269

До радостните

преди 3 години

Забравихте ли какво беше в NY? Направиха едно островче по Хъдсън Ривър близо до Бронкс (?) на масов гроб в големи изкопи. Пуснаха голям кораб - морга.Не ревете на чужд гроб,запазете си сълзите!

268

До анонимен 276

преди 3 години

Ти май се смяташ за голям майтапчия!На руски е: "За Родину, за ПутинА!". Този език само на пръв поглед изглежда лесен.Да се глумиш с умиращи е ОТВРАТИТЕЛНО! Утре може да изпищиш ти за някой близък!

267

путин

преди 3 години

путин ще ги излекува с малката си вълшебна пръчица.

266

Те

преди 3 години

Спокойно при нас ще е така след няма и месец!

265

Алкаш

преди 3 години

На български се казва Кремъл, а не Кремлин.......Мога да сеЕбавам с крЕмлин и рушкитеПитеци като теП както си поискам.....понял?

264

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 280На български се казва Кремъл, а не Кремлин, хаирсъзино платен! А джуджето е по-висок от мен, след като с годинките се смалих с 4 см. Защо не дойдеш да ми кажеш "джудже"? Нали ще забравиш тази думичка пожизнено! Ще забравиш да хейтиш завинаги!

263

Рушофилски трол

преди 3 години

ДрОгаре истината викате.....не е истина.....и още.....това, което виждате не е вярно.......

262

Бонобо

преди 3 години

Сигурно съм мнителен, но по-рано хванах "клипове за Русия", направени в Юкрейн! Укрите много добре говорят руски все още. Но аз мога да намеря грешки и пропуски в видеоматериала, защото добре познавам обстановката и, без да се хваля, съм наблюдателен.А рабатилата по публикацията е много семпло момиче! Пусна вчера материал, дублиращ този на нейна колежка от преди < от 2 часа! Тя пожизнено не може да напише горното!Само да внимава да не ме изтрие, че ще й се вгорчи живота! Hough!

261

Цитат

преди 3 години

Клипът е изпратен от CNN от известен руски лекар, свързан с опозиционния лекарски съюз Doctors 'Alliance.Тоест поредното западно финансирано НПО в Русия. А сега чакаме кадри от българските болници.

260

)98

преди 3 години

Правителството на България е виновно.

259

Упс

преди 3 години

Дойче веле ? Свободна Европа ? Коя вносителка на "демокрация" е избълвала тези фекалии ?

258

Анонимен

преди 3 години

Дайте нещо за другите врагове на америка и техните лидери. Нали за тези измишльотини се плаща, е примерно какво правил Мадуро освен че свалил американски самолет пълен с наркотици. Веднага да се пренапише че Мадуро лично го е пълнил и фа му се прехвърли вината така че дс излезе че хем го свалил хем негов, ако има и накоя историйка с роднини заплащането е двойно.

257

Анонимен

преди 3 години

Поредната пропагандна статия на американските медии.

256

Анонимен

преди 3 години

в същото време джуджето от Кремлин му гласуваха специален закон, че никой не може да го съди докато е жив... На свобода ще си харчи милиардите окрадени по време на престъпния му режим и никой копче няма да може да му каже... У нас имаме почетен председател на ДПС с подобни права, само че неформални, но тоя изби рибата. Да му мислят обикновените граждани, които са ограбени и оставени на произвола на Ковид.

255

Анонимен

преди 3 години

Ние излизаме на едно от първите места по процентна смъртност от SARS в света. Положението ще се усложнява поне до втората половина на декември. В малките градове не се провежда тестиране. Основната причина е отварянето на училищата и детските заведения. Сега няма смисъл да се затварят, защото децата преболедуваха. Много е вероятно някои, освен без баба и дядо да останат и без родители.

254

Анонимен

преди 3 години

Това е краварска пропаганда. Няма нищо подобно. Болните умират бодро с думите :За Родину, за Путину"....

253

Анонимен

преди 3 години

До Боби"ДОБРЕ БРЕ УМНИКО ДАЙ ЛИНК КЪДЕТО СЕ КАЗВА В РФ ПОЛОЖЕНИЕТО"Ти не си ми казал нищо освен че гледаш "шоута" и четеш "блогъри".Информацията за това положение в болниците идва от руски лекари и е предадена на СиЕнЕн, не на мен.Иначе, отваряш Комсомолская Правда и четеш: " Мишустин заявил, что состояние больницъ в Россий, въйзъйвает сожаление и стъйд"Коментар под статията: А защо само за Курган? Такава е ситуацията във всички болници. Като помагате, помагайте на всички."

252

Бонобо

преди 3 години

До Анонимен 252Защо да няма, аз ще коментирам, чакарс отвращение, защото нивото ни е мно-о-ого различно.Първо, имам образование, получено в Университета в Санкт Петербург.Второ, времето ми там минаваше в разни библиотеки, университетска, институтски, Публичната библиотека "Салтыков-Щедрин".Трето, прочел съм няколко хиляди книги.Посетил съм много театри концерти на световноизвестни изпълнители, поне 30 пъти Ермитажа, много пъти Руския музей и т.н.Пообиколих Европа и видях знаменити галерии

251

Анонимен

преди 3 години

До Боби"В РФ се прави аутопсия и при ПТП за да се потвърди или изключи инфаркт примерно."Фантасмагориите на влюбените в Русия *** от България нямат край.

250

Анонимен

преди 3 години

До БобиНе си добре с главата, но това не е проблем на никой освен на теб самия. Съдейки по неадекватния ти последен пост явно си мислиш, че всяка констатирана от лекар смърт е с аутопсия. Горкия.