138

Анонимен

преди 3 години

Тези от СЗО да спрат да плещят глупости, че вече показаха какви калинки са.

137

Анонимен

преди 3 години

До Абетака е, парите са ни навик. сега опитват и короната да ни я направят навик.ако всеки един седне и отдели няколко часа за да се научи на основните неща за криптовалутата, и започне да ги използва, няма да имаме нужда от банки повече и тая шайка от банкстери ще се разтури от само себе си, защото ще остане гладна. единствено мързела, навика и промивката на мозъци ни държи в средновековието. ние сами сме си виновни, че ги търпим.

136

Абе

преди 3 години

Ако достатъчно хора повярват в едно нещо (в случая безумието ковид) то става истина.По същата причина и парите имат някаква стойност.Кой разбрал - разбрал

135

bo

преди 3 години

Статистиката показва, че *** има нявсякъде , не само в БГ. Затова не ми давайте само Шведския или Английския модел за пример. А истината е ,че ако си спазвахме мерките както бяхме уплашени в самото начало, сега нямаше да берем плодовете,от мераците на туристическия бизнес и конспиративните теории на имбицилното население. Сега същите тези дето реваха против маските, започнаха да реват за това как Здравната ни система била пред колапс. Да бладгорим на безмозъчните егоисти за това..

134

Анонимен

преди 3 години

Тия продължават с дезинформацията. Първо говориха, че маските не помагат. Сега пък помагали. Но това за децата е пълна глупост. Децата може да не се разболяват или го карат леко, но пренасят вируса. И това е повече от очевидно из цяла Европа. КОЕ НАЛАГА УЧИЛИЩАТА ДА ОСТАВАТ ОТВОРЕНИ?! КОЕ! Кой ще им потърси отговорност на СЗО за цялата дезинформация? Защото всички неща, които говорят са политически обосновани, не научно и с това вредят на ситуацията. Маските помагат, децата разнасят. Точка.

133

С.

преди 3 години

В коя държава са помогнали маските? На повечето места в Европа са задължителни от лятото когато пандемията беше затихнала. За един преател питам.

132

Беновска пипа

преди 3 години

Естествено, че можеше! Но у нас се даваше ефир на такива недоразумния с очевидни отклонения като Мангъров! Сега, обаче като докопа кокала как млъкна. Лошото е, че толкова хора не виждаха какви бяха болните амбиции на този човек и защо говореше небивалици. А сега се гответе за пълен локдаун.

131

Анонимен

преди 3 години

Мангъров каза : НИКАКВИ МАСКИ ! Милион пъти го повтори,тия от СЗО глухи ли са ?

130

Анонимен

преди 3 години

До 1Какви хора умират по стълбите? Болни от ковид ли са? Мутафчийски е отврат.

129

Анонимен

преди 3 години

Затварянето на училищата - неефективна мярка срещу COVID-19Отварянето на училищата най-ефективната мярка за разпространение на COVID-19

128

Анонимен

преди 3 години

"Училищата са основния разпространител. А могат да ги спрат и да учат през юли."Не само. Навсякъде където има струпани хора, особено ако се намират задълго в непроветрявано помещение.В Италия една от бомбите на Ковид бяха футболните стадиони - на открито.В България първите огнища бяха цеховете, където много работници се намираха дълго време в едно помещение.И навсякъде - ресторанти, дискотеки и барове - няма проветряване, а хората говорят на висок глас или викат се в продължение на часовове

127

Анонимен

преди 3 години

Но най-вече можеше да се избегне локдаун в целия свят и милиарди в икономически щети, ако СЗО си бяха свършили работата навреме, а не сега да опяват пред свършени факти! Тотален провал на СЗО, тотален! Тия са за съд и затвор, както и тиквата, която се крие с джипката из ловните стопанства и се чуди какво да направи, за да изкара още някой ден на поста си - главен ограбител на държавата заедно с Прасевски и Доган!!!

126

1

преди 3 години

Мангърокоментиращи къде сте? Бъзкахте се с генерал Мутафчийски преди няколко месеца, а сега защо умирали хора на стълбите на болниците...ДЕ..БИ..ЛИ..

125

Анонимен

преди 3 години

Сещам се за моя познат дето болен от ковидче, детето му го занесло, и съответно знае, че е ковид, ама още няма тест. Шефът му го вика на работа, той му казал, че е с ковид, а шефът му: "а, нищо бе, ти нали ще си с маска".. Та разходил се хубавичко човекът, след два дни му излязъл положителния тест... Ама вижте пък, според СЗО това е ок...

124

Фейкдемия

преди 3 години

СЗО май 2020 : маските не помагат срещу вирусаСЗО ноември 2020 : локдауна можеше да се избегне с носене на маски

123

Не се стърпях

преди 3 години

В една класна стая пълна с деца е ясно, че вируса се рзпространява без никакви пречки. Децата не могат да носят маски, защото са деца. Те прекарват болестта по-често безсимптомно, съответно прагът от 20% болни в клас за преминаване към дистанционно обучение не може да се достигне. Тези деца у дома си заразяват всички. Дори да носите маска и спазвате дистанция, ученикът ви, като се прибере заразен, ще зарази и вас. Училищата са основния разпространител. А могат да ги спрат и да учат през юли.

122

Анонимен

преди 3 години

Със затваряне на училищата можеше да се избегне. Друг е въпросът дали искаха да го избегнат...

121

Невидима заплаха 2

преди 3 години

Следващитата заплаха ще е от извънземни, които атакуват Земята с мощни електромагнитни вълни. За да се спасим, всички ще трябва да носим ермолка \еврейска шапчица\ върху фонтанелата от алуминиево фолио.

120

До 120

преди 3 години

Ти вероятно си мислиш, че използването на *** във всеки отговор е висша форма на интелект? Сигурно си от тези, които вярват в съществуването на неща като демокрация и свободен пазар на Запад и техните колонии като Канада и Австралия? Защо не отидеш да живееш в тези прогресивни райски градини, където днешно време ценят животите само на третополовите и малцинствата? Отиди в Англия и пусни някаква конструктивна критика в социалните мрежи да видиш до колко време ще бъдеш арестуван. Фантазьор.

119

Анонимен

преди 3 години

Ами нали точно затова работят училищата - за да се заразим и да си оправдаят плана за "локдаун" като ни кажат: "Ами вие не носите маски, сега единственото което ни остава е "локдаун", ние не искахме, ама се налага, за да ви спасим, ама вие сте виновни, че не носите маски, лоши гaньовци такива!"...