15

Т.Шак

преди 3 години

Каква армия? Нямаме такава.

14

Анонимен

преди 3 години

Къде е Българска армия? Предполагам, че и там е същото, заразените и в армията растат. Но информация не се дава, сигурно е секретна. Спомена се само за 10 заразени от Военния университет и повече нищо.

13

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 3 години

Ако лекарите и сестрите нямат симптоми, какво им пречи да продължат да си бачкат в ковид отделението, докато се изчистят. Здравите от ковид сектора могат да ги заменят в реанимацията.Шведите така правеха през април и нямаха проблеми.

12

Анонимен

преди 3 години

ами оня с джипката какви ги говори всеки дентова дал онова дал а то май нещата отиват на лошо за пр.стия народ дето го търпи банкянското комуни.стче

11

Анонимен

преди 3 години

България няма нужда от лекари. Нали само морят пациенти.

10

Анонимен

преди 3 години

До 1МИ НОРМАЛНИО Е ЗА СРЕДАТА, В КОЯТО БИТУВАШ. кАТО ТЕБ СА. и КАТО НЯМА ВЕЧЕ МЕСТА В БОЛНИЦИТЕ ЗАРАДИ ХОРАТА, КОИТО СТЕ ЗАРАЗИЛИ, КАТО СТЕ СЕ ПРАВИЛИ НА БЕЗСМЪРТНИ... КЪДЕ ЩЕ ИДЕТЕ ДА СЕГА?

9

1

преди 3 години

В Ловеч хората не вярват в Ковид, контрола от страна на институциите е проформа... Кихащи деца в част училищата и нулева хигиена, хора с пневмония се лекуват в болницата без да им се прави тест. И още, и още... Иначе болницата да я закриват, и без това след досег с нея се ходи на други места да се поправят поразиите на докторите.

8

Анонимен

преди 3 години

Нормално. Министъра на здравето явно не става.Да туриш във всяка болница гнездо на зараза си е престъпление.Но явно толкова му е капацитета на "капацитета". Колкото е капацитета на назначилия го. Може би е нямало избор.Хората не искат да са в управлението, докато там управляват бо-клу-ци!За да не се омазват, разбира се.И турили тоя, дето турил във всяка болница по един център на заразата - да *** всички...

7

сминдух енд чесън

преди 3 години

Дали персоналът на болниците у нас да е като избирателите на властта,съществува само по документи.Ясно , е че в голяма част от болничните заведения постъпват само пари от НЗОК,не и пациенти.

6

Анонимен

преди 3 години

До 3 и за министъра на образованието. За действията трябва да носите отговорност, за бездействието също, става дума за човешки животи

5

Ловеч са

преди 3 години

Под всякаква критика

4

Анонимен

преди 3 години

Здравната ни система лъсна в целия си блясък. Сега всички ще се разбягат...

3

Анонимен

преди 3 години

На хората им остава надеждата да отраят две седмици (докато докторите преболедуват). Затвор за министъра на здравеопазването и премиера!

2

Анонимен

преди 3 години

Без работещи мерки ще е така - хората със заболявания различни от Ковид, кротко ще си боледуват вкъщи , докато тихичко се преселят в отвъдното

1

Анонимен

преди 3 години

Чудесно! А проблемът на БГМамите е, че гарджетата им няма как да седят вкъщии да учат, или да седят в клас и с маска.... Горките БГмами... Живи да ги ожали човек. Толкова им е трудно по цял ден да цъкат форуми, Фейсбук, групички, да мислят за онеправданите си гарги и да протестират. А тия в болницата - лигльовци.