329

Скопски

преди 3 години

А што очекуваше Блгариа...од комунист и *** като З.Иванов..од партиата наследник на угокомунизма на чело со Заев...че ште "обичат" Блгариа...Подршка за блокадата и ветото од македонските Блгари, и поголемата част од "блгарофилите"..И дано да Блгарската политика конечно, застане в одбрана на интересите на блгарските македонци..

328

Тошо

преди 3 години

Мисля, че с подобни объркани хорица трябва да се комуникирапо по обрано, а и кой каза че те трябва да влизат където и да е, да си седят в леговището, докато се самоосъзнаят и уважават съседите си! Но това ще е дълъг процес, това е ясно, така че кога ще ги пуснем....времето ще покаже!

327

Трол

преди 3 години

Наследниците на Александър СЕВЕРНОМакедонски пикaят газ ...

326

ВМОРО

преди 3 години

И двете сегашни ВМРО-та в Македония и България са шменти капели, пунта мара и подобни. Не стават за нищо. Сегашната ситуация се дължи на факта че 30 години Българските крадливи и мързеливи политици разчитаха, че Европейския избор и Про-НАТО-овската ориентация ще реши проблемите на Балканите, а те само ще се тупат по гърдите. Е ни става така. Трябва изграждане на взаимни връзки и доверие. Балканите ще станат Турско-Гръцка област. Българи, Македонци вкупом си заминават.

325

...

преди 3 години

Предателите никой не ги обича. Албанците ще ви разкажат играта скъпи отродници. Тогава пак ще гледате към нас с влажни погледи, горко ще се каете и молите. Ще видите майка България в друга светлина, но ние сме горди хора ще си спомним какво сте говорили за нашите майки и дъщери...Погледнете ни с едното око за да ви погледнем и с двете.

324

Анонимен

преди 3 години

До АнгелНай-добре е да признаем македонска българска нация и македонски български език както Георги Димитров. Така и двете страни ще са доволни и в бъдеще ще се обединят, а няма да се делят.

323

Анонимен

преди 3 години

До АнгелТака губим СМ, защото там остават само албанци.

322

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 351ОП считат македонците за българи но те НЕ искат да са българи. Тогава ОП не могат да ги накарат насила. На Каракчанов му се иска но не значи че на тях им се иска. Ще чакаме дълги години да се променят но те могат да станат турци, а не българи, защото българите изчезват и в ***.

321

Ангел

преди 3 години

700 хил македонци имат Българско гражданство .35 % от цялата им държавица е минала през Българските консулства и е признавала за Българския си произход (едно от изискванията да вземеш БГ гражданство ) .Сега като няма ЕС още 35% ще се кълнете в Българския флаг за да избягате от толкова любимата ви родина !!!

320

Анонимен

преди 3 години

Само на мен ли всичко това започва да прилича на конфликта между Северна и Южна Корея. Един и същи народ с една и съща история ама и двата спорят че не е така. И все пак ако беше толкова хубаво у македонско защо толкова хора избягаха в България през 30 години?

319

Анонимен

преди 3 години

територията на България е окупирана от Хитлер и ни освобождава-----Територията на България не е била окупирана от Хитлер.

318

Сата НАТО

преди 3 години

Той не я е обидил, а и е поставил диагноза. Точна, при това.Захариева е глупава, нагла и има крадлив мъж.

317

Анонимен

преди 3 години

След време,ако албанците пак надигнат глава ,нека да пратят военна помощ освен танкове и новите Ф-16 само ,че този път на албанците.

316

Анонимен

преди 3 години

Колкото по-примитивни са мъжете, толкова по-големи сексисти са.Гората жена, ако я има този човекоподобен македонец.

315

Анонимен

преди 3 години

341 Ще видим, дали изобщо ще бъдат завършени.

314

Анонимен

преди 3 години

343 Тогава си стоите в чакалнята за още 30 години. Честито.

313

Анонимен

преди 3 години

А къде е новината за запеният български флаг. Тези много вече си повярваха. Сърбомани, да си ходят в Белград. И двете нямат шанс да станат нормални европейски държави в близко бъдеще.

312

Анонимен

преди 3 години

Българското правителство да не си е повярвало че са някакви патриоти и демократи от царско време?

311

Анонимен

преди 3 години

Българския национализъм е създаден в БКП

310

Анонимен

преди 3 години

УЧЕНИКА НА ТОДОР ЖИВКОВ ОБВИНЯВА УЧЕНИЦИТЕ НА ТИТО - СЕЛСКА МАХЛЕНСКА КОМУНИСТИЧЕСКА СВАДА