13

Някой

преди 3 години

Никой не може да даде толкова, колкото Фандъкова може да обещае.

12

Анонимен

преди 3 години

Гледайте клипчетата на Господарите, където самоковското Данче многократно обещава нови детски градини и всяко обещание е с нов срок - до няколко месеца, до година, до три и т.н. Да чакаш завършването на гербаджийските проекти е като да чакаш от умрял писмо.

11

Мехмед

преди 3 години

ГЕРБ строят забавачки за 15-те деца на 38- годишната Зоя.

10

Анонимен

преди 3 години

Тези забавачки специално за внуците на Бойко Борисов ли са или за самия него ?

9

факт

преди 3 години

Думата забавачка е диалектна и жаргонна използва се от помаците и някои други подобни на тях селяни.

8

Градски

преди 3 години

Раждаемостта намалява за цяла България. За какво и по-точно за кого се прави това? За новоселците от селата и за бежанци от африка.

7

мак

преди 3 години

И даскалицата "инспектира". Има добър учител, оня с джипка. За толкова години като кмет не можа да реши поне проблема с детски градини, колко мандата й трябват още, тя си знае.

6

пенсионер

преди 3 години

и 111 да се построят пак ше са малко , до като не се спре това заселване с новософиянци няма да има места нито в ясли , нито в градини и училища ! за презастрояването пак те са виновни , продават си нивите и айде в столицата .

5

Анонимен

преди 3 години

Другарко знаеш ли на какво прилича Първа Българска Армия,пък шосето от армията до ССТ а Перловската река при битаков Малашевци,самата ССТ и *** около нея макар че е задължение на АПИ ама ти ходиш да се снимаш на Южната дъга??Знаеш ли че и това Е СОФИЯ И КАКЪВ ТРФИК ИМА ПО АРМИЯТАзнаеш ли че вече няма къде да стъпим и ходим по грозно изкърпения асфалт??Видяла ли си Мария Луиза на какво прилича ПЪПЪТ НА ОФИ??фАНДЪК София не е само ясли и метро,ТРЯБВАТ ТРОТОАРИ И МИЕНЕ!!Некадърница..

4

ПроСоТо

преди 3 години

ЕДИНАДЕСЕТ години ЗАКРИВАХА "забавачките",но сега,когато им припари под опашките ,фанаха да "строят нови"......И "стадотооо" ги търпи тия?!?!

3

Монна

преди 3 години

Да са им честити на живеещите в клоаката на БГ и гетото на Европа - София. Бъдещите увредени индивиди ще са живи, но не здрави "столичани".

2

Анонимен

преди 3 години

Ако забраните и строителството в междублоковите пространства сте номер 1.

1

Анонимен

преди 3 години

Детски градини бе, какви забавачки. Води се учебен процес в детските градини.