7

Ж12

преди 3 години

АКО НАПРАВЯТ БЬРЗИ ТЕСТОВЕ МНОГО ЛЕСНО ЩЕ РАЗБЕРЕМ НАКЬДЕ СМЕ.СТАТИСТИЦИТЕ МОГАТ ДА ГО ИЗЧИСЛЯТ.КУНЧЕВ НЕ СИ ПРАВ ЗО ОТКАЗА ОТ БЬРЗИ ТЕСТОВЕ.

6

Обективно

преди 3 години

Познавам няколко човека, които бяха с всички симптоми на ковид, но не си направиха тест, първо - заради парите, второ - заради карантината на всички окоро тях, а те дори не се заразиха. Така че, да, бързите антигенни тестове, поради по- малката цена и невключването в системата на рзи , ще покажат много по- висок % заразени и болни.

5

Анонимен

преди 3 години

Българина най обича да не се напъва да работи и всичко да му е безплатно. А и да завижда на тези които печелят. Направете си частна лаборатория, обзаведете я, назначете персонал и печелете

4

Анонимен

преди 3 години

Купуваш консуматив за 20лв и си го правиш у дома. Иначе освен консуматив се купува апарат за PCR за 50-70000лв, назначаваш лаборанти, биолог, вирусолог и им плащаш заплати, намираш помещение, плащаш му ток, вода, отопление, интернет и софтуер за въвеждане на резултатите.

3

ИСТИНАТА

преди 3 години

Шефът на БЛС: Бързите тестове ще докажат повече положителни пациентиУАААУ БОЖИНКАТА Е СЛАБА РАКИЯ ПО ИЗВОДИ

2

Анонимен

преди 3 години

Е как стават от 17лв. на 120лв. ПСР тестовете!???? Ами ето как , те имат и процент който превеждат в офшорна сметка на чекмеджето! Аз нямам друго обяснение как от17 лв. стават 120лв. при положение, че има незнам си колко ДЕСЕТКИ лаборатории!! Е няма ли конкуренция между лабораториите, за да паднат цените, или всичките лаборатории са да един човек близък до разБойко?????

1

Анонимен

преди 3 години

Ми то не е ли това целта на занятието ? Много заразени,яко мрене и много кинтаци!