6

Рушофилски трол

преди 3 години

Чуйте в тубата проф. Панарин и неговата идея за Бумеранга на бай Дончо.........Послушай иЕдиотПсихопата Alex Jones ако искаш........дончУ белината е история.

5

LOl

преди 3 години

Истината това са най манипулираните избори в историята на САЩ. Огромен ресурс беше впрегнат да изкриви изборните резултати. Срещу Тръмп се обединиха финансовите елити, оръжейното лоби, фрармацевтичните компании и големите медии. Победителя беше определен предварително. Обаче сбъркаха човека оказа се че Тръмп е решил да се бори.И започнаха да излизат наяве всичките им схеми. Манипулация на вота пуснати гласове за Тръмп системата автоматично ги прехвърля за Байдън.. Гласували мъртавци по пощата.

4

Анонимен

преди 3 години

Абсурдно е да се предполага, че бай Дончо щял да се отдаде на заслужен отдих на новата си вила в Барвиха, след като се знае, че само за последните 4 години той, като управител на Пиндостан, е наложил 46 броя тежки санкции на физически и юридически лица в РФ.

3

Прозрачно

преди 3 години

Имало едно време една фирма наречена Smartmatic. През 2017 г. на тази компания било поверено преброяването на изборите във Венецуела. За нещастие на Smartmatic те били разкрити, че са манипулирирали най-малко от един милион гласа в полза на комунистическия диктатор Мадуро. Съвсем случайно тази компания се оказва собственост на един от членовете на борда на директорите на Отворено общество, поканен там лично от Сорос. Името му е Марк Малок Браун. Някак си пак случайно, на тази компания е възложен

2

Анонимен

преди 3 години

Забелязвате ли каква шизофрения е нагазила Пиндостан? "Тръмп се опитва да преобърне изборните резултати, които според всички големи медии показват, че победител е избраният президент Джо Байдън"Изборните резултати не се определят от Избирателна комисия, а се обявяват от големи медии и бай Дончо се опитва да преобърне твърденото от медиите.Интересно как ще се гърчи СИКадцжията от Банкя, когато бай Дончо финализира своята операция "Бумеранг"? Дали няма да хвърли още $3 млрд в устата на хегемо

1

Анонимен

преди 3 години

Като шеф на Агенцията по киберсигурността и сигурността на инфраструктурата Кребс беше един от най-висшестоящите служители, които имаха за задача да пазят изборната инфраструктура от чуждестранна намеса и измами. Видимо е изпълнявал задълженията си в една плоскост - пазил е само от Русия - и затова нищо не е хванал.Чуйте в тубата проф. Панарин и неговата идея за Бумеранга на бай Дончо.