175

Анонимен

преди 3 години

"Съпругът ми е инвалид 100% с чужда помощ, 6 инфаркта, 7 стенда, с три байпаса, рак на бъбреците през ден е на хемодиализа"Горкия човек, отишъл си е преди времето

174

Анонимен

преди 3 години

Накрая се разбра ,че като направили токсикология на КОВИД отделене 2/3 от лекарите напуснали,а леглата станали двойно повече.Е как да бъдат приети бързо и качествено тези болни ,па и докторите лично да ги носят по стълбите и да плачат заедно с близките.Единственото което не са направили - не са поставили пейки да седят хората и да чакат на топло- но това директора трябва да се сети,ама и той е вероятно от ГЕРБ.Сега нека да има следствие ,да тормозят лекрите от етажа и като напуснат да видим

173

Анонимен

преди 3 години

До АлиТая работа за "6 инфаркта, 7 стенда и т.н." откъде я разбра за съответния човек?

172

Анонимен

преди 3 години

До питанката"Трябвало е тоя дето се разхожда с некролог в джоба да е най-висок приоритет??? "Значи казваш, да се узакони : "за дъртофелници - никаква медицинска помощ"

171

отговор

преди 3 години

До питанкатаКадрите са направени от съпругата на единия мъж, след като пристигнала и сварила захвърлени двамата мъже.47 минути се молила и чакала да дойде носилка да ги качат в отделението.Но уви!

170

питанката

преди 3 години

Мен ме тормози въпросът: Кой направи снимки, видео и дигна шумотевица по всички медии. Не можеше ли да спре да прави снимки и да гледа сейр, а да им помогне да изкачат стълбите и стигнат до отделението. За дъртофел*ника със седем байпаса и бъбречна недостатъчност какви чудеса са очаквали да направят лекарите??? Сега за какво точно надигат вой? Трябвало е тоя дето се разхожда с некролог в джоба да е най-висок приоритет???

169

д-р Пухлев

преди 3 години

Големият проблем с българските лекари е,че се мислят за най-знаещите и можещи,но не се отнасят с пациентите като с хора.Това разтакаване, неприемане е плод на дългогодишната дезорганизация, липса на отговорност и безнаказаност за бездушието и бюрократщината им. Трябва да бъдат осъдени ефективно всички лекари,които не се отнасят правилно с пациентите, да бъдат наказани тези,които напускат сега или не желаят да работят с ковид заразени...най-после

168

Анонимен

преди 3 години

До КрайПри Тошо мой приятел цяла нощ лежа в монтанската болница със спукан апендисит преди да го оперират. Мен в студентска поликлиника няколко дена ме въртяха межу лекуващата зъболекарка и дежурния. Накрая се наложи зъба ми бе изваден от трети зъболекар. А колко гной изтече и той се хвана за главата! В същата поликлиника 1год. почти всяка седмица ходех да ми пилят зъб. Нищо не остана от него, а и коронка не ми сложиха. На село,доктора върнал се от Мароко веднага ми постави, дори цвят избрах!

167

Един Pk

преди 3 години

Вижда се от последните писания за времето на социализъма и за медицината тогава ,че на селяни без работа и безпътни ,ограничени и мързеливи хора не трябва да имат достъп до компютър.Некадърника винаги е подъл,подмазвач и зъл човек.Навремето беше пълно с такива,но се вижда ,че все още има такива живи.

166

Баро Вкаров

преди 3 години

До АнонименАко бай ти Тошо требе да увисне на крушата,тея днешните требе а ги бесят всеки ден!

165

Зозо

преди 3 години

Ето ви Европата, радвайте и се, докато и вие не се разболеете. Неразумни юроди

164

така е след...

преди 3 години

..30 години КАПИТАЛИЗЪМ в България.Някога здравеопазването беше достъпно за всеки.Лекарите бяха добре заплатени,а болниците НЕ БЯХА ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА.Сега всеки лекарски кабинет е магазин.Плащаш,за да те лекуват,но лекарите не са виновни за това положение!

163

Анонимен

преди 3 години

То ако си бяха седяли вкъщи колкото и зле да са щяха да имат поне някакъв шанс да оцелеят. А така последните сили са си изхабили да седят един час на студ и да чакат някой лекар да се появи. Трябва да се направи статистика колко пациенти от ковид са умряли вкъщи и колко в болниците да се види къде е по-добре да се лекуваш.

162

Някой

преди 3 години

За такова нещо в някоя страна като Сингапур щяха да екзекутират шефа на болницата, щоъо за корупция там наистина има смъртно наказание, а това е резултат от корупцията в тва прогнило бг здравеопазване

161

Анонимен

преди 3 години

E какъв е проблема? Има си Мангъристка опорка за това : "Всеки ден 300 души умират поради най-различни причини. Няма проблем да умрат и още няколко"

160

Край

преди 3 години

А да ви кажа ли защо това е невъзможно на стълбите на лъскава частна болница Аджибадем или софиямед или ...Щото от там охраната щеше да ги нарита а пък и тия хора не отиват там -щото знаят че не им е тям мястото.Сбърка нещо поколението ми - има ли време да се поправим...

159

Край

преди 3 години

тия дето помнят - да кажат - беше ли възможно това при Бай Тошо.До 89 г. думата клошар повечето не знаехме какво значи.Нещо сбърка моето поколение.

158

Мале

преди 3 години

Този с каква е диагноза,той е за попа,те ще го лекуват!Какъв ли живот е водил,та да стигне до там!И сега всички са виновни,само той има права!

157

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 154аре пери на ръка бе човек..стана досаден вече.аре

156

Анонимен

преди 3 години

Голяма част от лекарите в страната са свикнали по цял ден да търкат подовете на болниците с белите си чепици, да висят от кабинет на кабинет и да тече лаф моабет през цялата смяна. Имам случай с дежурен лекар, който в критичен за пациента момент се караше "Откъде да знам какво му е на пациента и какви са му заболяванията". При все че има картон на пациента, при все че си нощна дежурна смяна и ти ако не се подготвиш за тия 10 пациенти на легло в отделението - тогава за какво за бога си там!?