53

Че съ фак ,мошуле .

преди 3 години

Всичко си е до човек,баща ми е заварчик,майка ми шивачка- работническата класа. Но това не ми пречи да не пуша, не пия и опазил ме Господ от друсане. Да и аз имам минуси- обичам високите скорости,давам луди пари по тунинг на колата си, все още по селските групи играя футбол и съм запалянко . Не заглеждам всички момичета,някак си тя трябва да ме впечатли с интелект. Една красота,но кофти държание и порядки, ще ме отблъснат дори да мяза външно на Бела Хадид.

52

Анонимен

преди 3 години

Около 75-80% от подрастващите у нас,не са готови за трудностите в живота си за в бъдеще.На 14-15 год- момичетата се прощават с най скъпото си от природата,хващат пътищата които не водят за никъде...Алкохол,наркотици,изневери, разводи, това е смисъла на много младежи от многото "удоволствия".

51

До 1

преди 3 години

Я пак?Училищата ?Нали ако направиш забележка на някое хлапе, всички медии гърмят, че го дискриминираш.

50

Анонимен

преди 3 години

Ама, естествено.Ясно защо нямат желание да ползват маски.Че и дистанция да спазват.

49

Анонимен

преди 3 години

Общо взето това е ролята на българското училище от 30 години насам. Там се "учат" всички неща, които ги превръщат в безделници и ***. Мястото, където ги пращат и в момента техните "загрижени " и *** родители.

48

Анонимен

преди 3 години

Да се пуши и да се пие е яко! Точно, като тати! Тати е дебелак с 15-годишна голяма немска кола. Винаги е прав, винаги вкъщи пие и пред телевизора прави разбор на световните проблеми. Той разбира от всичко. Работи на черно за 2000лв., но това е, защото е недооценен бокьор, който на времето не е спечелил световната титла заради лошата демокрация, която помага само на връзкарите. Програмистът съсед е човек на шефа, затова е богат. А аз винаги следвам тати! Тати е прав! Бъди като тати!

47

Анонимен

преди 3 години

До 48Забравих че вече триете, сори :)))) Има неща които кадъна като теб не може да направи, едно време "татарите" ви караха да им правите джуджуци :) Иначе си ясна като анадолско момиченце, нищо ново :))

46

Анонимен

преди 3 години

Те 11 годишните вече пушат и пият те тръгнали да проучват 16 годишните. Малко сте закъснели. Докато работех в магазин за цигари дойде майка на 14 годишно момиче да й вземе електронна цигара да била намалила пушенето, че много била пушила.

45

48

преди 3 години

Тоя па, ядосал ме, хаха, всичко си пробвал, ясно, и фелацио значи

44

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 45Щом те ядосвам, явно мекия алкохол не ми е размътил мозъчето :)))) Иначе съм пробвал всичко, не става въпрос само за алкохол :)))))

43

Иван

преди 3 години

Та то в средата на 90те,когато бях на 16,голяма част от момичетата!!! в класа ми пушеха всяко междучасие.Едвам чакаха звънеца да удари.Така че нищо ново в БГ.За алкохола не съм сигурен.

42

Анонимен

преди 3 години

От мекия алкохол се размекваш, от твърдия също, мозъкът ти става на пилешка супа

41

Анонимен

преди 3 години

Те самостоятелно не могат до тоалетната да отидат, вие за едни цигари, това са бъдещите шофьорчета на баничарки, гумаджии, камериерки и продавачки във Фантастико

40

Анонимен

преди 3 години

Пушат като комина на "Родопска тъкан" в Смолян

39

До Много просто смят

преди 3 години

Детето ми е в НПМГ 8-ми клас и половината учници пушат.На 14 са, но "някак" се сдобиват с цигари.

38

Анонимен

преди 3 години

Тая на снимката ако е на 16, леле, май от пушенето изглежда на 34

37

Анонимен

преди 3 години

Днес първи по пушене и пиене, утре първи по сушене и миене... в кухнята на некоя пицария, кръчма, хотел

36

Анонимен

преди 3 години

Нормално за пиенето :))) Аз избягвам твърдия алкохол, биричка и вино, но Днес трябва да пише колко взимат дрога, да не се окаже алкохола второстепенен :))))

35

Доколкото

преди 3 години

Ми е известно БГ е единствената страна в ЕС където се пие бира за изтрезняване и в брошурата в хипермаркета на една страница в една категория са безалкохолни и бира. В САЩ ако пиеш по идна биричка от 300 мл на ден минаваш за алкохолик и трябва да се лекуваш. А тук всяка вечер се борим с Ковида с по 50 г ракия а после пием.

34

Анонимен

преди 3 години

Това е от край време. А някои казват, че все сме последни.