10

LOl

преди 3 години

Стаден имунитет ли ??? Слушайте пак Мангъра, той нещо спря да се изявява като медийна звезда откакто стана шеф на отделение... Да го бяха направили лято, толкова хора можеха да спасят !@!!

9

Рошко

преди 3 години

Ваксините се подготвят за известен вече щам. А как ще мутира не е ясно. Тогава като си биеш ваксина за мутирал вече щам от какво се защитаваш? Май само си вкарваш вируси и после ако защитните ти сили не се преборят по-скоро ще си навредиш. Всичко е в Божиите ръце. Имам позната, която се хранеше здравословно без месо, спортуваше, използваше цялото лято да се пече на плажа, изолира се от всички за да не хване Ковито и накрая почина от вирусен енцефалит през месец юли. Това е. Бог решава, не ние.

8

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7Ваксината против грип, която си биеш е за щамът, който се очаква да се разпространи в сезона. Не е за всички щамове.

7

Анонимен

преди 3 години

Абе като има грип от да кажем вид Б (на който има няколко хиляди подвида)според вас 1000 ваксини ли ви бият или една, която действа на всички щамове вид Б. Умници!

6

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "ваксините за коя мутация ги правят?" как не знаеш ли от бибитковата.

5

Анонимен

преди 3 години

Вируса си знае работата най-добре,който си поиска,него ще забере.

4

Хасан Ваксинатора

преди 3 години

Чакам ви милички, ще има за всички от сърце по едно мъничко ваксиново.... шише

3

Ковидон

преди 3 години

До Анонимен #1Разбира се! Ще се правя 500 ваксини. Ще ни карат да си ги купуваме скъпо и да ги сменяме както маските след употреба. Далаверата е голяма. Парите вече са подготвени да се купуват ваксини дори и за хората които няма да си слагат.

2

Анонимен

преди 3 години

Смешници, на човек 100 ваксини едновременно

1

Анонимен

преди 3 години

Супер, а ваксините за коя мутация ги правят?