11

Абе хора

преди 3 години

Вижте как е в цивилизованите държави бе, затворете учулищата, баровете и рестпрантите които са без външни маси. Никой няма *** ако не ходи на училище не пие ракия в хоремага и не ходи на дискотвкаЗа две седмици ще де нормализир всичкоВ чехия направиха това и от 15 000 сега имат по 3-4 000 на ден сано след. 4 седмици след оше 4 ще имат под 1000Незнам какво чакате

10

Анонимен

преди 3 години

Колко по-строги? По-строго ще си носим маските ли?

9

апп

преди 3 години

От години се чудят как да съсипят образованието, са много загрижени били. Квото и мерки да спазваш, детето контактно с още 30 деца с по двама родители. Мешаница яка, дали ако спорът децата за 2 седмици, бройката на заразените няма рязко да падне?

8

селянин

преди 3 години

яяяяяяя и тоя ке ни плашиа некой ден да пропуснете некой от ден ли беха нощ ли

7

ХА-ХА-ХА !!!

преди 3 години

Във Франция, Англия и Германия като ги спазват защо случаите ородължават да се увеличават ?Тези държави са затворени, а хората там са първа класа - отговорни, дисциплинирани и послушни.

6

Анонимен

преди 3 години

Вълчев не мисли така!!!

5

Анонимен

преди 3 години

Мерките се спазват бе, тапир.

4

Анонимен

преди 3 години

Какво очакваш от народ, който изкупи лекарства за бременни, за да си спаси ***

3

Анонимен

преди 3 години

Аз също не разбирам какъв е тоя напън децата да са в клас. Има нещо гнило..

2

Оставка

преди 3 години

Дано никой да не спазва мерките и да затворят държавата за няколко месеца само за да падне бойко! Оставка!

1

Буратино

преди 3 години

Цяла Европа пламна, защото започна присъственото обучение в училищата и Университетите. Това е общото в кризата между всички държави. И КАКВО ЩЕ ИМ СТАНЕ НА УЧЕНИЦИТЕ И СТУДЕНТИТЕ В ЕВРОПА, АКО УЧАТ ОНЛАЙН ДО ВЕЛИКДЕН 2021, КОГАТО ЩЕ Е ВЕЧЕ РАЗПРОСТРАНЕНА ВАКСИНАТА?!?! АБСОЛЮТНО НИЩО!!! ПРОСТО ЩЕ БЪДАТ СПАСЕНИ ДЕСЕТКИ, ДОРИ СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ЧОВЕШКИ ЖИВОТИ!Но за някои парите и изборите са много по-важни живота!