58

ОХ БЕ

преди 3 години

До КавадарциМа много ви е смешен "езика" човек - развален и изкривен български. Я да се разкараш от тук !!!!!!!!!!!!!

57

Анонимен

преди 3 години

До ВМРО Бяло Море Добре но историческата истина не трябва да се преиначава, макар че вече не одобрявам действията на посоченото лице.

56

ВМРО Бяло Море

преди 3 години

Безкрайно глупаво да се смята че Коминтерна е измислил Македоската народност и Македонския език. В България още през 30-те години има многобройни македоски младежки културно-просветни дружества. Но никога различията не са били на етническа основа. Вината за днешната ескалацията на омразата между братски народи е в управляващите фалшиви казионни националистични организации в двете страни. За България това е бутафорното каракачанско ВМРО.

55

sofeto

преди 3 години

"Какво следва след българската позиция за Северна Македония?"Какво следва ли, няма вечни приятели, има национални интереси!

54

Анонимен

преди 3 години

Ако Заев не виждат, къде античките нарушават договора, значи трябва, да си сложи очила.За з дена не става, имаха време, да приложат договора и да се отказ хат от македонско малцинство. Да признат, че македонския език/да си го наричат, както искат/е диалект на българския. Произлязал от българския. Но не направиха това, затова получиха вето.Чака ги много работа в следващите години.

53

emigrant

преди 3 години

Ей 52 риБорисов направи 60км магистрала София,Драгоман!Да не говорим за стотиците километри други наши магистрали.Че ще го сбърка да беше почнал 50 кметра магистрал за Македония ли?!Но той е мноого по интелигентен от разни мр,ъшляци дето го плюете и си е направил сметката,че пари за тоя дет клати дърветата няма да хвърля!!Явно е усетил,че заекът се прави на по умен от лъва и затуй ще им гледаме сеирите на тез наглеци как се редят за визи и за БГ паспорти,които са махни ги насам тез БГ дукименти

52

8

преди 3 години

Нещата доста се замъгляват и от двете страни .През тези три години едните не желаяха , другите /нашите/ бездействаха и така се стигна да тази задънена улица .Какво направи Борисов през тези три години -предложиха ли проекти за съвместна работа като жп линии,магистрала ,радио и тв комуникации,търговия и инвестиции ...и т.н. Нищо подобно! Само голи приказки ,перчене ,исторически спорове в кабинети и пр. безплодни въздухарски , некадърни ,мижави "инициативи " за някакво надмощие .Слаба дипломация

51

Анонимен

преди 3 години

кога точно България е 'окупирала' македония, след като македония я има от 1991г. (след като ние я признахме и направихме държава)? наши войски са влелзи в сърбо -хърватското кралство след като немците са окупирали тази територия. а югославските безумия започват след 1945г.

50

Тикволандия

преди 3 години

До българин: Разбира се, че зависи от нас. Първо ще го разберат македонците, а последно - българите като теб.

49

emigrant

преди 3 години

Пирине,пиринчоИ като сте се пазили от нас досега,защо не продължавате да си се пазите,а искате да влезнете в къщата ни която е ЕС и в която всички съквартиранти се уважаваме,за да внесете омразата си,кофти възпитанието си,ако въобще имате такова и да станем виновни ние,които ви пожелахме за добро,а то още в самото начало,пълна отврат!!Я си стойте там,като черна дупка и драпайте за български визи,което ще рече,че на черно и на тъмно си признавате,че сте българи,но официално сте си македонци?!

48

Анонимен

преди 3 години

винаги съм нащрек когато видя умна блондинка , щедър евреин и македонец дето бърза да стане член на ЕС

47

българин

преди 3 години

Нищо! Що си мисли някой че зависи нещо или някой от нас? Продаваме си важности само!-:)

46

Варадеро

преди 3 години

Научих, че и Куба е открита от макетата. Когато влязли с гемията в канала на Варадеро, провикнали са се: ВАРДАРО !!! ... и кръстили мястото Варадеро.

45

Анонимен

преди 3 години

До Пирин: Радваш се за ветото? Ние не ви натрапваме нищо.Македонците имат право да наричат себе си и езика си както си искат. Това, с което ние не сме съгласни, е да се преиначава историята. Не може Гоце Делчев, които преживе е писал че е българин, след смъртта му да го обявяват за македонец. Не може да ни наричат окупатори, след като има хроники и е заснето как посрещат нашите войници като освободители.Когато признаят общата ни история и спрат да ни пишат, че сме татари, ще ги подкрепим

44

Анонимен

преди 3 години

България не трябва да бърза в близките 10-20години да разреши на мъкедонците да започнат преговори за ЕС.Трябва да изчакаме албанците да станат мнозинство и тогава да седнем да преговаряме.Сега са 35процента ,не официално ,защото мъкедонците от 20години нарочно не правят преброяване!

43

Жертви на върховизма

преди 3 години

На върха на хълма Бельов баир край Разлог има огромен полузабравен паметник, наполовина колкото шипченския, на който са изписани имената на жертвите на върховизма в Пиринския край. Основно комунисти, земеделци и ремсисти. Поне 10 пъти повече от броя на тези, за които се знае, че са убити във Вардарска Македония от същите тези фашисти-върховисти.

42

Много вярно думаш

преди 3 години

До КавадарциАма никой не иска да прочете и - най-важното - да разбере това, което си написал.

41

Чист мръсник

преди 3 години

Боко на снимката застанАл като суб-сиро от мортал комбат.

40

Ангелов ГР

преди 3 години

Дай им пръст на макета, ще ти отхапят ръката. Ами те утре могат да предявят претенции към Вавилон, че Ал. Македонски е умрял там, в столицата на новото царство Македония, или към Египет- нали Птолемей е македонец (май незаконен брат на Александър), а Клеопатра си е "чисто македонско девойче", припяваща си "сокол пие вода от Вардаро".

39

Анонимен

преди 3 години

Хайде поспрете се малко. Каквото трябваше да е направено - е. Каквото бе обявено във ветото, също. Всеки има глава на раменете да мисли. Не слизайте на нивото на заучените мантри.