22

2050

преди 3 години

Живи да ги оплачеш! Ти да видиш, богатите също плачат. А аз се чудя дали ще ми стигнат парите тоя месец, какви нелепи проблеми имам...

21

Анонимен

преди 3 години

Правят впечатление тенденциозно подчертаните места в текста! Редакцията, доколкото има такава, демонстрира отношението си към Тръмп, но и се опитва да го налага и на читателите си. Това, вероятно, се нарича "безпристрастно" информиране, според правилата на "демокрацията", "демократите" и третополовите!

20

Анонимен

преди 3 години

На кой му пука? Америка не е Ню Йорк. Там е нежелана, но в други 30 щата е желана.

19

хахаха

преди 3 години

АмеУика Фъуст, АмеУика Фъуст... Е, наигра се :D

18

Анонимен

преди 3 години

Иванка може да се върне където си поиска когато си поиска. Но защо да се връща сега, след като Тръмп има още 4 години в Белия Дом, това е ако се смятат легалните вотове и се инвалидират корумпираните машини за гласуване.

17

AАууууу

преди 3 години

Разтрепере ми се едното мадо, какво ще прави Иванка Тръмп и кога..Точно най-малко ме боли шмайзера за Байдънови и за Тръмпови..МЕСТЯ.

16

Анонимен

преди 3 години

И ся кво ша праим без Тромпета? Иде ми да скоча от 101 - вия етаж.И без Бочката е лошо, за него скачам само до 22- рия.Гробищата са пълни с незаменими хора.

15

Анонимен

преди 3 години

Кога ще настане тоя зомби апокалипсис, за да може тия пристрастени към соя либералоиди да изчезнат за 2-3 седмици след като се самоубият за изпочупени нокти и затворени старбъкс кафенета?

14

Анонимен

преди 3 години

Тази новина е радикално ***. Толкова подготвена, ***, фалшива и измислена глупост в живота си не бях чел! 20 милионен град с 1 новина беше превърнат на секта състояща се от 5 къщи и имаш общ мозък като кошер. Палячовци. Много ви бръкна някъде тоя Тръмп. Няма да спрете да оревавате света.

13

ТК

преди 3 години

Избирателната им система е *** - от 19-ти век.Преди 4г когато Килърито/Клиторито спечели с над 2 млн. гласа, Тромпета що не рива?

12

не може да бъде!

преди 3 години

Този,който е написал статията,трябва да се извини на всички читатели за това че ги заблуждава -Джо Байдън все още не е спечелил.Победата му беше обявена от СНН,от редица вестници,но както е казал Х.Кр..Андерсен в приказката за глупавия Ханс и принцесата ,на вестницити не винаги може да се вярва.Искам да припомня че на 14 декември така наречените "избиратели" -538 души-трябва да гласуват кой да е президент,а те още не са определени,гласуването не е приключило,както и съдебните оспорвания!?

11

Анонимен

преди 3 години

Кът не му аресва, да оди в Африка.

10

.

преди 3 години

Ню Йорк е град на големите пари и еврейския бизнес. Къшнърови олицетворяват и двете. Със сигурност и връзките им са перфектни.

9

Анонимен

преди 3 години

Защо да се връща, Тръмп спечели преизбиране!!

8

Анонимен

преди 3 години

Да,странен коментар и то за дъщерята която си остава супер яка както и да погледнеш.Нюйоркчани да са толкова задръстени,та да чакат политики от шлифован мошеник като Байдън със съмнително здраве и зависимости явно са пернати.Да ,гротеските на демократите некрофили, от едно училище с маргиналното трио от плочките развъдник на гнусотии по чужд сценарий,не в полза роду.

7

Анонимен

преди 3 години

Може да се преместят в Алабама с татко си и да се вземат, нали и бил навит ама му била дъщеря, е там може.

6

Малий какво е станал

преди 3 години

Ню Йорк. Извратено общество. Снимки на детето и чували с мъртъвци. Това димократите са сатанисти. Трябва им само война, което да започнат и която после да ги затрие.

5

Анонимен

преди 3 години

Еха! Купчина беразботни издържащи се от купони за храна, празнували ...Според вас Джаред и Иванка, дали някога са стъплвали в магазин, който приема купони за храна? И дали изобщо общуват с хора, които получават купони за храна?

4

Селинджъра

преди 3 години

Ванчето и мама Мелания, да земат да дойдат тука на село. Ша си ги дундуркам обед и вечер. Сутрин ша спя до късно. Ама обед и вечер, моа ги обгрижвам. Перчема да оди да си води там делата и да рИве че не е президент, то и без туй от него файда няма. Ако го накарам да изпече 2 кифтета, ша ги изгори, щот старец и ша ги забрай, не за друго. Ама Ванчето и Мелания - ох котьооо, доволни ша останат. Е, малко ще се наложи да копат лятото, а иначе пък де ша им се случи това. Тук, в БГ селото ще са добре.

3

Майстора

преди 3 години

Чак сега ли се сетихте да я преведете тая статия? Още предната седмицата я бяха пуснали в CNN. Не ми се чете целия тоя текст, ама поне се надявам Нелчето да си е цитирала източника