326

До 340

преди 3 години

Алоу "Тр" има една приказка " дребно,ама вредно",.Не е важно дали могат да ни вземат или не територия,били малки,ами нали затова търсят малцинства,да се разширяват и зад тях сърбите.Айде стига. Достатъчно им помагахме на макестана,нека и те си помогнат сами !

325

Анонимен

преди 3 години

Като им чета имената са точно едни интелектуалци. Интересно на какъв език е написано писмото - на античкия ли?

324

Анонимен

преди 3 години

Курчочо путкикинич се е произнесъл. Бастуни!

323

Историята

преди 3 години

Е вече написана! Какво ще може да промени македония. В учебниците какво ще пише македония германия турция и австро унгария съюзниците хахаха. Не мислете че на запад хората нямат архиви и незнаят кое как е било. Представям си европарламент 5 макета крещат изхвърлете бугатите от еу онези са татари, боже мой ако не беше трагично щеше да е смешно

322

Анонимен

преди 3 години

педрастът путион им "хариза" кирилицаат и даде "храна" за плюене по България.Сърбаляците, бидейки руски пачври, просто следват партийната линия.

321

Анонимен

преди 3 години

До БлагоевградВ цариградската конференция от 1876 г. подписана и от Великобритания , Русия и др.Никъде няма отделна пиринска Македония, а се говори за 2 български автономни области. Западен български вилает е на Охридското езеро и няма никаква Северна Македония.

320

Веселяк

преди 3 години

Забравили сте уважаваните учени от бивша Югославия *** Насранич, Сръпко Великович, Рат Братова и други такива титови изчадия.

319

Анонимен

преди 3 години

До "хора" _ На Байдън му е все тая дали маке-донците ще са в ЕС. За Америка е важно НАТО и затова ги вкараха. Колкото до Меркел какъв и е проблема. Много ни интересува нейното председателство. Ще мине и без Македония. Важните сме ние и това е най-важното. И никой български политик да не си и помисля да флиртува! Тежко му!

318

До 334

преди 3 години

Вярно ,че заради наслоената деформация в населенивто в СМ,ултра изопачени факти,,сръбска пропаганда и тенденциозна омраза към нас ,което дразни изоставихме българите в Албания,които са по българи от нас.Те дори скоро излязоха на протест срещу политиката на СМ спрямо БГ,прави им чест. Има например труднодостъпни отдалечени села чисто български които имат нужда от помощ.Само Врабевски им помага колкото може,а те заслужават.Снабди ги с линейки ,обзаведе училище с компютри,свърза с интернет.

317

Цариград конференция

преди 3 години

До Благоевград1876 г. подписано от Великобритания:Източната българска автономна област включва санджаците Търновски, Русенски, Тулчански, Варненски, Сливенски, Пловдивски (без казите Султанери и Ахъчелеби в Родопите) и казите Кърклисийска (Лозенградска), Мустафапашовска (Свиленградска) и Казълагачка (Елховска) от Одринския санджак.В Западната бг област влизат санджаците Софийски, Видински, Нишки, Скопски, Битолски, част от Серски и казите Струмишка, Велешка, Тиквешка и Костурска.

316

Анонимен

преди 3 години

Никой не ги кара да се обединяваме, но без тези условия няма даа стане. Интересно ми е да видя Австрия, като се е присъединявала 1995 година.

315

Тр

преди 3 години

И да кажат какво печели Бг от това нещо Бвп то ли вдига нищо. Егото си вдигаме и? Аман от тези.

314

Тр

преди 3 години

Аз разбирам нещо да имат те голи з адници чак нашите се притесняват. Един път действайте като държава над нещата едно малко кученце като македония какво може да вземе от българия? Цялата пиринска област.? Ми те нема толкова хора да я населят. Още как влезнат и половината ги няма и са в европа. Колко имат бг паспорт и колко са в БГ. Всеки духнал за европата да бачка. Хубаво Борисов отстояват интерес но в тези тежки времена има далел по важни проблеми от цирк македония

313

Анонимен

преди 3 години

Да кажат, че македонския е диалект на българския и че нямат претенции за малцинство в България, защото те са българи. Няма как българин да е малцинство в България.

312

Анонимен

преди 3 години

До БлагоевградПиринска Македония не е призната за държава или нация нито в 1919 г. нито в 1945 г. нито в 2020 г. България е призната за нация и народ в 1872 г. в Лондон и за държава в Берлинския от 1878 г. и после и в много други.

311

Анонимен

преди 3 години

Албания и Босна са точни и трябва да влязат в ЕС. Но Македония и Сърбия никога! Тия са супер криви хора и може и война да запалят с шовинизма си на Балканите. Оставете ги да *** от глад в изолация.

310

Анонимен

преди 3 години

Като нещете мира, ей ви секира! Една много стара българска поговорка, актуална с пълна сила и в момента.

309

Анонимен

преди 3 години

Каквото е за България, Македония. Това е за Русия Украйна.

308

Тр

преди 3 години

Ей този Гоце Делчев и историята та историята. Бийте шута на тези македонци и ги оставете да се оправят сами. Чудо голямо станало щели да влезнат в Еу та те са народ колко София. Претенции към пирин щели да имат, може с 4 хеликоптера и 20 танка да превземат и софето. Махайте ги! Оправяйте БГ зелена карта на Албания мн са по разбрани и приятели от тези никому ненужни македонци. Зорлем гюзелици правите.

307

Анонимен

преди 3 години

До Георге МиленковскиПиринска Македония е географска област която е българска по Ньойския договор.