37

Анонимен

преди 3 години

Скоро 80-90% ще го преболедуват и проблема ще отпадне от самосебе си:)

36

Владо

преди 3 години

Хората са ужасно необразовани в България. Първо не вярват, че има вирус въпреки всичко, което се случва около тях. Не могат да проумеят, нито как действа, нито че е опасен. Не могат да разберат и, че излекуваните хора по никакъв начин не са опасни за никого. Толкова сме прости, че чак се чудя, как някои хора не забравят да дишат!

35

Анонимен

преди 3 години

Моите наблюдения е че западните нации са много наивни и лесно манипулеруеми , много лесно можеш да ги измамиш

34

Klinghoffer

преди 3 години

Че те преболедувалите са най-безопасни.

33

Анонимен

преди 3 години

Според доклад за предприемане на мерки на СВЕТОВНАТА БАНКА от 60 страници, е предвидена крайна дата 31.05.2025 за приключване на "пандемията". Та свиквайте...

32

Анонимен

преди 3 години

Страхуват се глубавите и нискообразовани хора! Същите тези които носят маски с носът навън и т.н., и т.н.А те за съжаление започнаха да стават мнозинство и това никак не е добре за България.

31

Анонимен

преди 3 години

Даже и да има вирус , така или иначе ще се срещнем него рано или късно . То не е нещо от което можеш да избягаш или да се скриеш. Паниката и мерките за безполезни и вредни за обществото. Не бъдете оффце

30

Анонимен

преди 3 години

Тия пък какво искат. Да ги прегръщаме и целуваме защото са преборили вируса. Ха ха ха.

29

До 22

преди 3 години

От страх да страх има разлика.Разумно е да се спазват мерките без да се кокетничи с ,,безстрашни,, постъпки.Трябва да си свръх елементарен човек,за да си посветиш усилията на активно ,, неспазване на дистанция, носене на маски и други магарии.,,

28

Анонимен

преди 3 години

Не, няма промяна в отношението. Имам няколко близки приятели, които го изкараха- някои по 2 седмици в Пирогов, други с леки симптоми, но промяна в отношението на мен или на някои от околните към тях няма.

27

Анонимен

преди 3 години

В новите условия поздравът:" Приятно прекарване,,се счита като заплаха за физическа разправа.

26

Анонимен

преди 3 години

Подобно е отношението и към персонала на ковидотделенията.С тази разлика,че медиците съзнателно се дистанцират от околните.Откъде да знаеш какво друго принасяш.Лично аз не смятам да се засягам, ако хората спазват дистанция.

25

Анонимен

преди 3 години

Джонсън се изолирал щото бил контактен. Е нали уж го преболедува.... Всичко е една голяма лъжа за този вирус

24

Анонимен

преди 3 години

Световните кукловоди са в паника.Стадния имунитет е все по-близо, а ваксината все по-далеч.Кво ще я правим сега тая ваксина?Справка МАДРИД - неочаквано голям спад на заразена е мерки няма, всичко живо е по улици и кафенета.

23

ДДРОнег

преди 3 години

Да бе, да, глупости на търкалета, айде сега новата мания за толерантност !!!Трябва да си от 80%-вите , за да се пазиш от преболедувалите ковид !!!Тия май си измислят, за да се правят на интересни !!!

22

Анонимен

преди 3 години

Напротив точно от тях не ме е страх, те не могат да заразяват за разлика от тези, които още не са го изкарали!

21

Анонимен

преди 3 години

Тези жълтите лепенки на гърба ли им ги лепят или като на евреите през войната?

20

Анонимен

преди 3 години

Нали знаете за един от най-силните вселенски закони - ЗАКОНА НА ПРИВЛИЧАНЕТО - какъвто си ти, такива са и тези около теб!!! Така че, да не се чудят много, много, защо хората около тях реагират по този начин!!! В моята фирма и моята среда се диктува - НЕ НА СТРАХА!!! Ходим си в офиса, работим си заедно, няма паника, няма страх, а вече имахме две ковидчета :)))

19

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 18"Всъщност пазенето трябва да е от непрекаралите."По принцип си прав. Но нали се изля всякаква информация по медиите, че някои си го носят вируса още дълго време. А това че имат отрицателен тест - нали пак се изля всякаква информация по медиите, че не били точни, не се взимали пробите както трябва, с други думи - тука има, тука нема ... Затова хората, които по принцип се притесняват, се притесняват още повече от преболедувалите, защото те доказано се имали контакт с вируса.

18

Анонимен

преди 3 години

Всъщност пазенето трябва да е от непрекаралите. Прекаралите би следвало да имат някакъв, дори и краткотраен, имунитет.