18

do4

преди 3 години

Да и аз съм чувал същото за баща ми. Минеш ли 60 те считат за труп. А на запад от тук на 60 почва живота.

17

Анонимен

преди 3 години

В момента отказват помощ и на хора, които са с отрицателен PCR, но имат нужда от най-малкото преглед, диагностициране и назначаване на лечение. Вместо това, трябва сами да се правим на лекари. Защо бре, Бойче; защо бре Ангелов; защо бре <предишните мин. на здравеопазването>? Защо съсипахте здравеопазването? Ама нйде. Шофьорът-мин.предедател го боли фар-а за вас. Пак си гласувайте за него и водената от него с.гa.н

16

АНОНИМЕН

преди 3 години

Сигурно нямаш баба и дядо та пишеш такива глупости!

15

Анонимен

преди 3 години

Тези дядовци и баби нямат ли си синове и дъщери, та все внуците им се грижат за тях.

14

Аз

преди 3 години

Така е братко, в тази *** само се говори. Ако искаш да се наслушаш на лъжи в България, пусни си телевизора, ако искаш да видиш реалността, излез навън и се огледай.

13

Вики

преди 3 години

Добре е, че човекът е имал внук да се погрижи. Какво ли става със самотните възрастни хора? Затова Герб побърза да промени закона за здравето като премахна текста със задължителното осигуряване на болнично лечение. Измиха се ръцете. Сега и да умираш, нямаш право да претендираш....

12

мм

преди 3 години

ОТКАЗВАТ.ЖЕНА МИ Я ВЗЕХА НА ТРЕТОТО ПОВИКВАНЕ НА БЬРЗА ПОМОЩ,Т.Е. НА ПЕТИЯ ДЕН НО ВЕЧЕ С НАПЬЛНО РАЗВИТИЕ НА ПНЕВМОНИЯ.НЕ ЛЬЖЕТЕ НАРОДА ЧЕ СЕ ГРИЖИТЕ ЗА НЕГО,ГРИЖИТЕ СЕ ДА ЗАПАЗИТЕ ВЛАСТТА СИ С ЛЬЖИ И ИЗМАМА ЧЕ ЗДРАВНАТА ВИ СИСТЕМА Е ДОБРА,*** С ***.

11

nabljudatel

преди 3 години

Има легла за Корнелия

10

Анонимен

преди 3 години

вие да не сте очаквали други при управлението на Бойко Борисов ???

9

Анонимен

преди 3 години

В болниците в момента има много КРЕВАТИ!Болнично легло има когато пациента в него може да бъде обслужван от лекар-специалист, медсестра, санитар.НЯМА ЛЕКАРИ, НЯМА МЕДСЕСТРИ, НЯМА САНИТАРИ!Но си имаме БАЙ ***! Нагъл, агресивен,безочлив, лъжлив, крадлив!

8

Христо

преди 3 години

Пазете местата за хора под 70 годишна възраст! Другите да се спасяват!

7

Същото

преди 3 години

След положителен тест, всички симптоми, пневмония и направление от личен лекар за постъпване в болница, тази сутрин от бърза помощ са отказали на баща ми да го приемат в болница в София. Нямало места. Даже са му се скарали и му обяснили, че трябва да се лекува в домашни условия. Е, ние нямаме "връзки". Молим се да не се влоши. Да, истината е, че действителността не е толкова розова. Има места за всички, но не точно всички.

6

Мда

преди 3 години

Дайте легло на млад човек който живота е пред него, тоя така или иначе е пътник!

5

Анонимен

преди 3 години

пишат се небивалици....места има колкото искаш...само за политиците.на вожда, даже му защараха един бус с апаратура от ВМА! Познавам лекар от там, който ми наброи 5 вида машини закарани там!що не карат и на другите по домовете.и при комунизма имаше Правителствена - има и сега, и тогава имаше Еквсиноград - има и сега, и тогово имаше Първи гараж - има и сег / но тогава бяха 6 мерцедеса и другото Чайки и волги - вижте им сега джипките , БМВ тата и мерцедесите / това е!

4

Анонимен

преди 3 години

Това е един обикновен вирус, долу маските и мерките, да живее президента Радев.

3

ето това е бг

преди 3 години

Държавните болници напълно отказаха прием, а в една от частните ми казаха, "тъй като човекът е много възрастен няма смисъл", допълни Соколов.

2

Анонимен

преди 3 години

Карайте ги към къщата на Бойко! Там да види Вождът какво дроби! Там да ги приема. Нали има легла. Нали живее сам като куче. Значи може да поеме грижата за тях!

1

Да

преди 3 години

Отказва се. И не само на коронясани, но на всички без връзки. Пращат се вкъщи където умират. Близък почина преди 2 седмици точно така. С домашно "лечение" и БЕЗ ковид. Дано не ви се случва.