63

ГосТ

преди 3 години

България е в първите места по заразени и починали. Учениците се разкарват, но пък практическите упражнения на студентите от природни науки и инженерни специалности са онлайн. А няма никакъв проблем да бъдат така разпределени, че да има необходимата дистанция. Говоря само за упражнения! Нек'ви коридори правят, а кръчмите и бардаците работят на пълни обороти. Даже за зимен туризъм и привличане на чужденци говорят мутрите !!!

62

Анонимен

преди 3 години

Никакви мерки за спиране на разпространението на вируса! Никакъв анализ откъде дойде бумът на Ковид-19 през есента! Оня ден дадоха 1 млрд. зз военни кораби, сега голямата борба с пандемията се състои в 18 линейки, 80млн.лв и фургони зз отсяване на неболните от вируса!

61

Анонимен

преди 3 години

Този ни се подиграва вече по няколко пъти на ден. Днес имаме 157 починали за денонощие.Повечето хора нямат финансовата възможност да платят за абсурдната сума от около 120 лв за PCR тест, те разпространяват вируса без да осъзнават, че са вирусоносители, мислейки че кашлицата им е от обикновен грип. Ако този тест безплатен всеки би си го направил и да се ограничи заразата. За съжаление в милата ни родина, по-важно е да се печели от джоба на народа. И така системата ни убива бавно, но славно, защото живеем в абсурдистан!

60

Анонимен

преди 3 години

Когато една абсолютно пропаднала държава остави безконтролно разпростарнение на вируса, това неизменно води до икономически срив, защото многото болни хора принудително води до затваряне на цели отрасли. Строгите мерки са неизбежни , за да се претотварти затриването на хората и държавата като цяло. Ако продължава този човек да ни води стремглаво към пропастта, като ни повтаря само да си носим маските, не ни чака нищо добро....дано оживеем поне

59

Анонимен

преди 3 години

Държавите ще премахнат мерките защото вече разбират че от тях няма полза. Хората така или иначе се заразяват. Всеки ще го изкара. Затова няма смисъл да си създаваме допълнителни проблеми и да затваряме икономиката. Всичко трябва да работи и който оцелее ще продължи напред. Не бъдете страхливци!

58

Затваряне

преди 3 години

Затваряне веднага! Не виждате ли какво става!

57

пф-хаха-ха

преди 3 години

Боко Тиквата нито спазва мерки за кови, нито спазва правилата за движение по пътищата, нито пък уважава някой закон.Като започне да дава пример и спазва стриктно всички наредби и закони, които пуска, може да се замисля дали да спазвам КАКВОТО И ДА БИЛО....Не може едни да са "богоизбрани", да не спазват нищо, а други да ги носим на гърба си.Просто НЯМА КАК да стане.

56

Анонимен

преди 3 години

Непоследователност и хаос в министерстването, създавани от приумиците и неадекватността на Борисов!Затворете за колкото трябва училищата, които са сред основните разпространители на вируса! Нищо няма да им стане на децата от онлайн учене за няколко месеца.

55

Анонимен

преди 3 години

На запад и в Китай разбраха, че само с маски не се ограничава епидемия. Само тук ги "лекуват " , а навсякъде се каза ,че няма лечение, ако организма на човек няма сили сам да се противопостави на вируса

54

Анонимъс Максимус

преди 3 години

Март - "Навсякъде ни хвалят, че взехме навремени мерки"Ноември - "Навсякъде ни хвалят за бюджетния дефицит"Април - "Навсякъде говорят за драстичния спад на средната възраст на населението у нас и че върнахме икономиката в ръцете на младите"Няма как да го убедиш, че се е осрал. От всяко л**но, ваза прави, и се хвали...

53

до 47 от славянин

преди 3 години

''Lockdown в Италия- 17% положителни от тествани 195 000 човека Никакви мерки в България- 44% заразени от тествани 8 000.. Абсолютна катастрофа в България''Ако целият свят се ид.отизира трябва ли и аз да се ид.отизирам, за да не се цепя от колектива!?

52

Анонимен

преди 3 години

Вие не разбрахте ли че няма спасение? Абсолютно всеки човек ще го изкара този вирус.просто се молете да е по леко и да оцелеете.Супер заразен е вирусът и нищо не може да ви предпази. Аз се преместих да живея на вилата още миналата година, спазвам всички мерки и практически месеци наред не съм контактувал на живо с никой и пак се заразих незнайно как. Вече 10 дена ме държи.

51

Анонимен

преди 3 години

В България вируси и пандемии не виреят. Това е положението. За почитателите на вируси има други държави, да заминават.

50

до 47 от славянин

преди 3 години

''Ти ли си най-отворения тука бе?''Всеки комплексар ненавижда отворените, това е природен закон!

49

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

`за целта за общините са отделени над 85 милиона лева`-----На подсъдимия несебърски кмет на работа, колко парички ще му дадат ?!

48

Анонимен

преди 3 години

Ама то имало мерки????

47

Чоко

преди 3 години

Научих, че в ортопедията в Горна баня открили Ковид отделение. Пълен смях. Как доктори ортопеди ще лекуват корона вирус не ми е ясно. Сигурно с изкуствени стави, гипс и проходилки.

46

Анонимен

преди 3 години

Lockdown в Италия- 17% положителни от тествани 195 000 човека Никакви мерки в България- 44% заразени от тествани 8 000.. Абсолютна катастрофа в България

45

Анонимен

преди 3 години

То хубаво спазвайте мерките, ама мерките са по една маска и всеки да се оправя сам. Ми спазваме. И кво стана? Цъфнахме и вързахме.

44

Deutschland

преди 3 години

Мерките тук в Германия не са кой знае колко строги.Всичко работи, задължителни са маските Учениците ходят на училище с маски Тук там има затворени училища в карантина. Заразените се движат между 15.000 до 25 000 на ден Умрелите между 100 до 200 човека . Веднъж имаше и 300 до сега близо 10 000 умрели.Надяват се на немско/американската ваксина за пролетта.