204

Анонимен

преди 3 години

Госта е сбъркан биолог оставете го.Некадърниците от Нпмг са оставили трайни увреждания в крехката му психика само италианският лицей може да се сравнява с тях по дбилизъм

203

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 225От 86та нататък. Като фалира държавата за пореден път, а руснаците ни резнаха кранчето на безплатния нефт, щото нашите се тарикатяха да го продават в чужбина срещу долари, защото трябваше да кърпят закъсващата икономика, се наложи да продаваме ток в чужбина срещу долари. Затова изнасяхме ток, но българите бяхме на режим. Подарък от "кадърния" социалистически строй.

202

Анонимен

преди 3 години

В китайската кухня има две ястия куче и ориз понякога като прелее реката и отнесе кучетата те биват заместени с плъхове

201

ГосТ

преди 3 години

Освен това драги ми смехурковци от простолюдието, комунизъм и социална държава има не само в Китай. Ето, в момента коментирате такава. Всъщност освен кочините саш,бразилия и англия,повечето с икономика са такива. Даже арабските емирства.

200

Анонимен

преди 3 години

За 30 години капитализъм са закрити,1400 села1200 училища500 болници1500 военни поделения.

199

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 219"Но си купувам и локумени вафли, родопчета и чайки понякога, защото ми напомнят за детството. Но вкусът е друг..не са истински, а с оцветители и втвърдители.И Е-та."Ахахахахаха. Ти си мислиш, че преди локумените вафли са правени с локум ли бре? Да не говорим локума какво е.Лелелелелел. Нали всичко било "истинско" какво стана?Аз не си купувам фейк сирене. Ти си го купуваш, защото си беден, а си беден, защото си мързелив и некадърен.Има и хубава луканка, но струва 25 лева кило

198

Анонимен

преди 3 години

Ноея Зеландия са лесно достижими по вода а когато в Чайна свършат кучетатата Джасинда ще се чуди как да нахрани питеците които ще се изсипят там

197

Анонимен

преди 3 години

До 212Е за коя година става дума? За газените фенери? И спирта в банята?

196

Гошо

преди 3 години

Нова Зеландия е остров, като най- близкия до нея е Австралия на 2 000 км. по вода!Бил съм в Нова Зеландия през 2007 година и като слезеш от самолета на летището те претърсват, като терорист! С две думи много държат какво вкарваш в държавата, дори сандвича и безалкохолното трябва да го изхвърлиш на летището за да те допуснат! МНОГО СИ ПАЗЯТ ДЪРЖАВАТА, ЧАК ИМ ЗАВИДЯХ! А сега с короната си представям какви са мерките на летището!

195

Афро

преди 3 години

Дай боже да съм кафяв пардон бял като Си Дзинпин

194

А сега да видим

преди 3 години

Дали ще разберете вица за църковната свещ? Мене ли гледаш или жената с червената рокля? Какво ли ще направи Хага като разбере, че Страсбург е сключил сделка със Симеон 2 срещу един такъв малък скромен тип като мен и на всичкото отгоре са запорирали 1 милиард близо български пари. Цял един кошмар се разкрива пред вас нали, цяло едно ново измерение на:I'm back bitches!

193

Анонимен

преди 3 години

при бае Тодар не се излизаше навън.Не мога да си представя български граничар да ми кажеш не можеш да напуснеш държавата директно го пpeчyквaм и остава там за вечни времена.

192

Анонимен

преди 3 години

До 180, Че сега няма ли оцветители във вафлите и десертите??А втвърдители? А за фейк сиренето, кашкавала, млякото, а за Е-тата??? Ти си *** бе!Лошото е, че сега и да купувам най-скъпите продукти, кой знае какво менте са.И луканката е менте. Много ме развесели.И сега си купувам лукчета като пътувам, за да не ми става лошо.Но си купувам и локумени вафли, родопчета и чайки понякога, защото ми напомнят за детството. Но вкусът е друг..не са истински, а с оцветители и втвърдители.И Е-та.

191

Анонимен

преди 3 години

До ГосТКучеяд, още ли се смяташ за аристократ? Ако искаш ще звънна на Дани Бойл да направи филм за теб. След Беднякът милионер, твоят афтобиографичен филм ще се казва Аристократът роб.

190

ГосТ

преди 3 години

А бананите откъде са знаете ли? Или си мислите, че растат на корабите ? Хахахаха

189

Анонимен

преди 3 години

До ГосТЗаминавай във форум на Поднебесната империя да си обменяте рецепти.

188

ГосТ

преди 3 години

До там ли се простират познанията ти за Поднебесната империя ? Кучета ядат в два района. А китайската кухня е най разнообразната в света.

187

Анонимен

преди 3 години

Нова зеландия си има други особености.Има там много акули много жълти цунамита земетресения и тню

186

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 210"Режим на тока имаше 1990. Мисля, че и 1988 или 1989.Преди това нямам спомен да не е имало ток."Аз имам. Имам спомен как сме топлили банята с чинийка спирт през зимата и сме си светили с газени фенери.Като не са ти върховни постижения, похвали се ти с твоите върховни постижения. Срамна професия няма, ако си изкарваш парите с труд, но по Комунизма труд стана *** дума. Само за пред хората всички се трудеха, ама иначе яко скатаваха и брак, брак, брак, докъдето стига погледа

185

Анонимен

преди 3 години

До 178Режим на тока имаше 1990. Мисля, че и 1988 или 1989.Преди това нямам спомен да не е имало ток. Значи само лошо е имало? А сега е само хубаво? Да, сега има хора с апартаменти в Испания и Италия , но 2/3 от тях не са на кой знае какви върховни хора с кариера, а берачи на портокали и чистачки. Разбирай -обслужващ персонал. Само българите драпат за апартаменти. В др.страни цял живот са под наем.- Англия, Щатите и тн.