68

Е

преди 3 години

Купони от къщи не стават. Цигарки, алкохол също е трудно. Скс - само със себе си. Кофти работа, остава да се учи.

67

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 57Такова нещо може да каже само някой, който и през крив макарон не е виждал истински университет.

66

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 52То е ясно кои са инициаторите - от ЮЗУ, специалност народни танци. Голяма специалност, няма що. Откога и това се води висше образование?

65

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 50Ами с онлайн обучение има по-голям шанс да се ограмотят - поне им се изисква писмена работа и става ясно кой се нуждае от ограмотяване. Иначе в час - всичко устно. Как да се научат да пишат правилно? В чатовете правила не важат.

64

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 49Занятия ИМА, и то качествени, в огромния брой от случаите. Там, където няма, студентите да се оплачат на ръководството на университета и преподавателят да бъде наказан. Не да врещят в общественото пространство и да занимават министъра на оразованието. Нали имат автономия университетите, да си решата кой как ще се оправя, в рамките на националните ограничения.

63

Анонимен

преди 3 години

И още до Анонимен 32Магистри също се приемат масово по държавна поръчка и таксите са същите, колкото за бакалавър - в типичния случай, 600 лв. на година, за редовно обучение. Поне така е в Софийския университет. Отново лъжи, значи, за "платения рекет".

62

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 32Първо, никога не е било безплатно - имаше си такси, макар и ниски. Второ: и сега са ниски, никак не са "солени" - освен ако не говорим за частните университети. Само за медицивна и няколко други са по-височки, по разбираеми причини. Масово таксите са колкото една минимална месечна заплата за цялата година, че за някои университети и специалности - и по ниски. Това "солени" такси ли са? Във всеки случай са под себестойността.Така че не разпространявайте дезинформация, ако обичате.

61

Анонимен

преди 3 години

До До 60МолИ се докторът, аптекаря и пожарникаря да не реши да работи от вкъщи! *** некви драскат...

60

до 66

преди 3 години

Анонимен, наемите си вървят, тъй че не пиши глупости! Никой не освобождава квартира и не пренася багаж стотици км, никой! Утре тези на ДО ще имат дипломи за учители, инженери и лекари! Жална ни майка тогава....

59

до 64

преди 3 години

Работиш ми дедовия.С дупе.

58

Анонимен

преди 3 години

Онлайн обучението изобщо не е почивка, просто родителите ви не искат да плащат квартири докато учите от дистанция, а на вас ви липсва студентския живот ....

57

Дзъ

преди 3 години

В резюме онлайн обучението, както за студенти, така и за ученици е един безвъзвратно загубен период от живота им...но таксите си вървят

56

Студент

преди 3 години

Нема лошо да си онлайн! Правиш се,че си на лекции,преписваш от колежките или докато те изпитват онлайн,тя нежно ти шушне в ушето верните отговори,а ти си лежиш в топлото легло с гаджето.Станеш към обяд та се поразкършиш,ошмулиш две-три бири да ти мине огино в главата от снощи,сбирате се верни приятели компания и почвате отново.Компоти лютеници,леб и зарзават живота продължава,като песен.Празниците наближават,дедо Коледа пристига с еленчетата!

55

Анонимен

преди 3 години

До ПРОРОКСистемата се казва Moodle, а не mudal, и е отличен инструмент за качествено обучение, който се ползва активно и при физически присъственото обучение. Проблемите с нея се дължат на недобро техническо осигуряване и на неподготвеност и нежелание да се подготвят на някои преподаватели. "Грешката" не е в самата система и форма на обучение. При адекватно използване единствената разлика е, че няма физически контакт, но общуването между студентите и преподавателя може да е дори по-пълноценно.

54

Анонимен

преди 3 години

Който иска да учи ще учиНа детето му разказаха играта да пише курсови работи. И да си търси сама информацията а не на готово. Така че мързелите да мълчат.

53

До 60

преди 3 години

Ме знам за кого няма работа от дома.Аз вече девета година работя от вкъщи.

52

Анонимен

преди 3 години

Да пази господ от корона , грип и срамни въшки. Нелепо ще е да кашляш и да се драпаш за ...

51

Анонимен

преди 3 години

Студентите трябва да останат онлайн, поне до края на февруари, за тяхна безопасност и на преподавателите (има много възрастни преподаватели и това може да е пагубно за тях). Много специалности са големи потоци от 100-150 човека, така че на прага на зимата това ще е грешка!!!

50

Анонимен

преди 3 години

Онлайн обучението е като таксиджия, работещ от дома, т. е. една ГОЛЯМА ПРЪДНЯ.Работа от дома, НЯМА, НЕ Е ИМАЛО И НИКОГА НЯМА ДА ИМА.

49

Анонимен

преди 3 години

Тц... Липсва им нещо, ама не е лекция на живо или практика в "някакъв център". Липсват им студентски град, пиеньето и онуй нещо. Като са дистанционно трябва да си стоят при маминка на село, не е лесно.