12

Анонимен

преди 3 години

Хахаааа 400 милиона лева прахосани пари, боже какви ид...и , а най вероятно са и от кредит. ОСТАВКА калинки бръмбари и др.Накой скоро ще си купи мазерати .

11

Скептик

преди 3 години

Малки и средни са с по над 100 души персочнал. Стотици хиляди микрофилми пълнят хазната и ще му бият шута до все далавераджиите.

10

Анонимен

преди 3 години

Правилно..нашите хора с нашите фирми са много

9

Програмист

преди 3 години

До до програмиста (9)Ще ям каквото мога да купя за парите си. Ако ти не искаш да ми го продадеш - стой гладен, някой друг ще ми вземе мангизите. А колко прибирам не е твоя работа, достатъчно е, не се оплаквам.

8

до програмиста

преди 3 години

сигур и ти си програмист в някоя програма за източване на пари .Язе кравите и овцето ги продадох и край , че ядеш само Програмирано сирене .Язе ,че ринем лайнааа от 5ч до 5ч -здравето ми отиде и все нема угодия на нап,ной,хеи а ти че си седиш на топло и че прибираш 5 хилки минимум -Е,нема да стане !Яж си каквото си програмирал.

7

Анонимен

преди 3 години

Тия, дето Му докладват за "подкрепата на бизнеса" и как текат реки от пари за подпомагане на фирмите, няма как да си вярват - РЕАЛНОСТТА е точно обратната и те чудесно го знаят. Въпросът е Той достигнал ли е до това необратимо ментално-неадекватно състояние, при което да им вярва на фантасмагориите и сам на себе си да вярва като ги ръси за пред населението.

6

Програмист

преди 3 години

До Анонимен 1Това е проблема с "малките бачкатори" - не си плащат данъци и осигуровки редовно, хитруват на дребно. Да си отиват - България има нужда от търговци а не бакали!

5

ГосТ

преди 3 години

Милионерите в банките ще се увеличат,както и "средния" доход на българина у банановата република ***.

4

Анонимен

преди 3 години

Хората имат предвид гербавия бизнес!За другите е обичайната комбинация от три пръста с преобладаващ среден.

3

Анонимен

преди 3 години

А банани ще има ли ? Банани ? банани ?

2

Анонимен

преди 3 години

Е кака?!?Под позивната "бизнес" се разбира една малка група бивши чейнджаджии и и икономически престъпници, групирани около сега управляващите.Как ще си оставят аверите, с които си делят "подкрепата за бизнеса", изразяваща се в инфектиране на пари в свои хора и фирми.В замяна "бизнесът" се опитва да им услужи, като постоянно измисля най-реакционни и грабителски предложения спрямо икономиката и населението, в угода на управляващите.Но съм съгласен, че такова животно като "бизнес" в БГ няма.

1

Анонимен

преди 3 години

значи стига с тоя бизнес ,като чуя и ми се повръща ! бизнеса в бг са само фирмите за източване на обществени поръчки , фирми на батко и братко и към тях летят милиарди помощи малките бачкатори измреа ,лопнаха кепенци ама от нап и ной още данък и осигуровки им искат