182

Най-големият проблем

преди 3 години

при доходите на хората у нас,е несправедливото им разпределение вдържавния сектор.Как се рапределят в частния не ме вълнува,стига да се спазват законите,собствениците на фирми си плащат.Но в държавния има тежка асиметрия. Управленският апарат с трите си власти(най-вече законодателната)консумират прекалено.Президентът от заплата и нелимитирана пенсия получава над 30 МРЗ,над 65мин.пенсии.Близки до него са висшите правителствени служители и НС.А финансистите дори ги бият.Ножицата е десетки пъти.

181

Геле

преди 3 години

186 , кво може да стане ? АЗ си пазя нивичка от пра дядо , от баба и дедо знам как се копае събирам си семки винаги да си имам , имам в мазето събрано плат *** лопати мотики гол бос няма да остана ако си действам и не мрънкам .

180

Анонимен

преди 3 години

Според мен държавните заплати в България идват почти изцяло от заеми и милостиня от ЕС, не от данъци на българи, както е в нормална държава. И за бюджетния излишък лъжат. Помислете какво ще стане при изчезването на ЕС, което наближава.

179

Геле

преди 3 години

Който има малък доход около 600 лева , приятел влагай ги в напредък и сменяй посоката на движение докато успееш да се нагласиш на по-добра възможн ост без да се страхуваш от лигавщината си и ще успееш , има как но трябва да не се обеснява как няма и как някой взима повече , а да се действа .

178

123

преди 3 години

По време на криза доходите са растат, а разходите да падат може да е единствено виц или друг някакъв черен хумор!

177

Анонимен

преди 3 години

Никога няма да го схванете, мили хора. Всичко зависи от умствените способности, образованието, характера и необходимата доза късмет, без която сме заникъде. Колкото и да не ви се вярва, има хора с различно образование и манталитет от вашите, които се трудят неуморно и това им се отблагодарява подобаващо. Който е пропуснал 12-те години в училище, мързи го или няма капацитет да учи по-нагоре - никога няма да живее според представите си за добър живот.

176

Анонимен

преди 3 години

ПЪЛНИ ЛЪЖИ!!!!!

175

адвокат Тенев

преди 3 години

1.754лв не е средна заплата в БГ

174

Бибо

преди 3 години

СКАЧА ЗАЩОТО ВДИГАТ ЗАПЛАТИ НА ИЗБРАНИ ОТ ВАС СЕКТОРИ. МИНИМУМ 1 000 200 000 ВЗИМАТ ПОД 800ЛВ.

173

Пълен цирк

преди 3 години

Абе, вие нормални ли сте? Среден общ дохдод на глава от населението в България 1700 лева? От къде са ви данните? От Англия? Не размятайте тая помия пред очите на нещастните хора, които са мнозинство между другото, които взимат под половината от посочената цифра. Или карате по модела: За теб 600, за мен 3500 значи цъфтим. Засрамете се!

172

Вие сте

преди 3 години

НЕГРАМОТНИ. Функционална неграмотност - четете текста, а не го разбирате. Ясно е посочени, че това е за тримесечие.тримесечие - три последователни месеца в годината.

171

Май сте...

преди 3 години

Забравили сте да напишете - Платена публикация...

170

HeinrichHimmler

преди 3 години

Това е статистика прокламирана от Герб, реално става средно така, като се прибавят парите от шкафчетата и открадените милиарди. Иначе средно 1700 на куково лято!

169

СМЕШНИЦИ

преди 3 години

АБЕ КОЙ ВЯРВА НА ФЕЙКНОВИНИТЕ НА ОТДЕЛ ПРОПАГАНДА И АГИТАЦИЯ НА ПОЛИТБЮРО НА ЦК НА ГРОБ БЕ?НАРОДА МИЗЕРСТВА А ТЕ СЕ ГАВРЯТ С ВСЕНАРОДНАТА МИЗЕРИЯ! БОЙКОЛУЦИ!!!!

168

Анонимен

преди 3 години

Средната заплата (медианата) в България е около 800 лева.Средната пенсия (медианата) е около 300 лева.Как докараха тези доходи?

167

До програмиста

преди 3 години

Прочетох долу хвалебствените коментари на някакъв самозабравил се програмист и заплатите в неговата фирма-много надменно отношение, тъпигьоз отвсякъде. Аз съм работила ескорт в чужбина и у нас и по-***, скучни и мързеливи мъже от тия надутковци няма. Хайде да си говорим след 10 год.като останеш без очи от компютъра със 7 диоптъра и хемороиди-бих си избрала за съпруг мъж с истинска професия, напр. земеделец или капитан на кораб, които взимат много повече пари от теб. Вие сте яко с псхични откло

166

До 169

преди 3 години

...ти си некой безгрижен ГЕРБЕРЮГА..... та и акъли даваш.....

165

СТЪКМИСТИКА

преди 3 години

Я да питам Аз....какви са заплатите в НСИ? Кому е нужен.....???? Нали има Евростат ????

164

Хмм

преди 3 години

Не мога да си обясня защо само се оплкват хората, особено тези които с между 20 и 45г. На тази възраст си доста активен и ако не ти харесва работата просто я сменяш. Един безплатен съвет от мен. Първо гледайте да ви дадат по-голяма позиция, заплатат може и да не я пипат. Изчакайте 1 г. и после си сменете работата за по-добри пари. И така в един момент ще се окажете на добра позиция + добри пари. А да, да не забравя... трябва и да се работи, само с мрънкане не става

163

Истукан

преди 3 години

Вземам двйно по-ниска заплата от 1080 лева брутно, което го броят за над средното за странанта.