22

Анонимен

преди 3 години

БСП ще имат власта никога и ония презедета дето се радва че умират хора от вируса !Защо БСП вземат леглата в болниците и се ползват с ВИП а не седят вкъщи да го карат нали Ковид е лъжа!

21

Анонимен

преди 3 години

таман аха бсп да си помисли човек че им е дошьл акьла и ...пак издьнка няма ли какво да питат

20

Анонимен

преди 3 години

Бойко е на всяка манджа - мерудия. Слушаме го за какво ли не. Хайде този път да не идва.

19

Анонимен

преди 3 години

БСП - БКП пак искат да ни изфабрикуват историята и да пуснат макетата да си развяват коня в Европа.

18

Анонимен

преди 3 години

Парламента си е точно говорилня.Чисто етимологически парламент иде от parlar ,което ще рече говоря.Парламента е говорилня,драги.А факта,че тиквата не ходи то е защото толкова може и да говори.То да не е на околовръстното.

17

Анонимен

преди 3 години

Мутри вън!

16

Анонимен

преди 3 години

Министърката първо да си сложи правилно маската! С тоя обърнат флаг не е ОК

15

Велизарий

преди 3 години

За първи път от 1943г., Външният ни министър и то жена защитава Българските национални интереси! Браво г-жа Захариева, Вие имате сила и доблестта, която нямат всички политици-мъже взети заедно! Иска се храброст и достойнство, Вие имате голямо БЪЛГАРСКО СЪРЦЕ. Очарован съм. Само така.....Явно жените ни са по-силни!

14

Перник

преди 3 години

За какво им е Бойко Борисов да се изказва по въпроса. Захариева се изрази много кратко и точно. Каквото трябваше да е направено е направено отдавна. БСП иска да превърне Народното Събрание в Говорилня, каквато беше при комунистическия режим. Сега Народното Събрание е Законодателния орган и изработва законите. Бойко Борисов не ви е говорител, че да го привиквате да ви отговаря на въпросчета. А Захариева ще дойде да ви повтори казаното в разширен формат от уважение към Висшия законодателен орган,

13

Анонимен

преди 3 години

Дебат има, когато въпросът трябва да се дискутира. Всички политически партии са на едно мнение по въпроса 85% от българите - също.От чий зор е това?

12

Анонимен

преди 3 години

БСП са национални предатели.

11

Крие се от срам

преди 3 години

Министър-председателят на Сев. Македония Зоран Заев се възползва от неопитността на български колега Бойко Борисов в сферата на дипломацията и му пробута договор за добросъседство, който умножава проблемите на България в двустранните и отношения със Сев. Македония без да реши нито един от тях. Положението на г-н Борисов става още по-конфузно, предвид значително по-малкия стаж на г-н Заев като министър-председател. Слаба утеха в случая е поговорката "По-добре да те ритне ат, отколкото магаре".

10

Ха ха ха

преди 3 години

Заешкото сърце не смее да се появи в София, камо ли в центъра...Оставка!

9

Анонимен

преди 3 години

Ситуацията с СМ е по вина на бкп, те предадоха М-я на коминтерна и сърбия!А сега имат наглостта да говорят!Долу бкп и вън от парламента!

8

Анонимен

преди 3 години

Естествено че искат, те едно време бяха готови да им прехвърлят цяла благоевградска и област, как да не искат сега обяснение за това, че сме защитили националния и държавния си интерес.

7

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 5Сакаш си елгантната, изтънчена Корни без маска? Или Вигенин?

6

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1Никой, на никой не налага. БСП защо искат премиера да им дойде на крака? Те самите продължават да твърдят, че в България е имало фашизъм, както твърдят и титовите поклонници. Какъв дебат ще се води. Техния коминтерн е създал сегашното недоразумение македонска нация. Този коминтерн създаде проблемите в Нагорни Карабах, Южна Осетия, Крим и Донбас. В Банско, Благоевград, Петрич никой познат не се припознава маке! Колко потомци на избягали от днешна Сев.Македия имат роднини там?

5

Анонимен

преди 3 години

Тая крава на маската знамето е и на обратно. Ако не може това да оправи за какъв управленчески потенциал говорим. Тиквеници.

4

Извод

преди 3 години

Дебатите с макетата са абсолютно безмислени, каквото да им кажеш, те ще продължат да си твърдят, че са потомци на Майка Тереза.

3

Анонимен

преди 3 години

е няма как Тиквата да иде в народното събрание. За него това си е форма на унижение. Той управлява в качеството си на цар, падишах.. каквото се сетите. Как ще иде при простата кърджалийска... да дава обяснение?! Абсурд. Ако искате да го видите ,чакайте събота или неделя някъде по магистралата, когато излезе на ПР обиколка с джипката