16

Анонимен

преди 3 години

До do 300безспорно не сме умен народ, точно затова имаме мн. комуняг1. А умните народи - нямат.Добре е да връзваш малко логиката.

15

Анонимен

преди 3 години

Тея ***, вече избиха БВП на страната си с помощи, не-на-ядохасе и тея и БГ подлизурковци

14

do 300

преди 3 години

От къде на къде българите да сме умен народ?!Досега което сме показли е съвсем друго - че сме един изключително прoз народ! Обаче все друг ни е виновен - комунистите, ЕС, кемтрейлс, ромите, ББ, джигитите по улиците, чалгата ... само четящите не сме от тях и стардаме от неправдата. Нали?Жалко, че никой няма да се замисли над написаното и ще слага минуси. Щото винида другите са по неумните.

13

Дядо от село

преди 3 години

Ще станем ковидарника на Европа.

12

Анонимен

преди 3 години

Ур за ГЕРБ и за софийската кметица която управлява най мръсния град .Хората умират не от ковид а от много още неща ,но най много от мръсния въздух в София.

11

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Хитри са съседите мaляkи,не байганьoвци селски тарикати.Колкото и пъти да фалират,пак за тях парички се намират.

10

300

преди 3 години

Гърците са хитри. За голямо съжаление българите от умен народ се опитват да го направят на стадо и успяват донякъде в масовото оглупяване.

9

69

преди 3 години

..че кой ви кара да излизате бе?, стой си вкъщи и си чати в телефона като не ти се излиза:)))

8

До 7

преди 3 години

За съжаление хората в България са малък процент, *** - доста голям.Не бях влизал във Фейсбук почти година и викам чакай да видя какво прави народа, какаво мисли... и като ме лъхна една тъпотия.....Виж просто колко народ още седи по заведения, тагва се или си прави домашни сбирки, понеже така е по-меркоугодно.

7

До 4

преди 3 години

Напротив, отдавна хората искаха първо да затворят кръчмите, ама онзи Алибегов си извоюва и да работят, и без дистанция, и т.н. Студентите минаха на ДО, а дискотеките бяха отворени до сутринта! А познайте защо!?

6

Анонимен

преди 3 години

Лоестият да гледа и да се учи от византийците,ама то като си Няма Топки келфайда и гледането!

5

до 1

преди 3 години

Не са прави, хитри са гърчолята! Докато им трябваха сезонни работници, не бяха опасни! Сега зимата - опасни са, до напролет, когато пак ще им трябват...

4

До 2

преди 3 години

Ама кой ти е виновен, че българите все са опаки?Цяла Европа събират данъци, пазят чисто, гледат си живота. Ние - не. Тъкмо наобратно.Сега цяла Европа са си вкъщите и някакви 10% *** протестират. Ние - не. При нас 10% искат мерки, 90% искат Алибегов.Ееееееееееееми....

3

Анонимен

преди 3 години

Викаш там всички са си по къщите, че даже и държавата си ще затворят и няма гък и мък?Въх! Тия *** гърчоля. Що не гледат нас умните българи как се прави? Друго си е да си разградиш двора, да удариш едно хоро, да пиеш ракия със съседката и после да идеш да набиеш някой докт....опа, то такива нямало. Нищо, бе! Важното е да има свобода и салам, ама повечко салам, щот свободата не се яде! Ама жив ли ще си за тоя салам, друг въпрос!

2

Анонимен

преди 3 години

Тука сме свикнали с високата смъртност...Жалко,че точно бооклуците виновни да сме в това положение живеят дълго.

1

Анонимен

преди 3 години

Прави са гърците.Само ние сме му отпуснали края,нищо че сме на трето място по смъртност в света на глава от населението.