17

Анонимен

преди 3 години

Да се преустройват на болници, погребални агенции, морги и т.н. - тва се търси сега.

16

Анонимен

преди 3 години

Еми, като измре бая народ о Земята реално няма да има нужда от толкова много стоки, отделно, че ще се обеднее масово.

15

юберашунгмахен

преди 3 години

излизането от тази МЕГА криза ще е поне 10г, ПОНЕЖЕ ще трябва да се пренастрои икономиката за да имаме конкурентен продукт а това е продукт който е по евтин от китайското производство, това означава неквалифициран НАЙ вреден труд за който ще впрегнат най нуждаещите се, ще се бачка яко , подготвяйте се за китайска система на трудови навици, 12 часа 6 дни в седмицата на минимална заплата и никакви КТ няма да ви помогнат , чака ви яко гърбене ако не искате тук, изхода в германия да храните мигранти

14

юберашунгмахен

преди 3 години

ще затворят бизнесите и ще си седнат да си чакат подобри времена, тези с капиталите ги боли фара,ние да му мислим които сме без пари и тези с бизнеси на кредит,ще има голяма жътва и това се очакваше защото се раздаваха кредити на килограм на 2-3%, и аз им казвах на хората, недейте да вземате защото такова масово раздаване на кредити вещае МЕГА криза, банките затова ги дават за да ви вземат имотите после, смееха ми се , ама сега дали се смеят. И като започнем да излизаме от кризата ще трябват

13

Анонимен

преди 3 години

Производителите на *** и каручки отдавна фалираха. Ще фалират и тези *** бизнесмени.Други ще дойдат да стават богати. Един бизнесмен ще падне,друг ще го смени - и толкоз.Какво тук значи някаква си мутра.

12

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Елате да видите тези с къщите за гости,(винаги сивия сектор, чак черен),какъв висок стандарт на живот имат.Надстроените им етажи - незаконни, НО пък плащат такса смет и данъци като еднофамилни къщи.Имат по няколко автомобила + микробусове, баничарки, все за работа.Подсъдимия несебърски кмет(на работа е), даже е вписал нЕкои като крайно нуждаещи се.Те не получават пакети храна от БЧК, а получават сладки общински места за търговия.Чудят се, къде да си харчат печалбата кьорава.

11

до 6

преди 3 години

Отвратителен, просташки, циничен и безинтересен изказ.

10

Фалиракис

преди 3 години

Имам си останала мазчица,до последната на простите парица.

9

Кюлче в чекмедже

преди 3 години

Икономическите анализи и прогнози не се отнасят за тикволандия, защото там икономика няма.

8

Русия

преди 3 години

Лойку БУРЮСУФ ши фалира ли шкафчиту МУ!!

7

Анонимен

преди 3 години

Е зависи с какво се занимава фирмата , които отказват -- обикновено е автомобили, самолетни линии и т.н.Я виж финансовите институции и т.н дали отказват проекти сега )

6

Анонимен

преди 3 години

напротив и ИТ фирмите ще имат отказани проектифримите ще свият всякакви такива поръчкии ще има масови уволнениятакива вече има в Австралия заради локдауна

5

Анонимен

преди 3 години

Нищо необичайно за държавата на суджуци и непрокопсаници. Но със сигурност ще има ръст на броя шуробадженакорушветчийски лапачи на държавна хранилка, че осемдесет хиляди са малко, а другото сигурно нещо ще е че тиквата ще продължи да усвоява (краде) като див и да тъпче шкафчинца, чекмедженца, масури и калмукани, с евра и кюлчета. Да си ги реди в саркофага.

4

Ех

преди 3 години

А хората в БГ защо не могат да фалират....кредитите остават с огромните лихви и такси и разноски ЗАВИНАГИ

3

Анонимен

преди 3 години

Няма начин да не са подобни последствията като кризата-2009 с малката уговорка,че тогава кризата приличаше на малко поточе,докато сега тотален потоп!

2

Анонимен

преди 3 години

Бойко гладни няма ви остави. За всеки по комат хляб и бучка каменна сол. Живеете в лагерите на смъртта през 21 век

1

ай ти свърши това=IT

преди 3 години

Добра новина за всички нас :)