43

предКоледно

преди 3 години

Дядо Коледа кажи ми,мога ли да моля аз,за вълшебната Ваксина,удома за всички нас ?Ти Снежанка остави ми,имам си една мечта -в отделение ковиднодоброволка да е Тя.Спешно ни командировай,малко весело джудже,във чували много, много,ковидни да побере.Ако нещо се прецака,и не дойдеш ти при нас,БЧК каза да чакам,по-добрия дядо Мраз.

42

Анонимен

преди 3 години

Били сме на 3-то място в ЕС по смъртност от ковид.А не казват, че по обща смъртност сме на първо.Да се смееш ли, да плачеш ли от такава пропаганда?

41

до 36

преди 3 години

Пурко - не разбра ли, че никой няма да направи нищо за твоето здраве, ако не си платиш - и то добре да си платиш? Единствено ти може да направиш нещо за твоето здраве - спортувай. Все още има хора, които чакат някой да направи нещо за тях :) ! Събудете се бе - нямаме образование, нямаме здравеопазване. Най-лошото, е че нямаме и закони и правила. Всеки има права, ама няма правила.

40

Анонимен

преди 3 години

Банкянската лоена топка повярва на Мангъров че няма да има много жертви, и затова реши да не налага карантина - да се прави на мъж и да гласуват за него въпреки снимките на златото и милиона в евро до възглавницата му.А сега хем ще има много жертви, хем ще се наложи да затворят държавата по-жестоко отколкото ако го бяха направили навреме.Март имаха извинението, че е непозната болест. Проспиването на лятото няма извинения.

39

Анонимен

преди 3 години

Междувременно в Швеция, без мерки, умират по 10-15 човека на ден.

38

Математик - доктор

преди 3 години

Поредният мислител, плъзнал по студиата.В страната на ден губят живота си около 350 души средно.Високата смърност е следствие от ковид 19, но не от вируса, а защото спряхме да се занимаваме с другите болни.И само след 7-8 месеца последиците са налице.Жената от пловдив ви каза - резултат от теста след 2-3 дни, но човека издъхнал на стълбите на болницата и след 1 час го писали починал от ковид 19.Какво да дискутираме пвече?

37

Велин от Велинград

преди 3 години

Мутафчиян ви го каза, яко ще има умиране, само че той го е чул от хора, които разбират, защото е обикновен коремен хирург, и гениалното му прозрение бе скандално и неетично, особено за човек, положил Хипократова клетва, засегна се, защото му документираха цини зма.

36

Георги

преди 3 години

Ако съвсем скоро не станат 200 смъртни на ден тоя математика незабавно да отива на съд за всяване на паника в обществото. Омръзна ми от платени ***

35

Пурко

преди 3 години

Сега е моментът и Бойко да направи нещо за здравето на българите! Стига е замърсявал с тая джипка! Купете му електрическа тротинетка!

34

яко ще се мре

преди 3 години

Каза ви го човекът, ама всички се изкефихте на кухата лейка Миролюба Бенатова!Сега шансът да те гътне коронавирусът е по-голям отколкото да удариш четворка от тотото и то без да пускаш фиш!

33

яко ще се мре

преди 3 години

Каза ви го човекът, ама всички се изкефихте на кухата лейка Миролюба Бенатова!Сега шансът да те гътне коронавирусът е по-голям отколкото да удариш четворка от тотото и то без да пускаш фиш!

32

Шаши

преди 3 години

Около този вирус изпълзяха всякакви. Съгласни сме че, вирусологията е математика, ама не всеки математик е вирусолог.

31

Анонимен

преди 3 години

Скоро ще оглавим почти всички класации в Европа, ситуацията е тотално изпусната, допълни Велков.Сбъднатата мечта на Бойко - да е начело на класацията, да му обръщат внимание и да му дават пари. Подробностите и известните загуби на лош мат'рял нямат значение.

30

Анонимен

преди 3 години

Божков ,Божков ,защо не си довърши работата !? Щеше да си национален герой ,как точно на този пожарникар позволи да му се размине

29

Анонимен

преди 3 години

Защо още от 15 септември не разделиха учениците в паралелките, поне в началния курс наполовина и да се учат от двама учители.Има достатъчно учители в занималните,които могат да се включат,а всички останали да учат една година дистанционно докато дойде ваксината-другото е мор.И сега спряха мачове и дискотеки,а не още отначало-след дъжд качулка.Така е като тиквата се прави на готин и се докарва на всеки,за да не загуби електорат.Е,сега се ще спести по 50 лв.на умиращ пенсионер,за да има за полицаи

28

пияница мистик

преди 3 години

че няма да позволи да бъде обект на чипизация."Преди PCR-а огледах памучето за микрочип и нямаше. Но се пазя. Сложила съм си маска, за да не ми влезе чипизиране, а не защото вярвам в маските" - споделя тя.Според Нинова COVID-19 ще спре да е тема с края на изборите в САЩ, като с темата се целяла световна дестабилизация и Нов Световен ред от авторите на Настоящия Световен ред, които започнали да изтърват юздите, защото много българи в Интернет се пробудили каква точно е световната хава.

27

пияница мистик

преди 3 години

Настанената във Военна болница с COVID-19 Корнелия Нинова обяви, че е получила 1800-те лева, които някой дава, за да те пишат болен. "Да, наистина плащат, за да те броят болен. Но аз тези пари ще ги ползвам за добро. С тях ще финансирам борбата с 5G и кемтрейлс" - написа лидерът на БСП в профила си във Facebook. Под публикацията си тя коментира със симпатизанти, че е в болница, за да бъде контролирана от политическите ѝ опоненти, но уверява последователите си, че няма да позволи да бъде обект на

26

Анонимен

преди 3 години

Никой/поне аз/,не съм писал,че не вярвам,но не ми е ясно защо и математиците трябва да подклаждат истерията по вируса?!Защото една не малка част от хората не могат да мислят, не могат да смятат, и най-вече не могат да правят изводи от фактите.Ако можеха, нямаше да се налага лекари и математици да излизат и да повтарят до болка основни положения.

25

Анонимен

преди 3 години

2 процента на 6 милиона са 120 хил души. Но няма да останем с 2 процента, щото здравната система се бъгна. Така, че... бай бабо да не те среща мечката.

24

Анонимен

преди 3 години

Матиатикааа, колко и две пу две ба ?