, но съм сигурна, че изпускаш нещо - такъв отговор мирише на разследване...може би става въпрос за този закон, който се посочва конкретно, но има и нещо друго там...като допълнение...Кой знае!...Такъв произвол не ми се вярва да има, при това толкова демонстративен!...

28

Диана

преди 3 години

До Анонимен 15Тук става въпрос за върховенство на закона при разпределението на парите, но ако погледнем по-широко, наистина трябва да има върховенство на закона във всичко! Вероятно са издали някакви подзаконови разпоредби в Германия за бежанците, не ми се вярва да няма нищо..Но в извънредна ситуация не действат всекидневните закони - поне така би трябвало да бъде..Въпросът наистина е деликатен - баба Ванга казвала, че тези бежанци щели да идват за да завладеят Европа! Но опира и до хуманизма.

27

Дана Международната

преди 3 години

Всичко е заради нас, джендърите ! Мразят ни, затова братята и сестрите от Ниджендърландия ни подкрепят! Лош Войчех, лош Ищван! Само с жени могат!

26

Люпчо Трайковски

преди 3 години

ЕС е свършен !! Скоро ще си бъде поделен между САЩ, Русия и Македония!

25

от 21

преди 3 години

До Дианаможе сама да провериш вместо да гадаеш. Няма клауза и няма пропуск. Има дори официални запитвания от евродепутати до Европейската комисия. Самата комисия пусна официален отговор, че НЯМА да направи това което закона изисква от нея. Не гадай - седни и сама прочети.

24

Диана

преди 3 години

До Анонимен17Кога пък Полша стана толкова близка с Англичаните? Може да им се умилкват, но не ми се вярва англичаните да я допуснат близо до себе си....И какви интереси на англичаните, според теб Полша прокарва сега в ЕС?Истина е, че някои страни са с по-малко корупция - хората там така се раждат, те знаят, че не трябва да се краде и това е в гените им, което не значи, че не се случва изобщо! При други това го няма! Трябва да има инструмент за борба с корупцията определено, според мен!

23

Диана

преди 3 години

До Анонимен21Може да има някаква клауза за американците или е пропуск, който още не е забелязан?...Знаеш ли всичко по въпроса?

22

Диана

преди 3 години

До Христо ХристовНямам нищо общо с червената звезда и истината е, че Брюксел не е София, особено в момента! Или ти се чувстваш много вътрешен там?

21

Диана

преди 3 години

До Христо ХристовМислиш като човек от улицата! Разбира се, че тези, които са спечелили доверие и с които се работи и работят добре, всяка банка и всеки ще предпочита да работи!...Никой не може да има претенции, особено ако има ясни критерии, но предполагам, че на този етап проблемите са твърде нестандартни за да се въведе нещо такова...Важното е парите да се разпределят така, че да се постигне максимална ефективност във всички направления, според мен...Сигурно има проблеми да се решават..

20

Анонимен

преди 3 години

Умен човек,гласувах за него.Дано се кандидатира и за премиер,но нека слуша хората и себе си,а не партията си.Успех.

19

Анонимен

преди 3 години

Върховенството на закона е една пародия. Според закона, Европейската комисия е длъжна да предложи за гласуване налагането на визи на всяка външна държава която изисква визи от страни членки на ЕС. В разрез със закона, Европейската комисия категорично отказа да предложи за гласуване въвеждането на визи за граждани на САЩ. Та какво върховенство на закона след като един от най-висшите органи на ЕС открито отказва да изпълни законовите си задължения?