15

Анонимен

преди 3 години

От къде на къде адвокат ще се изказва и ще взима становище по чисто здравни проблеми и защо вие *** давате трибуна на такива?

14

Анонимен

преди 3 години

Простия човек, какъвто е тая наакана пишман адвокатка, има проблем за всяко решение.

13

До 9

преди 3 години

Това, което казваш е достатъчно.Контактен си на близките и роднините си, с които живееш.Друг установен контакт ти е в колектива.Това са двете основни групи в бързото известие,което лекарите попълват по данни от болния.Явно има кой да мисли по въпроса.Хората са различни.Някои са любопитни и си правят изследвания, други предпочитат да не знаят какво им е.Не можеш да ги съдиш, защото не знаеш как ще реагираш ,ако си на тяхно място.

12

Анонимен

преди 3 години

До4Не е опасна тая за който и да е отделен лекар.Много е боса,горкатаА хората тук написаха и къде е ,, завършила,,...на баща си парите.Купена диплома.Явно й плаща някое чуждестранно НПО.Тя с обикновени дела няма да се занимава.Жената кара на едро.Държавата иска да дере.Като тия от БХК.

11

Анонимен

преди 3 години

До 7Не бе, пич! Не сме във война.В медийна истерия сме

10

Т.Шак

преди 3 години

А ще ме задължат да си направя тест точно никога.Могат да ме хванат за дръжката :-)

9

Т.Шак

преди 3 години

Интересно, откъде РЗИ ще ми намери телефонния номер, че да ме уведоми с sms, че съм под карантина. Моят номер даже не е на мое име, а на жена ми. Телефонът на майка ми пък се води на името на баща ми, който почина преди години.Пълни недомислици.

8

Анонимен

преди 3 години

Пази. Оже адвокатире да ги решават тия неща. Днес един мазник адвокат цял ден по медиите се хвали че ограничил ползването на данни от мобилни телефони за следвне на карантинирани... и на него ще ми тежат стотина трупа

7

Анонимен

преди 3 години

Във Война сме и затова е нужна мярката извънредно положение,ама на някой не му стиска да го въведе и заради това тая гмеж наречени адвокати ще търсят "опора " в закони и конституция!

6

Анонимен

преди 3 години

Може да умрат стотина-двеста повече, но принципите преди всичко!

5

До 4

преди 3 години

Сигурно си лекар, срещу когото е завела дело за лекарска грешка или небрежност.

4

До 1

преди 3 години

Изтрили са първият коментирал.В него поставям под съмнение подготовката на юристката.Ти поясняваш, че тя изобщо не е учила право , а си е напазарувала дипломата ,,от Шотландия,,ХахахаВсичките й изцепки са противодържавни.Явно трупа точки пред някое НПО.Чудех се как се препитава с патешкия си акъл.А то - жееничката изпълнявала поръчки от чужбина.С т е р в а

3

Анонимен

преди 3 години

Още вчера като чух новината въпреки че донякъде уважавам министъра но идеята не ми допадна без да съм правист. Ако бях щях да намеря начин и доводи да се противопоставя за много неща но понеже не съм си мълча освен да пиша във форумите но често ме трият и дори по лошо, а в живота дори ме бият и само шамари от всякъде за опортюнистите. Обичам живота но не мога да понеса несправедливостта и може да умра или от вируса или от това че нямам никакви права направо не е човешко всичко това.

2

А законно

преди 3 години

Ли е да е задължително присъственото обучение по време на пандемия?

1

До Анонимен 1

преди 3 години

правото и е от Шотландия, у нас завърши медицина, но ...