6

Фалшива новина

преди 3 години

В момента часовата ставка е 3,66 лева при 610 лева МРЗ.Предлагат 650 лева МРЗ, което 3,92 лева часова ставка, а не увеличение с 3,92 ст.. Увеличението ще е 26 ст. на час.

5

Анонимен

преди 3 години

А, ако го питаш бизнеса минималната заплата трябва да се намали, че покрай тая криза само на Малдивите е безопасно, а *** да оставиш там в 5 звезден хотел докато кризата свърши е скъпо.

4

Минималистична запла

преди 3 години

Националният съвет за тристайно сътрудничество да вземе да погледне най-после как е в белите държави, висока почасова ставка, нощен труд, а тарикатите, които се скатават от плащане на осигуровки, данъци и дължими заплати по договор - запор на имуществото и затвор. "Работодател", бизнесмен или млад меринджей, който не може да изпълни тези условия, да си затваря фирмичката и да се връща на село да сади картофи и да пасе овце.

3

Анонимен

преди 3 години

МРЗ отдавна трябваше да стане 800 лв. Но никой не го предложи.Вместо да се заплаща достойно труда на хората в частния сектор, държавата надува заплатите и бонусите на държавните чиновници.

2

уууууу

преди 3 години

Не е ли смешно да се споменава някакво "увеличение" със 3,92 стотинки, макар и на час?

1

Анонимен

преди 3 години

"3,92 стотинки повече на час "Чудовищно и невиждано увеличениеС куче на улицата бих се отнесъл по-човешки, отколкото тази "тристранка " се отнася към хората.