284

Мария Игнатова

преди 3 години

До cky2kbgТези с 3000 долара плащат ли наем? Така изглежда много, но това си е нищо за там.Всеки си знае и да си пише каквото си иска, но има и други които сме били там и имаме мнение!!!

283

Мария Игнатова

преди 3 години

Живях там известно време и не съм се съмнявала, че няма да се справят дългосрочно.Министър - председателката и нейното правителство с твърди мерки се справи с вируса и естествено с усилията на всички пет милиона жители в Нова Зеландия.Мисля, че и ние можеше отдавна да сме спокойни и само леко бдителни.Бяхме толкова близо....

282

Анонимен

преди 3 години

До 289 НАИСТИНА ЛИ МИСЛИШ, ЧЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО ИСКА ДА ИМА ПЪЛНИ БОЛНИЦИ СЪС СТРАДАЩИ И УМИРАЩИ! ТОГАВА И ДОКТОРИТЕ СЕ ЗАПАЗЯТ И УМИРАТ ЗА ДА ПОМОГНАТ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА МОЖЕ ДА ПРИБИРА ПАРИ! БОЖЕЕЕЕ ТОЗИ МОЙ НАРОД ПОЛУДЯ!

281

Реалист

преди 3 години

Там имат правителство, което взима адекватни решения, а в България некадърни мутри. Целта в Нова Зеландия е да се спре епидемията, а целта на мутрите е да има повече легла в болниците и да крадат повече.

280

Анонимен

преди 3 години

ТАМ имат население КОЕТО приема решенията на ПРАВИТЕЛСТВОТО и изпълнява ограниченията за да се справят! НИЕ СМЕ КОНТРА НА ВСИЧКО! НАЦИЯ ОТ АНДРЕШКОВЦИ!Е КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ! Всички министри са простаци,всички ЛЕКАРИ МАФИОТИ в бели престилки, маските са безсмислени измишльотини, дискотеки не пречат, без ресторанти няма как да живеем! СВОБОДАТА Е ПРАВО!После питаме как се стигна до тук

279

Анонимен

преди 3 години

Много просто, медиите не ги облъчват.

278

Ис

преди 3 години

Много просто, НЗ е на другия край на света и никой не ходи там. Защо изобщо се правят такива *** статии. Как остров на другия край на света с икзлючително малко човекопоток няма случаи на ковид. Мислете малко бе хора, не са направили нищо гениално, просто там няма кой да внесе инфекция!

277

истината

преди 3 години

Там си нямат Бойко , както и глупаците които го избират на избори.

276

cky2kbg

преди 3 години

Ее айде поздрави от Зеления Континент, на няколко км от Операта на Сидней съм. Тук вирус НЯМА, а аз до сега съм се тествал няколко пъти от началото на пандемията. и всичко това БЕЗПЛАТНО, докато ви гледам по телевизията как датате 100-200 лв за същите PCR тестове. Тука здравеопазването е безплатно, минималната МЕСЕЧНА работна заплата е почти 3000 долара, зимат я изпаднали бачкатори. Аз зимам 6 цифри годишно долари като инженерче магистърче ИТ към гевермента по секюрити проекти в високия сегмент

275

Гуфу

преди 3 години

А не забелязвате ли кои са ключовите думи? Локдаун, заедно и спазване на карантина та. Там няма Алибеговци, меговци и т. н.. Дребни пишлемета дето не могат без наргилета и гьобеци по дискотеките. Президенти дето да неглижират опасността. Това е положението изолация и спазване на мерките, от ВСИЧКИ, иначе не става. Ама ние имаме само права и вечно някой ни е длъжен. Когато опре до лична отговорност пищим.

274

Гледна точка

преди 3 години

До 284.Това ли измисли кухата ти кратуна? Недей повече,че изглеждаш яко неумен.

273

Анонимен

преди 3 години

До 278Френска Полинезия се намира на 3 хил. км. от Н.Зеландия и никога не прекъсвала връзките си с Франция и свеата.Все пак главния поминак е туризма.Н.Зеландия забрани за един период забрани полетите дори до Австралия.

272

Анонимен

преди 3 години

Достатачно е да видиш на картата на света къде се намира Н.Зеландия и ти става ясно,защо са се ,,преборили"с вируса.В САЩ и Западна Европа не е имало комунизъм,мутри и ГЕРБ,пък вируса е много разпространен.

271

Бай Пъньо

преди 3 години

Хихихи- как да има, като не са искали. Техните управници не са корумпирани и мислят за пенсионерите си! По същият начин е и Швеция- не участват в машинациите, и си живеят спокойно. Интересно, че и трите скандинавски страни , не играят в цирка...

270

Анонимен

преди 3 години

Там все още няма мутри.

269

Анонимен

преди 3 години

Обяснението е елементарно - никога не е имало там комунизъм и мутри.

268

Анонимен

преди 3 години

4 706 083 под 5 е 2 пъти по малка под 6 сме вече ние

267

Анонимен

преди 3 години

Ами няма толкова много безотговорни хора,носят маски не се струпват и пазят дистанция.Освен тва са голяма територия и малко хора а и нямат съседи клошари.

266

Анонимен

преди 3 години

В съседната Френска Полинезия също е лято, но имат адски много заразени и починали. Много е лесно само за хората, които не мислят.

265

много лесно

преди 3 години

ТАМ Е ЛЯТО