11

Анонимен

преди 3 години

До 14Зависи си от човека. Мен хората и общуването с тях доста ме натоварва,. Да трябва да понасям някого постоянно ми се струва "присъда". Вече 15 години ми разправят, че "скоро нямало да ми е гот", обаче не се е случило до сега. Даже напротив, все по-добре се чувствам. Тъй, че временно, колко да е временно?! :)))Пък за твоите познати "стари моми" ти си мислиш, че не им е гот, заради насаени у теб предрасъдъци.

10

Анонимен

преди 3 години

Щом се чувстваш сама, стой сама. Скоро няма да ти е толкова гот. Познавам някои стари моми. Еми, не им е гот ;)В идеалния случай, самотата е доста временно явление. В противен случай е присъда.

9

Жена

преди 3 години

Прави са за доста неща. Много е готино да си необвързан. Не ти се налага да се занимаваш с много битовизми (готвене, чистене, пазаруване). Излизаш си когато си щеш и с когото си щеш, без да се обясняваш.Никой не ти мрънка как си харчиш собствените изкарани с труд пари. Ако не искаш да виждаш хора, не виждаш такива - след работа и си почиваш адекватно. Аз лично се чувствам по-добре сама, от колкото когато съм била във връзка.

8

SS

преди 3 години

Чесно казано ,ако не бях женен положително щях да влезна в затвора с дълга присъда или щяха да ме убият в някоя гореща точка по света като наемник.

7

Анонимен

преди 3 години

Че защо това да можеш да го правиш само когато си необвързан? Аз имам дългогодишна връзка и никога не ми се е случвало да не мога да си обърна внимание или да не се виждам със семейство и приятели когато си поискам. Спестявала съм пари когато имам възможност за това.

6

Анонимен

преди 3 години

Не вярно

5

до 8

преди 3 години

И така като гледаш дали са взели правилно решение според останалите коментари(вкл. и този) ... хаха :D

4

111

преди 3 години

А ако вашите родители не се бяха обвързали щеше ли да ви има вас? Отново пропагандна статия за да не създават младите семейства.

3

и не само

преди 3 години

До Анонимен 1:)

2

Нищо незнаете

преди 3 години

Пернишката секта точно на сингълите слагат микрокамери в баните и е'точки после ги пускат по сайтовете!

1

Анонимен

преди 3 години

Не видях нещо, което да не можеш да правиш и когато имаш партньор.