105

Анонимен

преди 3 години

Деца убиват родители с помощта на власта!

104

Анонимен

преди 3 години

Ако децата от 5-ти клас например са сами в цялото училище това не ги ли стресира и не ги ли кара да мислят още повече за болестта?Или това не е проблем?Проблем е да си си у дома на топло ,пред компютъра и да слушаш урока от учителя в някоя от платформите според г-н министъра.

103

Анонимен

преди 3 години

Като е така какво още чака,а не пусне учениците в къщи?Който иска да учи ще учи,който няма да учи не учи дори и да е в училище присъствено.Тук идва и ролята на родителя!!!!Пазете учителите,пазете и семействата!!!

102

Анонимен

преди 3 години

Тук не става въпрос за пари а за здраве и отговорности!

101

Анонимен

преди 3 години

Тук не става въпрос за пари а за здраве и отговорности!

100

Анонимен

преди 3 години

Децата ще психясат като се разболеят родителите им или като някой почине в следствие на вируруса!Те се чустват виновни защото те са ги заразили.Ходят притеснени на училище.И това ако е учене точно така ще психасят а не като ги спрат за един месец!Всички който мислят че това са строги мерки са много зле!Трябва ли да измрем като риби и да оставим децата си сираци!Помислете нищо няма да навреди на децата временно да са онлайн,всички деца .Спрете училищата поне за един месец !Не вършете престъпления

99

Ще има

преди 3 години

сираци. Те ще отмъстят.

98

Иванов

преди 3 години

Браво на Вълчев!!! Единствения, който мисли за децата, а не за пари!!! Тоя *** Ангелов и тъпата даскалица Фъндъкова да си заминават!!! Децата обратно на училище!

97

Тихонов

преди 3 години

Не искаме болни, психясали и неграмотни деца! Няма логика цялата държава да е отворена, само учениците да са под карантина, при този нисък процент заболели в училищата-за информация заразените учители са под 1% спрямо общите заразени в страната. Учителите да спрат да реват, много е удобно да си стоиш вкъщи, да си получаваш цялата заплата и да ти я вдигат всяка година с 10%. На другите хора да не им е по-лесно?! Ако ще превръщаме децата си в зомби рани роботи, за какво са ни тогава учители?!

96

Андронов

преди 3 години

*** такива, престанете да говорите против министър Вълчев! Естествено, че децата трябва да са на училище!!! На който не му се работи като учител е свободен да отиде на пазара на труда!

95

Анонимен

преди 3 години

Учениците, които ще са съвестни онлайн, са съвестни и сега. Онези, които няма да се включат или само ще симулират включване, и сега не учат, а само пречат. Третата група са бледоликите в гетата, за чиито родители образованието не е ценност - важни са само джумбаретата. За тях образователен процес е невъзможен нито онлайн, нито присъствено. Има случаи - детето не може да си изпълни задачите, въпреки че има желание, защото бащата не му дава смартфона, понеже играел на него.

94

Анонимен

преди 3 години

Като не можеш, махни се! Все някой ще поеме с достойнство и дано да е учител.Как изобщо ти е ясно какво е учебен процес?Та учителят мисли само как да не се зарази и се тресе от страх.Наистина гледате на училището като забавачка.

93

Анонимен

преди 3 години

Вьлчев му е прес шнура - ако се разболее ще получи наи адекватното лечение - родителите на децата да му мислят

92

6

преди 3 години

Сблъскахте се със собствената си глупост и екадърност.Спахте цяло лято и сега козметични мерки ,които нищо нерешават.Батакът с времето още повече ще се задълбочава , докато след Нова година се премине изцяло на е-обечение , което според студентите е "голямата почивка "!Втора провалена учебна година , благодарение на правителството и МОН , които сега тичат подир събитията , но не ги настигат ...а само тичат !

91

Тия

преди 3 години

тарикати от МОН не искат да се харчат за тестове а искат да ползват даскалите за безплатни такива. Министре, я си наарай некадърната администрация по един ден седмично да водят занятия присъствено и всичко ще е ОК.

90

МОН-стер

преди 3 години

Бай минииистре, живееш си като бъбрек в лой! Къде ви е дигитализацията в образованието? Защо нямате паралелно действащи и законово уредени образователни системи за ПРИСЪСТВЕНО и ДИСТАНЦИОННО обучение? Като стане авария в едната, автоматично преевключвате на другата. И най-обикновените грипни ваканции нямаше да са нужни. Щяхте да облекчите и децата със СОП и родителите им. Ама акъл се иска за това, а не само да си гледаш интереса-жена ти с учебниците, ти си по маркетинга им.Счотльо!

89

Анонимен

преди 3 години

Този ни разказа играта.

88

Циркаджии

преди 3 години

В ситуация, като тази са необходими ясни и точни правила, които да се спазват от всички и разбира се, някой, който да разполага с необходимата експертиза и правомощия да ги прилага и да носи отговорност за тях. Тази некадърна калинка назначена за министър само създава бъркотии и бяга от отговорност. Колко още трупа трябва да му легнат на съвестта (ако изобщо има такава), за да се осъзнае?

87

Анонимен

преди 3 години

Вълчо...това е терор за децата ,къде е тая комисийка на закрила на детето?

86

Анонимен

преди 3 години

Никой вече не се тества. Масово българина си стои със симптоми, за да не го карантинират.