130

Васил Тодоров

преди 3 години

Грижим се за възрастните с пенсии до 300лв, като получат еднократна помощ за храна за април 2021г.А ние сега още си увеличаваме заплатите с 500лв. като минималната депутатска заплата надхвърля 5000лв.И това ако не е грижа за възрастните, здраве му кажете.

129

колко дава?

преди 3 години

...А колко взема? Народе!!!

128

те измряха!

преди 3 години

До Ха, ха,ха,хаааааааааГерб това чака! Умрял пенсия получава ли?

127

Бацанюга

преди 3 години

Бацанюга си каза ,че не харесва младите.Въпреки ,че едно време писа неприлични СМС на 13 годишната Сесил Каратанчева.Сега разчита само на пенсиите да влезе в парламата.

126

Щирлиц

преди 3 години

Тоя знае ли изобщо за какво ще стигнат на един пенсионер 50 лева?Алоо,другарю,да не би да ти се привиждат още една или две нули след 50?

125

До 84

преди 3 години

Няма да дойдат тия идва партията на безпартийните

124

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

ДО МАРТ СА 200-лв. ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ ...!КОЙ ТИ ГИ ДАВА...ХА,ХА,ХАААААААААА...САМО БОКО Е ПИЧ!

123

До 18

преди 3 години

Има партията на безпартийните ще сложим

122

Анонимен

преди 3 години

Възхищавам се как вече 12 -та година г-н Борисом гъбарка пенЦионерете...

121

Шефа

преди 3 години

Пак "давал" 50 лева , а не казва , че издръжката скочи със сто процента?Ментараджии!

120

Койчо

преди 3 години

Баце не ни лъжи за ваучери през април защото ти няма да си на власт.Виж ако дадеш от чекмеджето добре

119

ПроСоТо

преди 3 години

абе мааангото е искал да каже :. "Педесети месец гушвам по 50 милиона допълнително",но някакси пенционерето са му са се закачили за езика...."Моритари те салутат,Цезар!"..Или в случая:..-"Осъдените на мизерно блуждаене те поздравяват,Благодетелю - Мутрьомилиардерю!!"........Все пак,..знам че ..надничам в "зелевата чорба",но:...-Що за НАГЛОСТ се изисква да тръбиш за некакви си 25 :ДВАДЕСЕТ И ПЕТ/ евро при положение,че в същото време тъпчеш шкафчето си с милиони?!...българина е мазохист

118

Дзъ

преди 3 години

Голям оптимизъм ги гони....април е след изборите през март

117

посмали манго!

преди 3 години

Кога станахао 5 месеца?

116

Анонимен

преди 3 години

Борисов да не лъже: 2 пъти, дори над два пъти -от 120 на 300 лв е повишена само пенсията на най- нископлатените хора - чистачи/ки, продавачи, хигиенисти и общи работници. Тези с висше образовние и пенсии 300-369 бяха направо "заклани", пенсиите им не бяха осъвременени. Следващите категории получиха по 5% годишно повишение. Чак тези със заплати над 3 хил.лв получиха нелошо повишение на П.О. Боце прилага тактиката "И аз ***, и вие прости - ще се разберем! Стара служба сме, г-н Б., без номера!

115

Анонимен

преди 3 години

Прах в очите на пенсионерите. Някой обаче ще се вържат. Реално погледнато това е коледната пенсия, която обикновено баце дава само на част от тях.

114

венци

преди 3 години

Това е гавра с пенсионерите.Оставка и затвор за Боко Тиквара.

113

Анонимен

преди 3 години

Един тук непрекъснато пита "ЯДЕТЕ ЛИ БАНАНИТЕ СЕГА"- ТА С ТИЯ 50 ЛВ СИ КУПУВАМ 33 КГ БАНАНИ НА МЕСЕЦ- ТРИ ГОЛЕМИ ВЕРИГИ МАГАЗИНИ ПРАВЯТ ПРОМОЦИИ И ГИ ПУСКАТ ПРЕЗ СЕДМИЦА ПО 1.50 ЛВ. отвори промооферти и виж за какво говоря.

112

Малчу от Факултету

преди 3 години

До ХАОСМоля без обиди първу на първу ни сам ниту *** ниту ром , а Евруром ! Имам 17дица и сите сам изучил дажи най малката има дофтурска степин по "Апашлък и джебчийству" в Харвърд. Не помня колко унуки имам сигур са над 200 . Ша доди ден кугато ний ша управляваме туканка но вас ша глидаме кат писано яйце щото ще сте изчезващ вид .

111

ХАОС

преди 3 години

Ваучерите за Храна ще получат само Роми без ден Осигуровки .Не съм против - и те носят душа , старци са . Гневен съм на Полицаите и Катаджиите за Ограбването на Детските Добавки от ДЕЦАТА НИ . Как не ги е страх от Бога да приемат тези Пари ?