41

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Това Гербажистите ,все че -киики ви се привиждат в къпацините .Ама и вии сте прости , като вожда ви ,тлъ..стият !

40

до 35

преди 3 години

Само да вметна- пише се "потиснат". Не знам чие настроение е потиснато края на ноември. Аз съм върхът. Чакам снега, ски сезона. Дори и да няма- качвам се с малкия на шейната и надолу по склоновете, няма да се бутам във хората. Относно работата- работата е на последно място. Земите пустеят, селата- празни. Отивай там, като си толкова притеснен за работата. Там има и прехрана, и всичко. Ама си лигьло и мрънкало.

39

Анонимен

преди 3 години

До ПРОССТИ И БЕДНИНаяистина ли си толкова из-про-стял? Вродено ли ти е или си ходил на курсове?

38

ПРОССТИ И БЕДНИ

преди 3 години

До АнонименВИЕ БЕ ВИЕ СТЕ ПРОССТИ И БЕДНИ !КВО НЕ СИ РАЗБРАЛ АНТИПАТИО ГЕРБАЖИЗКА ?

37

Анонимен

преди 3 години

До ПРОССТИ И БЕДНИЧе си *** го разбрахме. Че си беден - не ми пука.Че си се напил на талпа е ясно на всички.Що не вземеш да си легнеш, че не ставаш за нищо вече?

36

Анонимен

преди 3 години

До ПРОССТИ И БЕДНИАбе още ли не си си изпил хапчето бе, шаш-кънин. Престани да смрадиш.

35

ПРОССТИ И БЕДНИ

преди 3 години

БАЦО НАЧИ БОРИСОФСКИ СЕВЕРНО БАНКЯНЗКИ МАКЕДОНЯК ША ВИ ПЕЕ ЗИМНИ ПРИКАЗКИ ЗА ГЕРОИ *** СТОМАНА !КВИ КУРОРТИ !

34

какви зимни почивки?

преди 3 години

Първо, настроението е подтиснато навсякъде. Второ, неизвестността около мерките. И трето, доходите у нас намаляха и последната ми грижа е да почивам - дори и Коледа не чакам с обичайната радост, защото вече я свързвам с немалки разходи, които ще трябва да спестя от другаде :/

33

до 30

преди 3 години

На Малдивите по Коледа?! Тъжно за вас. Голяма скука! На Малдивите съм ходил 2 пъти. Един път по настояване на група приятели. Тотална скука. Огромна красота, но, някак неживописна. Втория път като top employee на компанията, в която работя, спечелих пътуване. Забавно беше, не отричам, но зимата предпочитам ски, сняг, а лятото- живописни места. Като човек, обиколил целия свят, бих казал да не ходите на Малдивите, ако нямате пари (като 90% от българите, които ходят) няма кой знае какво да видите.

32

бацо

преди 3 години

Интересно какви други резултати сте очаквали от подобна анкета.

31

Анонимен

преди 3 години

До ЦРУБраво ЦРУ!Дай сега нещо по-така! Това беше малко ... като да си се леко поосветил...

30

Анонимен

преди 3 години

Ние не караме ски и не ходим по 3 пъти в Алпите, за сметка на това обаче ходим на Малдивите във вила с райски изглед, но тази година няма как отиваме във вилата в Говедарци да претакваме зелето и да храним прасето!

29

Анонимен

преди 3 години

Признавам, ежегодно ходим на ски в Алпите по минимум 3 пъти. Тази година бяхме планирали началото на декември 2 седмици + коледен шопинг, но отложихме заради коронакризата. Не излиза по-евтино от у нас, не споря, но за малко повече пари имате кеф и качество. Ние търсим лукса, не сме студенти с бус и 30 торби от Лидл с храна на нашенски цени. Наемеме вила с външно топло джакузи и гледка към пистите. Но не и тази година. Ще ходим да поддържаме форма по нашите курорти за по половин ден. Няма как.

28

Кирчо Киров

преди 3 години

Гълъб не е това причината Ва ! Работещите не получиха заради Ковид 19 една стотинка от мафията, а пенсионерите събират 50-те лева от Борката за да почиват лятоска на морето!Разбрахте ли Ва !

27

Анонимен

преди 3 години

На почивки българинът ходеше преди 1989та при социализма. Сега ще бачка за западните господари, никакви почивки не се полагат на слугите.

26

Анонимен

преди 3 години

Моля алкашите тук за още някоя простотия. Стана скучно....Вие, Шебеците освен за тикви, Герб, световни конспиративни щуротии, как ще ви чипират и ще ви вземат акъла (има ли какво да вземат?) .... нещо друго знаете ли?Айде де, събудете се, кажете нещо дето поне да прилича на интересно.

25

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

БЪЛГАРИНА НЕЩО МНОГО БЪРЗО СЕ ОДРЪГНА. ИЗЪК И ЗА МАГИСТРАЛИТЕ ИЗЪК И ЗА ХОТЕЛИТЕ

24

Анонимен

преди 3 години

Аз нямам пари за катък "Веселина", а вие за почивки пишете.

23

ПРОССТИ И БЕДНИ

преди 3 години

До Анонимен 23ШИЗИ БЕГИ ДАЛЕКО !

22

Анонимен

преди 3 години

Дали заради вируса или заради парите?