147

Анонимен

преди 3 години

Напред, Българи! Поне 4000 умрели до края на Декември! Да живее Шведския подход! Да живее Боко Тиквта!

146

статистикага

преди 3 години

Подържаме нивото на умрелите!

145

Анонимен

преди 3 години

Яжте оборска тор, това ще ви предпази от Короната, както и маските ще ви направят безсмъртни.

144

нормален

преди 3 години

Ей параноици такива, секс ще спрете да правите от тая психоза, която сте барнали....

143

Селяндур с джип

преди 3 години

До Анонимен 137"КАЗВАТ ВИ, ЧЕ..." не е равнозначно на "ДОКАЗДВАТ ВИ, ЧЕ...", "ПОКАЗВАТ ВИ, ЧЕ..." и т.н.

142

Бибо

преди 3 години

БАЙ МУ КЛАТИ ГО СЕ ТУЙ... РАДЕВ НИКОГА НЕ Е КАЗВАЛ: НЯМА КОВИД19 НЕ ТРЯБВАТ МЕРКИ. РАДЕВ КАЗВАШЕ::: ПАЗЕТЕ ИКОНОМИКАТА НЕ ЗАТВАРЯЙТЕ ДЪРЖАВАТА.

141

Лелееее..

преди 3 години

ТА ПИТАМ, АЗ ВОЛГИН ОТ БНР... "" КЪДЕ СА ТРУПОВЕТЕ, ВОЛГИН"...... НАЛИ ТАКАИВА ВЪПРОСИ, ЗАДАВАШЕ ПРЕЗ ПРОЛЕТТА......? !

140

Az

преди 3 години

До до долнияМислите че говоря празни приказки, баща ми спазваше всички мерки, но е е в пенсионна възраст и не можеше да се пенсионира, един по-млад колега за който купоните са по-важни от мерките се е заразил и е пренесъл мерките в наработното място. Младия колега оцела, но не и баща ми!

139

ХА-ХА-ХА !!!

преди 3 години

Защо във Франция като спазват мерките и вече 20 дни държавата е затворена случаите продължават да се множат ?

138

до долния

преди 3 години

Ти, си умрял и без коронавирус. От страх !

137

Az

преди 3 години

До Анонимен 141Проблема е, че Вие спазвате мерките, но трябва да ходите на работа, сигурен ли сте че всеки Ваш колега спазва мерките извън работното място и няма да пренесе вируса на работното място!

136

До 141

преди 3 години

Не съм съгласен, че здравето на всеки е САМО в неговите ръце. Как да се опазиш от кови-диота без маска и навиращ се в теб, въпреки че му казваш да спазва дистанция, примерно на касата в магазина? Носиш маска, за да пазиш другите, а теб маската те пази много по-малко.

135

Анонимен

преди 3 години

Швеция също въведе задължителни мерки, а предишните препоръчителни мерки се спазваха много повече от задължителните мерки в България. Никакви мерки не са отпаднали в Швеция.

134

До 137

преди 3 години

Абе умнико защо в една Швеция професор вирусолог там казва че нямат нито един човек починал само от Ковид 19 и там мерките паднаха? Защо не казват какво е положението в Беларус *** ли хора там като хиляди там са на протестите един до друг. Май и там не са много умрелите?

133

Анонимен

преди 3 години

Който и да дойде на власт, лекари и сестри за пандемия нямаме. Стига сте чакали държавата да Ви затвори, да Ви излекува. Всеки разумен човек трябва да се пази сам, каквото като работят кръчмите, ами да не ходи, на кръчма, на събирания, да си пази дистанция, хигиена, да се храни здравословно, да се погрижи за себе си, да следи хроничните си заболявания. Здравето на всеки е в неговите ръце. Който има занаят, професия и умее да прави нещо добре, няма да остане гладен.

132

ДДРОнег

преди 3 години

До Анонимен137Това за конспирациите го твърдят и многохора в лелеяната Западна Европа !!!Също там и много протест срещу мерките !!!Според Вас и значи и западноевропейците са глупав, наивен и безотговорен народ""

131

Анонимен

преди 3 години

До 137.Каза "*** народ - слаба държава".Изразявам несъгласие с теб също чрез афоризъм: силна държава - поробен народ; слаба държава - свободен народ.

130

Тъп

преди 3 години

Те от психиясване са умрели бе. И за да вземат 1800 лв за да ги пишат ковидни.

129

Анонимен

преди 3 години

Никакви мутри и политици не са виновни на глупав, наивен и безотговорен народ.Не може да умират стотици хиляди на ден в Европа и ти да твърдиш, че всичко е измислица и конспирация.Казват ви, че в болниците няма вече места, двама починали на стълбите пред Пигогов, то си знае неговото - болниците били пълни с психясани хора.На такива никой не им е виновен, ни политици, ни правителство.*** народ - слаба държава.

128

Факт

преди 3 години

Мутри на власт знаещи само да крадат и незнаещи какво да правят при епидемията плюс *** неспазващи дистанция и неносещи маски и резултатът е, че през ноември всеки трети починал е починал заради Ковид-19.