6

Анонимен

преди 3 години

нормално е ТЕЦ-а да подпомага здравеопазването в града, заврения зет, когато и да го вкарат в затвора има защо за тези подаръци, които направи

5

Анонимен

преди 3 години

Пълен хаос в здравната система и не само в нея.

4

Мъчно ми е

преди 3 години

В Унгария съм от 9 месеца само да ти кажа , и положението не е по-добро от България. Цените им са в пъти по високи , за сравнение 1 литър водка горе доло най-евтината е 30 лв. 1 кутия цигари среден клас е точно 10 лв. хляба е 3 лв за 750гр. Тук живота е много скъп такаче тия 2 хил евр вна един лекар не са кой знае какво!! Нооо , има едно но !! Няма липса на лекари и въпреки нетолкова високите заплати спрямо стандарта лекарите са тук и не реват за пари!! За разлика от бг! За наще всичко е пари!!

3

Мъчно ми е

преди 3 години

Колко години Бобов дол е минен град!! Колко години , цялата област работеше там !! Как за толкова години не се одели някой лев да се направи болница , да се докарат кадърни доктори !! Цяла България гореше години наред въглища от там а сега няма кой да дойде да помогне на тия хора!! Дадоха града на Христо Ковачки и неговата задача беше да закрие всичко , да батиса и да разпродаде !! Сега каде е Ковачки да го питам аз , с парите поне еднна болница да направи там тоя *** долен!

2

ИВО

преди 3 години

ЗАЯВИ КМЕТА ДЕТЕЛИНА.НЕ БЕШЕ ЛИ ЕЛЗА

1

Анонимен

преди 3 години

Карайте ги към Мангъров и Бойко и всички разбирачи. Те могат всичко!