19

Системата е сдухана

преди 3 години

Навреме ли? Преди 20 дни се разболя жена ми. Направи си бърз антигенен тест, който се оказа положителен. Обади се на джипито. То и каза, че за да получи болничен и да се карантинира трябва да се вземе ПСР тест от лицензирана лаборатория. Взехме и пак положителен. Два дена тя се разкарва по болници. От РЗИ се обадиха след 1 седмица да питат с кой е била контактна и да и връчат заповедтта за карантина за мен и нея. За къв са тез ПСР може ли да каже някой. А през това време, който е съвестен е ок.

18

до18

преди 3 години

то и бизнеса ще умре без хора. Ама това повечето от бг крадливия бизнес няма как да го проумее защото няма мозък за това.

17

Анонимен

преди 3 години

Ще хвърля малко пари от джипа да ви запуши устите

16

Анонимен

преди 3 години

Засега имаме по около -100 починали дневно - като се разрастне епидемията вероятно ще са -200 ,300 Ще става страшно - жалко , че заради бизнеса ще си отидат много хора Които има вьзможности да напуска - бьлгария за мен това е решението

15

Анонимен

преди 3 години

РЗИ вече не функционира който оцелее оцелее

14

Анонимен

преди 3 години

Ако кашляш с бронхит не щата не вървят добреОпора в себе си контактенот ковида си потърсиИ ако не я намериш тамБери си лайката и ти .

13

Потърпевш

преди 3 години

Работодател към работниците си които работят в един апартамент.Имате два вариянта да напуснете и да умрете от глад без работа, или да пстанете и който оцелее, оцелее. Това е. Хайде със здраве. Никой няма да си затвори фирмата заради 1 2 10 болни. Не знам какви мерки се вземат ..но е смях в залата всичко.

12

Анонимен

преди 3 години

ХАЙДЕ стига глупави въпроси. С тези телефони и интернет, всички знаем всичко, преди официалните власти. И кое му е забавното да се подиграваме с това че РЗИ не смогват. Наскоро се коментираше цифрата около 200 служителя за София. Малко повеч1е съзнателност не е излишна, иначе не е проблем да се назначат да кажем 20К, но нали се сещате, че от нашите данъци ще им плащаме.Хайде спрете с критиките. Просто бъдете съзнателни. Не боли.Провереное.

11

Варна

преди 3 години

Какви контактни аз бях с ПСР + и след като минаха 48 часа и никой не ме потърси след въртене на над 5 тел номера се свързах с някаква лелка и казах, че съм положителен и никой не ме е търсил. И тя ми вика, че имало много заразен и не смогвали да се обаждат и разчитали на съзнанието на положителните да не излизат и да се изолират, отделно за 14 дена ме провериха точна два пъти и жената веднъж от полицита - ЗАКРИВАЙТЕ Я ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ И ДА СЕ ПРИКЛЮЧВА !

10

Анонимен

преди 3 години

Навреме, хахахаха, това виц ли е? И статистиката е пълна ака бала за протокола. От над 10 болни мои познати, само 3-маса си правили ПСР. Лошо няма, вярвайте овци, че всичко е наред и под контрол.

9

Анонимен

преди 3 години

Да ти......., шиба...на, жалл...ка, щи дам една много голяма ваксина, вътрешно се слага

8

Анонимен

преди 3 години

Тоя не беше ли против мерките?

7

До 3

преди 3 години

Аз от известно време търся информация колко от тестовете плаща касата. Вероятно са доста малко, паят парите, а главният фелдшер е против масово тестване. Май чакаме да мине зимата и се подготвяме за летният сезон.

6

Rand

преди 3 години

Водача на племето е тиква!

5

Анонимен

преди 3 години

Щеше да има електронно здравеопазване, рецепти, не знам си още какви новости и организация, а после дойде лятото ... Имаше една пресконференция от "елита" на държавата представи мобилно приложение, което беше уникално, а сега вместо 112 ти трябва телефон в министерски съвет за да дойде линейка!!! Вчера приемат закон как да се уведомяват карантинирани лица!?!?!?Перфектна подготовка за зимата, УНИКАЛНО!!!

4

Чичо

преди 3 години

Те заразените не могат да карантинират. Смешници !

3

Анонимен

преди 3 години

Някъде има ли статистика къде колко са под карантина сега? Имам чувство , че са много малко, а би трябвало по мои сметки да са към 150 000 души.

2

ами

преди 3 години

те и без това са си безмислени

1

Анонимен

преди 3 години

Доста точен анализ, без много увъртане точно и ясно.За съжаление от джипката друго разпореждат, а това ,че все още доста хора му вярват е трагично.